Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wanneer kan ik een gietvloer bestellen voor mijn nieuwbouwwoning?

Gefeliciteerd, u heeft net het contract getekend voor een nieuwbouwwoning! Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat het eigenlijk een “blank canvas” is, wat u nog helemaal naar uw eigen smaak en wensen kunt inrichten. Een nadeel hiervan is dat u in korte tijd voor erg veel keuzes komt te staan: hoe gaat u uw keuken inrichten? Welke slaapkamer wordt van wie? En welke vloer is geschikt voor welke ruimte? En ten slotte: wanneer kan ik een gietvloer bestellen voor mijn nieuwbouwwoning?

Bij ons merken we dat een gietvloer in nieuwbouwwoningen steeds populairder wordt. Een gietvloer zorgt namelijk voor een strakke en moderne look, maar is ook onderhoudsarm. Dit is dus een perfecte basis voor de rest van uw interieur. Een vraag die wij veel horen als het gaat om gietvloeren in nieuwbouwwoningen is:

Hoe lang van tevoren moet ik een gietvloer bestellen?

Bij ons kan een gietvloer al ver van tevoren besteld worden. Wij raden ook zeker aan om dit te doen, om schommelingen in prijzen te voorkomen. De afgelopen jaren zijn er veel schommelingen geweest in de kosten van bouwmaterialen, door ver van tevoren een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning te bestellen kunt u deze schommelingen vermijden en voorkomen dat u misschien te veel betaalt.

Daarnaast is het ook handig om een gietvloer van te voren te doen, zodat u al een planning kunt maken. Een gietvloer plaatsen gebeurt namelijk vrijwel altijd aan het einde van de andere werkzaamheden.

Wanneer kan ik een gietvloer bestellen voor mijn nieuwbouwwoning

Wanneer wordt de gietvloer in mijn nieuwbouwwoning geplaatst?

Er zijn een aantal werkzaamheden aan een nieuwbouwwoning die eerst moeten gebeuren voordat de gietvloer kan worden aangebracht. Zo moet altijd eerst het stuc- en schilderwerk gedaan worden alvorens de gietvloer wordt gelegd. Houd hier rekening met het feit dat er minimaal een week droogtijd moet zijn tussen de stucwerkzaamheden en het aanbrengen van de gietvloer, indien het stucwerk nog vochtig is kan er niet geschilderd worden en kan de gietvloer dus ook niet gelegd worden.

Het aanbrengen van de gietvloer zelf duurt ongeveer drie tot vijf dagen, maar een gietvloer bestaat uit verschillende lagen en elke laag moet goed kunnen opdrogen. Daarom duurt het gehele proces zo’n anderhalve week. Hierna kunt u echter wel jarenlang genieten van uw nieuwe gietvloer.

Interesse in een gietvloer?

Als uw gietvloer eenmaal ligt en uitgehard is, dan heeft u er bijna geen omkijken meer naar. Gietvloeren staan bekend om hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Heeft u ook interesse in een gietvloer? Neem dan snel contact op of vraag uw vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.