Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Keukenvloer

Van de grote gaarkeukens tot het walhalla van de thuiskok. In iedere keuken vormt de keukenvloer een belangrijke basis. De vloer dient uiteraard gemakkelijk in onderhoud te zijn en aan hygiënische eisen te voldoen. Een naadloze keukenvloer van Coatingvloer.nl biedt in dat geval uitkomst. De vloeren die wij voor u beschikbaar hebben, zijn ideaal om toe te passen in uw keuken.

  • Zorgeloos kokerellen met een waterafstotende vloer
  • Hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud
  • Praktisch, maar ook een esthetisch en smaakvol design

Een naadloze keukenvloer

Of de keuken nou een aparte ruimte is of onderdeel van uw woning, een gietvloer in uw keuken heeft vele voordelen. Niet alleen omdat het een hygiënische vloer is, maar ook door de prachtig strakke uitstraling. De gietvloer brengen we naadloos aan over de verschillende ruimtes, waardoor u direct een eenheid creëert.

Bekijk ter inspiratie ook onze blog over gietvloeren in de keuken.

Keukenvloer bescherming

Een gietvloer is om meerdere redenen de perfecte vloer voor in uw keuken. Het hygiënische karakter van onze keukenvloeren is bijzonder groot. Er zijn geen poriën of naden waar vuil en stof zich kunnen ophopen en het spreekt voor zich dat het schoonmaken op een naadloos oppervlak dan ook gemakkelijk is. Natuurlijk is het mogelijk om de vloer naar wens af te werken, zoals met holle plinten of antislipgradatie. Ook met betrekking tot het decoratieve effect bieden we meerdere opties.

Antislip in uw keuken

Vetspetters en olie op uw keukenvloer kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Antislip zorgt voor meer grip en verhoogt de veiligheid. We creëren de antisliplaag door grove korrels door de gietvloer te mengen. De antislip brengen we naar wens aan over gedeeltes van de vloer. We adviseren antislip ook voor in uw sanitaire ruimtes.

Betonvloeren of betonlook

Voor uw keuken & living bieden we zowel echte betonvloeren aan als polyurethaan (PU) vloeren met een betonlook. Een keukenvloer van beton geeft een moderne en robuuste uitstraling. Onze betonvloeren bestaan voor 90% uit beton en 10% uit PU. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de betonvloer licht elastisch is, waardoor er geen scheuren ontstaan en de vloer waterdicht blijft. Klassieke betonvloeren nemen namelijk vloeistof op en zijn daardoor niet water- of vlekbestendig. Daarentegen zijn cementgebonden gietvloeren zo ontworpen dat ze over veel van dezelfde eigenschappen beschikken als een gietvloer van PU. Voor meer informatie:

  • Betonvloer: Design Betonvloer ECO of PURE
  • Betonlook vloer: PU Gietvloer Green Line

Beste vloer voor keuken

Een keukenvloer moet aan de volgende eisen voldoen:

  • Vochtbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gripbestendig

Gietvloeren zijn een favoriet voor in de keuken, omdat het een waterdicht vloersysteem is dat u gemakkelijk schoonmaakt, weinig onderhoud nodig heeft en in extreem slijtvaste varianten verkrijgbaar is. Wanneer we de gietvloer aanleggen voordat uw keuken geplaatst wordt biedt onze gietvloer bovendien bescherming tegen lekkage. Dankzij de waterafstotende eigenschap kan er geen waterschade aan uw woning ontstaan.

Eerst de vloer of eerst de keuken plaatsen?

Wanneer u de keuze heeft, raden we aan eerst uw keukenvloer aan te laten brengen. Daarna kan u de keuken erop laten plaatsen, waardoor de gietvloer direct een waterdichte laag vormt onder het keukenblok. Hoewel de vloer eerst dus de voorkeur heeft, is het ook geen probleem om de gietvloer aan te brengen als de keuken al geïnstalleerd is. We begrijpen dat de volgorde in sommige gevallen buiten uw macht ligt.

Keukenvloer coaten

Een gietvloer noemt men ook wel een coatingvloer of vloercoating. Er zijn verschillende benamingen voor. In wezen coaten we uw keukenvloer af met een bepaald systeem, waardoor u geniet van een waterafstotende vloer. De diverse typen gietvloeren hebben ieder zo hun eigen samenstelling. Iedere samenstelling bestaat uit een andere laagopbouw. De gietvloeren die we aanraden voor in uw keuken zijn speciaal ontwikkeld voor in uw living en keuken. Deze vloeren zijn bijvoorbeeld ook perfect te combineren met vloerverwarming.

Wat kosten deze keukenvloeren?

De prijzen van een keukenvloer bepalen we bij Coatingvloer.nl aan de hand van meerdere factoren, zoals: het oppervlakte, het materiaal, de voorbereidingen aan de ondergrond etc. Een goed voorbereide ondergrond is de basis van uw gietvloer. Voor een overzicht van de kosten per vierkante meter kijkt u eens bij de pagina gietvloer prijs. Voor iedere keukenvloer geldt: hoe meer vierkante meters u afneemt, des te voordeliger u uitkomt. Voor de meest actuele prijzen vraagt u een vrijblijvende offerte bij ons op.

De oppervlakte van uw keukenvloer

De oppervlakte van de complete verdieping van uw keuken nemen we als uitgangspunt als het gaat om het vaststellen van de vierkante-meter-prijs van uw keukenvloer. Zowel voor u als voor ons is dit anders niet rendabel. Hoe groter uw oppervlakte, hoe meer korting u geniet per vierkante meter. Trekt u in een nieuwbouwwoning? Dan kan de korting nog verder oplopen door samen met uw buren te kiezen voor een nieuwe gietvloer!

De materiaalkeuze van uw keukenvloer

De materiaalkeuze is een punt van belang bij het bepalen van de keukenvloer prijs. Logisch, want het ene materiaal kost meer in verhouding tot het andere materiaal. We maken keukenvloeren op basis van kunstharsen zoals polyurethaan en epoxy, maar het is ook mogelijk om een betonnen keukenvloer te laten leggen. Ook voor de materiaalkeuze geldt dat wij u graag uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden.

Keukenvloeren van Amsterdam tot Utrecht en Rotterdam

Coatingvloer.nl legt in heel Nederland keukenvloeren. Als specialist in keukenvloeren zijn wij onder meer actief in onderstaande regio´s:

Horeca vloeren

We bieden naast particuliere vloeroplossingen ook keukenvloeren aan voor bedrijven die met strenge hygiëneregels (HACCP) te maken hebben.  Onze vloersystemen hebben in de basis al een aantal voordelen die gunstig zijn voor keukens. Zo zijn al onze gegoten vloeren onder andere naadloos en voorzien van een vuilafstotende topcoating.

Aanbrengen van de keukenvloer in uw bedrijf

Bij het aanbrengen van een keukenvloer dient uw bedrijf of organisatie er uiteraard zo min mogelijk hinder aan te ondervinden. Dat is ook de reden dat we een speciale keukenvloer hebben die we in een tijdsbestek van een dag aan kunnen brengen. Als we daarbij gebruikmaken van acrylaathars dan is de keukenvloer al binnen 24 uur uitgehard. Na uitharding is de vloer alweer volledig belastbaar en kan de keuken direct weer worden betreden.

Ontvang een offerte

Hebben we uw interesse gewekt? Klik dan op de oranje knop (rechtsboven) en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw inbox. Indien u na ontvangst benieuwd bent naar de verschillende gietvloeren en kleuren, dan nodigen we u van harte uit voor een afspraak in onze showroom te Amsterdam.

 

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.