Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Lavasteen gietvloer

Bij Coatingvloer.nl bieden we een gietvloer met lavasteenlook aan. Onze Design Betonvloer ECO in de kleur Red heeft de perfecte uitstraling en dezelfde krasbestendige kwaliteiten als een lavasteen gietvloer. Doordat deze cementgebonden gietvloer voor 90% uit beton en voor 10% uit kunsthars bestaat is de vloer robuust, maar ook comfortabel.

Vloeren met echte lavasteen

Lavasteen gietvloeren bestaan uit twee hoofdcomponenten, een deel vulkanisch gesteente en een deel kunsthars. Lavasteen is een natuurlijke steensoort. Tijdens een vulkaanuitbarsting wordt vloeibare lava naar het aardoppervlak gestuwd. Dit gloeiendhete vloeibare gesteente koelt vervolgens af en hardt uit tot de prachtige roodbruine steensoort die we kennen als lavasteen. Een lavasteen gietvloer is een samenstelling van deze steensoort met een bindende kunsthars. Uiteindelijk wordt de gietvloer geseald met een beschermende toplaag.

De krasbestendige gietvloer met lavasteenlook van Coatingvloer.nl

Onze gietvloeren met lavasteen look worden geroemd om hun krasbestendige karakter, maar hoe krasbestendig is zo’n gietvloer met lavasteen look eigenlijk? Om u daar een goed beeld van te geven, vergelijken we dit type gietvloer met een andere populair type gietvloer. Anders dan bij lichtflexibele gietvloeren die volledig van polyurethaan gemaakt zijn, bestaat onze gietvloer met lavasteenlook uit gecombineerde materialen. De toevoeging van beton draagt bij aan de hardheid en daarmee de slijtvaste eigenschappen van een gietvloer. Kortom, onze Design Betonvloer ECO is extreem krasbestendig en verkrijgbaar met lavasteenlook.

Kosten gietvloer met lavasteenlook

De prijs van een gietvloer wordt bepaald door meerdere factoren. Iedere gietvloer is een maatwerkproject, daarom moeten we bij de prijsberekening van iedere soort gietvloer rekening houden met de kosten van de voorbereidingswerkzaamheden, de grootte van het vloeroppervlak, materiaalkeuze, arbeidskosten en persoonlijke wensen zoals kleur, vloerverwarming en geluiddemping. U heeft al een Design Betonvloer ECO met lavasteenlook vanaf € 73,- per vierkante meter. Vraag een vrijblijvende offerte aan om direct te weten wat een gietvloer met lavasteenlook voor uw woning, winkel of kantoor gaat kosten.

Voordelen gietvloeren met lavasteenlook

Onze Design Betonvloer ECO staat bekend om hun uitzonderlijke krasvastheid. Van nature heeft lavasteen een roodbruine kleur. Deze warme kleur kunnen onze gietvloerspecialisten voor u recreëren om te zorgen voor een lavasteenlook. Maar de kleur van het materiaal waar uw vloer van wordt gemaakt is niet bepalend voor de uiteindelijke kleur van de gietvloer. U kunt bij ons namelijk kiezen uit ruim 3.000 verschillende kleuren. Daarnaast profiteert u met een lavasteen gietvloer ook van de hygiënische en onderhoudsvriendelijke kwaliteiten waar alle gietvloeren bij Coatingvloer.nl aan moeten voldoen. Al onze gietvloeren worden voorzien van een naadloze toplaag die bescherming biedt tegen vocht.

Lavasteenlook gietvloer ervaringen

Een Design Betonvloer ECO met lavasteenlook zorgt voor veel wooncomfort, ondanks dat dit type gietvloer harder aanvoelt dan een PU gietvloer. Uit ervaring weten we dat de dit type gietvloer in de smaak valt vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter en omdat de vloer niet gevoelig is voor krassen of andere beschadigingen. Door die enorme slijtvastheid heeft de gietvloer met lavasteen look weinig onderhoud nodig en ook dat draagt bij aan een goede gietvloer ervaring. Wilt u meer weten over gietvloer ervaringen van klanten die u voor gingen? Lees verder in ons uitgebreide overzicht met gietvloer ervaringen en klantreviews.

Gietvloer kleuren: lavasteenlook

Zoals we al eerder benoemden is de roodbruine kleur van lavasteen niet bepalend voor de kleur van uw gietvloer. De Design Betonvloer ECO is in vele kleurenstellingen verkrijgbaar. Als u opzoek bent naar de lavasteenlook, dan raden we onze Design Betonvloer ECO aan in de prachtige warmrode kleur met de naam Red. De kleur van de gietvloer is bepalend voor de uitstraling van de vloer. Op dit moment zijn gietvloeren in lichtgrijze kleuren, lichte natuurtinten en grijsbruine kleurnuances zoals taupe enorm in trek. Een belangrijk voordeel van zo’n lichte kleur is dat het makkelijk combineert met allerlei interieurstijlen. Daarnaast zorgt een lichte kleur gietvloer voor extra lichtopbrengst in uw ruimtes. Naast de welbekende solo tinten en de lavasteenlook, kunnen we tegenwoordig ook gietvloeren met een marmerlook of een houtlook creëren.

Welke gietvloer moet ik kiezen?

Uiteraard kunt u op het internet oneindig veel informatie verzamelen over soorten gietvloeren en hun kenmerkende eigenschappen. Op Coatingvloer.nl alleen al vindt u alle informatie over gietvloeren van allerlei materialen, waaronder onze Design Betonvloer ECO, maar ook over epoxyvloeren, vloercoatings, gietvloer prijzen, onderhoudsadvies en ga zo maar door. Toch raden we u altijd aan om langs te komen in onze showroom in Amsterdam, omdat dit een belangrijke stap is om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

In onze showroom kunt u ons volledige gietvloeraanbod bekijken. Onze vakmensen staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over gietvloeren met lavasteenlook en alle andere vloeren uit ons aanbod. Neem contact op voor vragen of om direct een afspraak te maken met een van onze gietvloerspecialisten.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.