Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Antislip Vloer

Antislip vloer voor uiteenlopende toepassingen Een antislip vloer is voor veel verschillende situaties aan te raden. Bijvoorbeeld in ruimtes waar met vloeistoffen gewerkt wordt of geknoeid kan worden. Op een vochtige vloer kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Een moment van onoplettendheid kan leiden tot uitglijden en ongelukken. Daarom is het belangrijk …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Antislip Vloer

Een veilige werkomgeving is van cruciaal belang voor de gezondheid en het welzijn van medewerkers. Naast het waarborgen van de veiligheid van werknemers, is het ook belangrijk om te zorgen voor de veiligheid van bezoekers en klanten die de werkplek betreden. Een antislip vloer kan ongelukken helpen voorkomen en een veilige omgeving creëren voor alle aanwezigen. Ook voor bij u thuis creëren we een vloeroplossing met extra grip, duurzaam en geheel op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Coatingvloer.nl biedt een breed scala aan antislip vloeropties, waarbij de antislipgradatie is afgestemd op de specifieke behoeften van de ruimte. Door deze keuze uit meerdere gradaties is het mogelijk om de juiste vloer te kiezen die past bij het gebruik van de ruimte.

Aangezien voorkomen in dit geval ook beter is dan genezen, kunt u bij Coatingvloer.nl op de beste vloer rekenen die bovendien altijd aan de volgende kenmerken voldoet:

  • Stroef
  • Veilig
  • Stofvrij
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsgemak
  • In vele kleuren beschikbaar
antislip vloer mma vloer

Antislip vloer voor uiteenlopende toepassingen

Een antislip vloer is voor veel verschillende situaties aan te raden. Bijvoorbeeld in ruimtes waar met vloeistoffen gewerkt wordt of geknoeid kan worden. Op een vochtige vloer kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Een moment van onoplettendheid kan leiden tot uitglijden en ongelukken. Daarom is het belangrijk om te investeren in extra grip om dit soort ongelukken te voorkomen. Coatingvloer.nl biedt de beste gietvloeren die altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen.

U kunt daarbij denken aan een werkplaats of aan een garage. Ook in winkels waar bezoekers in- en uitlopen, kan een antislip uitkomst bieden en ongelukken voorkomen. Als het regent, kan het water namelijk gemakkelijk mee naar binnen komen door de natte schoenen. Of wat te denken van een parkeergarage, waar bezoekers ook veilig zonder slippartijen naar de auto en naar de uitgang moeten kunnen lopen. Zo zijn er nog veel meer toepassingen. Deze vloeren zijn bijvoorbeeld ook bij uitstek geschikt in keuken in de horeca en in zorginstellen. Verder bieden ze uitkomst in supermarkten, sanitaire ruimtes in woningen, op galerijen en in hotels.

Prijzen

De prijzen van een antislip vloer komen tot stand aan de hand van een aantal factoren die kostenbepalend zijn. Dan gaat het bijvoorbeeld om de materiaalkeuze, maar ook om de oppervlakte van de ondergrond waarover de antislipcoating komt te liggen.

Oppervlakte

Het is in principe heel voordelig om een groot oppervlak van een antislipcoating te voorzien. De antislip vloer komt namelijk op een vloer te liggen die uit een bepaald aantal m2 bestaat. Als er dan sprake is van een toenemend aantal m2 dan geldt dat u ook een toenemende korting krijgt van Coatingvloer.nl.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is eveneens een factor om rekening mee te houden bij een antislip vloer. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden beschikbaar en aan de hand van de toepassing van het materiaal wordt de prijs mede bepaald.

Antislip vloer in één laag aangebracht

De antislip vloer van Coatingvloer.nl bestaat uit een enkele laag aangebracht over de bestaande vloer. Het is voor het aanbrengen belangrijk dat er voorbereidingsmaatregelen zijn getroffen. De ondergrond moet namelijk heel goed schoongemaakt zijn en bovendien eerst drogen voordat de vloer aangebracht kan worden. De antislipcoating heeft maar twaalf uur nodig om te drogen, zodat uw vloer heel snel weer is te belasten. Er is zelfs nog een sneller belastbare vloer beschikbaar bij Coatingvloer.nl. De MMA-vloer kunnen we antislip uitvoeren en na slechts twee uur kunt u er alweer overheen lopen en de vloer in gebruik nemen.

Naadloze vloer in antislipuitvoering

Naast dat u bij ons voor een antislip vloer kunt kiezen als veilige afwerking van uw bestaande vloer, kunt u ook voor een nieuwe naadloze vloer kiezen die antislip wordt uitgevoerd. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een epoxy gietvloer die antislip wordt afgewerkt. Daarbij bieden wij bovendien de keuze uit meerdere antislipgradaties. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over antislip vloeren

Wat zijn de voordelen van een antislip vloer?

De vloer biedt meer grip en veiligheid dan reguliere gegoten vloeren. Het voorkomt uitglijden en kan hierdoor het risico op letsel en ongevallen aanzienlijk verminderen.

Zijn er verschillende soorten antislip beschikbaar?

Ja, ten eerste zijn er verschillende gradaties antislip beschikbaar. Daarnaast kunnen we antislip toevoegen aan verschillende types gietvloeren. Welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie, hangt af van de specifieke vereisten van uw ruimte. Voor woonhuizen raden we bijvoorbeeld andere gietvloeren aan dan voor fabriekshallen.

Hoe lang gaat een antislip vloer mee?

Over het algemeen gaat een antislip vloer langer mee dan een reguliere gietvloer, hoewel het wel zo is dat de antisliplaag na een aantal jaren gaat slijten. Vloeren van Coatingvloer.nl gaan gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Afhankelijk van uw specifieke situatie en behoeften, kan het dus de investering waard zijn.

Kan ik mijn bestaande vloer van grip laten voorzien?

We kunnen grip op zowel een bestaande gietvloer als bij de aanleg van een nieuwe vloer toevoegen. Let er wel op dat we voor we griplaag kunnen plaatsen bij een bestaande vloer eventueel de toplaag moeten verwijderen, als deze in te slechte staat verkeerd.

Is een gripvloer makkelijk schoon te maken en te onderhouden?

Ja, net als andere gietvloeren is een vloer met grip is over het algemeen makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het is echter wel belangrijk om de juiste reinigingsmethoden te gebruiken om de grip te behouden.

Kan de vloer op maat worden gemaakt om aan specifieke eisen te voldoen?

Al onze vloeren zijn maatwerk. Ook de vloeren met extra grip maken we op maat om aan specifieke eisen en wensen te voldoen, zoals kleur, patroon en textuur.

Zijn er speciale schoonmaak- of onderhoudsinstructies voor deze vloeren?

Ja, er zijn speciale schoonmaak- en onderhoudsinstructies voor antislip vloeren om de antislip eigenschappen te behouden. Het is belangrijk om alleen de aanbevolen reinigingsmiddelen en -methoden te gebruiken en om regelmatig onderhoud uit te voeren.

Wat zijn de kosten van een antislip vloer ten opzichte van andere vloeropties?

De kosten variëren afhankelijk van het type gietvloer, de grootte van de ruimte en andere factoren. Over het algemeen zijn deze vloeren duurder dan reguliere gegoten vloeren, omdat het toevoegen van een antisliplaag extra kosten met zich meebrengt. Deze hogere kosten kunnen de moeite waar zijn vanwege de verhoogde veiligheid.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl werkt in alle provincies in Nederland en is ervaren in het aanbrengen van antislip vloeren. Wij brengen deze vloeren onder meer aan in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt altijd vrijblijvend een aanvraag voor een offerte indienen om door Coatingvloer.nl een antislip vloer te laten realiseren. Er is hiervoor online een aanvraagformulier beschikbaar. U kunt ons ook bellen voor meer informatie op 020-845265. Of ons bellen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.