Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Waarom je écht een gietvloer in je keuken wilt

Gietvloeren zijn in. En heel praktisch voor bijvoorbeeld je keuken, badkamer en woonkamer. Wil jij een vloer die gemakkelijk schoon te maken is en overal bij past? Lees snel verder om de voordelen van een gietvloer in je keuken te ontdekken.

Naadloos schoonmaken

Tijdens het koken spettert er wat vet op de grond, je kind gooit een beker plakkerige limonade om en dan klotst het vuile afwaswater ook nog eens over de rand van het aanrecht. Met een houten vloer of laminaat krijg je die viezigheid nauwelijks tussen de naden weg! Gelukkig bestaan er volledig naadloze gietvloeren, zodat je met een natte doek in één keer het vuil verwijdert. Gietvloeren zijn 100% vloeistofdicht, zodat vocht niet in de vloer trekt, maar erop blijft liggen. Zo krijg je geen vlekken.

Gietvloer in de keuken

Pas de vloer aan op je keuken

Het strakke design van een gietvloer heeft een moderne uitstraling. De vloer is geschikt voor vrijwel elke keuken, omdat je de kleur en sfeer gemakkelijk aanpast aan de stijl van je keuken. Bij een industriële keuken met robuuste materialen als roestvrij staal en massief hout past bijvoorbeeld een stoere betonvloer. Bij een woonkeuken met tierelantijntjes en knusse hoekjes kies je voor een warme, lichte tint om er een gezellige eet-, relax- en zitruimte van te maken.

Lekker warme voeten

Als je een echte koukleum bent, dan kun je warme voetjes tijdens het koken waarschijnlijk wel waarderen. Zullen we eens iets verklappen? Gietvloeren zijn heel goed te combineren met vloerverwarming. Weg met die pantoffels dus! De vloer voelt van zichzelf al aangenaam aan, maar met vloerverwarming wordt de hele ruimte verwarmd. Dat scheelt ook nog eens in de stookkosten.

Samenhang in je interieur

Een ander voordeel van de gietvloer: je kunt hem op de hele verdieping laten leggen. Zo betrek je je keuken meer bij je woonkamer en eethoek en creëer je één groot geheel. Dit zorgt voor samenhang in je interieur. Het naadloze aspect van de vloer maakt het letterlijk een naadloos geheel.

Wil je meer weten over een gietvloer in je keuken? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom en wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.