Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Waarom je écht een gietvloer in je keuken wilt

Gietvloeren zijn in. En heel praktisch voor bijvoorbeeld je keuken, badkamer en woonkamer. Wil jij een vloer die gemakkelijk schoon te maken is en overal bij past? Lees snel verder om de voordelen van een gietvloer in je keuken te ontdekken.

Naadloos schoonmaken

Tijdens het koken spettert er wat vet op de grond, je kind gooit een beker plakkerige limonade om en dan klotst het vuile afwaswater ook nog eens over de rand van het aanrecht. Met een houten vloer of laminaat krijg je die viezigheid nauwelijks tussen de naden weg! Gelukkig bestaan er volledig naadloze gietvloeren, zodat je met een natte doek in één keer het vuil verwijdert. Gietvloeren zijn 100% vloeistofdicht, zodat vocht niet in de vloer trekt, maar erop blijft liggen. Zo krijg je geen vlekken.

Gietvloer in de keuken

Pas de vloer aan op je keuken

Het strakke design van een gietvloer heeft een moderne uitstraling. De vloer is geschikt voor vrijwel elke keuken, omdat je de kleur en sfeer gemakkelijk aanpast aan de stijl van je keuken. Bij een industriële keuken met robuuste materialen als roestvrij staal en massief hout past bijvoorbeeld een stoere betonvloer. Bij een woonkeuken met tierelantijntjes en knusse hoekjes kies je voor een warme, lichte tint om er een gezellige eet-, relax- en zitruimte van te maken.

Lekker warme voeten

Als je een echte koukleum bent, dan kun je warme voetjes tijdens het koken waarschijnlijk wel waarderen. Zullen we eens iets verklappen? Gietvloeren zijn heel goed te combineren met vloerverwarming. Weg met die pantoffels dus! De vloer voelt van zichzelf al aangenaam aan, maar met vloerverwarming wordt de hele ruimte verwarmd. Dat scheelt ook nog eens in de stookkosten.

Samenhang in je interieur

Een ander voordeel van de gietvloer: je kunt hem op de hele verdieping laten leggen. Zo betrek je je keuken meer bij je woonkamer en eethoek en creëer je één groot geheel. Dit zorgt voor samenhang in je interieur. Het naadloze aspect van de vloer maakt het letterlijk een naadloos geheel.

Wil je meer weten over een gietvloer in je keuken? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom en wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan