Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Industriele bedrijfsvloer
Industriele bedrijfsvloer

Een bedrijfsvloer van epoxy is heel geschikt voor toepassing als industriële vloer. Ze zijn supersterk, veilig onder alle omstandigheden en geschikt voor extreem zware belasting.

Industriele vloeren
Industriele vloeren

De industriële vloeren van Coating Vloer & Company zijn bestand tegen extreem zware mechanische, thermische en chemische belasting.

Industriele antislip vloer
Industriele antislip vloer

De sterke en slijtvaste industriële antislip vloer van Coating Vloer & Company is in natte en droge omstandigheden zeer veilig en goed beloopbaar.

Voorbereiding industriële vloer
Voorbereiding industriële vloer

Een industriële vloer kan niet zomaar op de ondergrond worden aangebracht. De vakmensen van Coating Vloer & Company zorgen ervoor dat uw ondervloer de juiste voorbereiding krijgt.

Industriele vloer
Industriele vloer

Een kunststof industrievloer is eenvoudig in onderhoud. Bovendien kunt u de vloer deel laten uitmaken van de routering binnen uw bedrijf, door er kleurcoderingen of routeringspijlen in te laten zien.

Industriële vloer

Een industriële vloer is zo ontwikkeld dat deze een uitstekende basis vormt in een industriële omgeving waar hoge of extreme eisen worden gesteld. Coatingvloer.nl biedt een ijzersterke basis met een industriële vloer die bestand is tegen hitte, zuren en chemicaliën. Dit zijn niet de enige typerende kenmerken. De ijzersterke vloeren zijn namelijk ook nog een vloeistofdicht, stofvrij en tegen extreme belasting bestand, zoals in het geval van grote machines of thermische apparatuur. Een voordeel is ook dat u met de aanschaf verzekerd bent van een vloer die een lange levensduur heeft. Wij hebben overigens voor uiteenlopende industriële toepassingen verschillende vloersystemen beschikbaar. Zo kan voor iedere ruimte de perfecte vloerafwerking worden toegepast

vloercoating-industrievloer

Industriële vloer in verschillende soorten

Een industriële vloer wordt door Coatingvloer.nl in verschillende soorten aangeboden. Voor de toepassing in een industriële ruimte passen wij onder meer de EP gietvloer HQ, Troffelvloer HQ en MMA vloer toe. Deze vloeren beschikken over overeenkomstige eigenschappen, maar kennen ook elk unieke kenmerken. In ieder geval zijn deze vloeren onder meer naadloos, onderhoudsvriendelijk en ijzersterk. Vuil en stof krijgen geen kans om zich in naden of poriën te nestelen en dat maakt deze industriële vloeren ook weer geschikt voor bijvoorbeeld een clean room. Het hygiënische karakter is groot. Het aanbrengen van een extra geluiddempende laag is mogelijk net als antislip met keuze uit meerder gradaties. De volgende voordelen zijn altijd van toepassing:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Hygiënisch
  • Vloeistofdicht
  • Extreem belastbaar
  • Bestand tegen hitte en zuren
  • Veilig en slijtvast
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • In alle kleuren beschikbaar

Kleurtoepassing bij industriële vloer

Bij de keuze voor een industriële vloer is er veel mogelijk ten aanzien van de kleurtoepassing. In principe zijn alle kleuren leverbaar, maar er zijn ook speciale uitvoeringen mogelijk van de industriële vloer. U kunt dan onder meer denken aan het aanbrengen van pictogrammen of afbeeldingen in het vloeroppervlak. Er kan ook routing worden aangebracht in de vloer, zodat de weg gewezen wordt. Verder is het mogelijk om de vloer in kleur en afwerking zo te realiseren dat de bedrijfsidentiteit duidelijk naar voren komt.

Prijzen

De prijzen van een industriële vloer worden in de eerste plaats bepaald aan de hand van het type vloer in combinatie met het oppervlak. De materiaalkeuze beïnvloedt de prijs, want het ene materiaal brengt meer kosten met zich mee dan het andere materiaal. Voorbereidingskosten om de ondergrond gereed te maken, tellen eveneens mee net als extra opties die op basis van maatwerk worden uitgevoerd.

Oppervlakte

In een industriële ruimte is er over het algemeen sprake van een groot oppervlak en dat maakt de aanschaf van een industriële vloer extra voordelig. Grote projecten hebben namelijk het voordeel te profiteren van een korting op de m2 prijs. Schaalvoordeel is al van toepassing bij een aantal van 51 m2.

Materiaalkeuze

Een troffelvloer als industriële vloer kent een andere samenstelling in vergelijking met een MMA vloer of epoxy gietvloer. De materiaalkeuze is dan ook een factor waarmee rekening gehouden wordt bij de berekening van de kosten.

Aanbrengen van industriële vloer

De werkwijze bij het aanbrengen van een industriële vloer is onder meer afhankelijk van het type vloer dat is gekozen. Een MMA vloer kent bijvoorbeeld een zeer snelle uithardingstijd en is sneller belastbaar in vergelijking met het aanbrengen van een epoxy gietvloer. Hiervoor worden namelijk meerdere lagen aangebracht die een droogtijd kennen. Uiteraard bespreken wij graag met u de wijze van aanbrengen per industriële vloer, zodat u dit mee kunt nemen in de overwegingen bij het maken van een keuze.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl heeft alle provincies in Nederland als werkgebied en is specialist in het aanbrengen van industriële vloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt voor een industriële vloer online een offerte aanvragen bij Coatingvloer.nl Mocht u onze showroom willen bezoeken, dan kunt u telefonisch een afspraak maken via 020-845265. U kunt onze industriële vloeren dan zelf in de praktijk zien en ervaren en uiteraard van onze kant op deskundig advies rekenen.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.