Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Ucrete vloer

Een Ucrete vloer is oersterk en bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Het spreekt daarom haast voor zich dat dit vloersysteem uitermate geschikt is voor toepassing in de industriële sector. Daar worden namelijk doorgaans extreem hoge eisen gesteld aan de vloer en met een Ucrete vloer van Coatingvloer.nl wordt daaraan …

Ucrete vloer

Een Ucrete vloer is oersterk en bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Het spreekt daarom haast voor zich dat dit vloersysteem uitermate geschikt is voor toepassing in de industriële sector. Daar worden namelijk doorgaans extreem hoge eisen gesteld aan de vloer en met een Ucrete vloer van Coatingvloer.nl wordt daaraan …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam
Home » Ucrete vloer

Ucrete vloer

Een Ucrete vloer is oersterk en bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Het spreekt daarom haast voor zich dat dit vloersysteem uitermate geschikt is voor toepassing in de industriële sector. Daar worden namelijk doorgaans extreem hoge eisen gesteld aan de vloer en met een Ucrete vloer van Coatingvloer.nl wordt daaraan tegemoetgekomen. Wij hebben bovendien al een jarenlange ervaring in de uitvoering van allerlei projecten aangaande het aanbrengen van deze vloerafwerking. Daarbij kunnen wij u dan ook uitgebreid adviseren ten aanzien van de afwerkopties en persoonlijke wensen. De voordelen en kenmerken van Ucrete vloeren waar u standaard van profiteert zijn:

  • Oersterk
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Tegen extreme belasting bestand
  • Hoge chemische resistentie
  • Extreem hittebestendig
  • Bestand tegen thermische schokken

Veelzijdige toepassing met Ucrete vloer

De Ucrete vloer kent een lange geschiedenis en is decennia geleden al ontwikkeld om dienst te doen als een hoogchemische resistente vloerafwerking. Vanaf het moment dat deze vloer op de markt is gekomen, vond er een brede toepassing plaats in onder meer de voedingsmiddelensector en in de chemische industrie. De Ucrete vloer beschikt dan ook over unieke kenmerken en is door het naadloze en vloeistofdichte karakter bijzonder hygiënisch te noemen. Coatingvloer.nl past deze vloerafwerking in een nog veel breder verband toe dan alleen de chemische sectore en voedingsmiddelenindustrie. Er is wat dat betreft dan ook sprake van een veelzijdige vloer.

ucrete vloer schoonmaken

Kracht van Ucrete vloeren

De kracht van Ucrete vloeren die tot de sterkste van de wereld behoren, komt uiteraard ergens vandaan. De kracht komt voort uit de combinatie van de samenstelling van hoogwaardige materialen in de vorm van kunsthars en cement. De vloer is door deze bestanddelen perfect voor elke omgeving waarin hoge eisen gesteld worden. Bijvoorbeeld ten aanzien van de belastbaarheid. De belastbaarheid heeft dan niet alleen betrekking op zware voertuigen, maar bijvoorbeeld ook op de bestendigheid tegen hitte en chemicaliën. Uiteraard verdient deze oersterke vloer het om in perfectie te worden aangebracht. Daar zorgt het applicatieteam van Coatingvloer.nl voor.

Aanbrengen van Ucrete vloer

Het aanbrengen van een Ucrete vloer gaat stap voor stap, waarbij de eerste stap genomen wordt met het verstrekken van een professioneel advies. Het is zeker bij vloeren waar hoge eisen aan worden gesteld van belang om een resultaat op maat af te leveren. Coatingvloer.nl heeft de expertise in huis en u wenst deze oersterke vloer. Op basis van het gebruiksdoel, de omgeving en de persoonlijke wensen wordt eerst een Ucrete vloer op maat samengesteld. Daarna volgt er nog een projectbezoek om vervolgens op de afgesproken datum aan de slag te gaan. Er is daarbij nog een voordeel dat moet worden verteld en dat is dat deze vloer zich ook onderscheidt ten aanzien van de snelle verharding.

ucrete vloer

Prijzen

Voor wat betreft de prijzen van Ucrete vloeren geldt dat wij naar de samenstelling kijken en daarbij het oppervlak als uitgangspunt nemen. De materiaalkeuze is eveneens van belang net als arbeidsuren en uiteraard specifieke opties om tot uniek maatwerk te komen.

Oppervlakte

Het voordeel van de prijzen van Ucrete vloeren is dat deze afneemt per m2 naarmate het oppervlak toeneemt. Dat betekent rechtstreeks voordeel door middel van een korting op de m2 prijs als er in uw situatie sprake is van een groot project. Overigens wordt de eerste korting al toegepast als er sprake is van een oppervlak van minimaal 51 m2.

ucrete vloetren

Materiaalkeuze

Voor het aanbrengen van een Ucrete vloer wordt speciaal materiaal gebruikt en de combinatie van bestanddelen hebben uiteraard een eigen prijs. Alle materialen die gebruikt worden, maken onderdeel uit van de totale kostenberekening.

Toepassingen Ucrete

Ucrete systemen

Speciale afwerking ucrete vloeren

Heel Nederland als werkgebied

Coatingvloer.nl heeft heel Nederland als werkgebied en is specialist in het aanbrengen van Ucrete vloeren. Wij zijn onder meer actief in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het aanvragen van een offerte voor een Ucrete vloer is vrijblijvend en u kunt deze online aanvragen. Of onze uitnodiging om onze showroom te bezoeken aannemen. U hoeft daarvoor alleen maar even te bellen naar 020-8452650, zodat er direct een afspraak gemaakt kan worden voor uw bezoek.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.