Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Den Haag

Bent u in Den Haag op zoek naar een specialist in coatingvloeren? Dan kunt u nu kennismaken met de mogelijkheden die Coatingvloer Den Haag te bieden heeft. Wij hebben een veelzijdig assortiment tot onze beschikking met verschillende typen coatings voor uiteenlopende toepassingen. Daarnaast zijn er speciale opties beschikbaar voor de afwerking om maatwerk te realiseren. Bij Coatingvloer Den Haag kunt u bovendien uit alle RAL-kleuren een keuze maken voor de esthetische afwerking. Er kan uiteraard met kleuren gewerkt worden om praktische redenen, zoals in parkeergarages.

Coatingvloer Den Haag voor de beste service

Het gaat er bij de keuze voor een bedrijf dat coatingvloeren legt uiteraard ook om hoe de service is. Wat dat betreft bent u bij Coatingvloer Den Haag op het goede adres als u een klantgerichte service op prijs stelt. De service die Coatingvloer Den Haag te bieden heeft, ervaart u al vanaf het eerste contact en omvat onder meer het geven van een professioneel advies. Onze medewerkers denken vanaf het begin met u mee om het beste resultaat te kunnen neerzetten. U kunt bovendien op projectbegeleiding rekenen en op een applicatieteam dat uw coatingvloer aanbrengt met een perfect resultaat.

Coatingvloer Den Haag voor ieder project

Coatingvloer Den Haag heeft al vele projecten uitgevoerd, van het aanbrengen van coating in parkeergarages tot in kantoren en van de realisatie van vloerprojecten in showrooms tot in werkplaatsen en fabrieken. Uw bedrijf, organisatie of als uw particulier bent, uw woning, kan aan dat rijtje van ervaring worden toegevoegd als u de keuze maakt met de specialist Coatingvloer Den Haag in zee te gaan. Wij hebben voor ieder project maatwerkoplossingen beschikbaar met oog voor de esthetische, praktische en technische afwerking.

Showroom bezoeken van Coatingvloer Den Haag

Met uw eigen ogen de mogelijkheden ontdekken en een persoonlijke kennismaking met Coatingvloer Den Haag geeft u een concreter inzicht. Op basis van uw bezoek aan de showroom van Coatingvloer Den Haag kunt u besluiten met ons in zee te gaan of niet. Uiteraard verstrekken wij u graag een vrijblijvende offerte die overigens ook online kan worden aangevraagd. Wilt u met uw eigen ogen ontdekken en persoonlijk ervaren wat wij bieden? Dan kunt u nu telefonisch een afspraak maken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan