Coatingvloer Den Haag: alle RAL-kleuren – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Den Haag

Bent u in Den Haag op zoek naar een specialist in coatingvloeren? Dan kunt u nu kennismaken met de mogelijkheden die Coatingvloer Den Haag te bieden heeft. Wij hebben een veelzijdig assortiment tot onze beschikking met verschillende typen coatings voor uiteenlopende toepassingen. Daarnaast zijn er speciale opties beschikbaar voor de afwerking om maatwerk te realiseren. Bij Coatingvloer Den Haag kunt u bovendien uit alle RAL-kleuren een keuze maken voor de esthetische afwerking. Er kan uiteraard met kleuren gewerkt worden om praktische redenen, zoals in parkeergarages.

Coatingvloer Den Haag voor de beste service

Het gaat er bij de keuze voor een bedrijf dat coatingvloeren legt uiteraard ook om hoe de service is. Wat dat betreft bent u bij Coatingvloer Den Haag op het goede adres als u een klantgerichte service op prijs stelt. De service die Coatingvloer Den Haag te bieden heeft, ervaart u al vanaf het eerste contact en omvat onder meer het geven van een professioneel advies. Onze medewerkers denken vanaf het begin met u mee om het beste resultaat te kunnen neerzetten. U kunt bovendien op projectbegeleiding rekenen en op een applicatieteam dat uw coatingvloer aanbrengt met een perfect resultaat.

Coatingvloer Den Haag voor ieder project

Coatingvloer Den Haag heeft al vele projecten uitgevoerd, van het aanbrengen van coating in parkeergarages tot in kantoren en van de realisatie van vloerprojecten in showrooms tot in werkplaatsen en fabrieken. Uw bedrijf, organisatie of als uw particulier bent, uw woning, kan aan dat rijtje van ervaring worden toegevoegd als u de keuze maakt met de specialist Coatingvloer Den Haag in zee te gaan. Wij hebben voor ieder project maatwerkoplossingen beschikbaar met oog voor de esthetische, praktische en technische afwerking.

Showroom bezoeken van Coatingvloer Den Haag

Met uw eigen ogen de mogelijkheden ontdekken en een persoonlijke kennismaking met Coatingvloer Den Haag geeft u een concreter inzicht. Op basis van uw bezoek aan de showroom van Coatingvloer Den Haag kunt u besluiten met ons in zee te gaan of niet. Uiteraard verstrekken wij u graag een vrijblijvende offerte die overigens ook online kan worden aangevraagd. Wilt u met uw eigen ogen ontdekken en persoonlijk ervaren wat wij bieden? Dan kunt u nu telefonisch een afspraak maken.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl