Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Gietvloer inloopdouche
Gietvloer inloopdouche
Gietvloer inloopdouche
Gietvloer inloopdouche

Gietvloer inloopdouche

Een inloopdouche is steeds populairder. De open douche zagen we al veel in hotels, maar ook in steeds meer woningen wordt een inloopdouche geplaatst. Een gietvloer is een geschikte vloer voor in een inloopdouche. Lees hier meer over een gietvloer inloopdouche:

Wat is een inloopdouche?

De luxe douche heeft geen schuifdeuren of een douchegordijn. Maar slechts één wand waaromheen je de douche in loopt. De vloer van de douche loopt gelijk aan de vloer van de rest van de badkamer en de doucheruimte is vaak groter dan bij een traditionele douche. Vaak wordt er in een inloopdouche een regendouche kop geïnstalleerd, waarbij het water vanaf recht boven je valt.

Waarom kiezen voor een gietvloer in een inloopdouche?

Een gietvloer is een zeer geschikte vloer voor in een inloopdouche. Een gietvloer is vochtwerend en daarom geschikt voor in de badkamer. Het is erg mooi om in de volledige badkamer een gietvloer te laten plaatsen, waaronder in de inloopdouche. Omdat een gietvloer met de hand wordt aangebracht kan deze ook precies op maat worden gemaakt. Het douchegootje wordt netjes afgewerkt en de vloer loopt mooi over in de muur.

Daarnaast is een gietvloer ook goed te combineren met vloerverwarming. Een gietvloer is namelijk licht flexibel, wat comfortabel aanvoelt, maar wat er ook voor zorgt dat de vloer niet scheurt bij temperatuursverschillen. En wat is nou fijner dan uit de douche direct op een warme vloer stappen?

Hygiëne

Een gietvloer in de badkamer heeft ook nog een ander groot voordeel: het is erg hygiënisch. Omdat een gietvloer volledig naadloos is, zijn er geen naden waar schimmel in kan ontstaan of waar vuil in kan blijven zitten. De vloer neemt helemaal geen vocht op en vuil verwijdert u makkelijk met een dweil.

Een stijlvolle vloer

Een gietvloer is een stijlvolle en moderne vloer. Het geeft de badkamer een strakke look, wat goed past bij een minimalistische inloopdouche. Een gietvloer is in erg veel kleuren verkrijgbaar. Zo is er altijd een kleur te vinden die bij de rest van de badkamer past. Grijs is een populaire kleur voor in de badkamer, maar er wordt ook regelmatig voor wit of zwart gekozen.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.