Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Uw offerte aanvragen

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij Coatingvloer.nl. U hoeft daarvoor alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en deze online naar ons te versturen. Nadat wij uw offerteaanvraag hebben ontvangen, krijgt u binnen vijf werkdagen een op maat samengestelde prijsopgave toegezonden van Coatingvloer.nl. U kunt ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken om daarna een vrijblijvende offerte gepresenteerd te krijgen.

Uw contactgegevens

Uw algemene projectgegevens

Uw technische projectgegevens

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.

Uw huidige adres

Uw werkadres

Coating Vloer & Company BV

 

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan