Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!
Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer showroom

De mooiste gietvloeren bekijkt u in het echt in onze showroom in Amsterdam. We snappen dat u een nieuwe vloer niet zomaar kiest en daarom kunt u in onze showroom alle soorten gietvloeren zien, voelen en belopen. We laten u graag alle mogelijkheden zien die het beste passen bij uw wensen en pand. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen we u om een afspraak te maken voor het bezoeken van de showroom. Dit kan via de onderstaande buttons.

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

020 – 845 2650
info@coatingvloer.nl

U kunt ons op afspraak bezoeken.

Openingstijden

We zijn op werkdagen geopend van 09.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Bekijk de showroom van Coatingvloer.nl

Bekijk hieronder een video van de showroom van Coatingvloer.nl voor een korte sfeerimpressie.

YouTube video

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist in design-gietvloeren en bedrijfsvloeren. Onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit, uniek, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag bij het vinden van de perfecte gietvloer voor uw woning of bedrijfspand. Ook voor onderhoud aan uw bestaande gietvloer zijn we de aangewezen partij.

betonvloer haarlem
gietvloer showroom

De beste service

Bij Coatingvloer.nl kunt u uitgaan van de allerbeste service. We staan niet alleen bekend om onze kwalitatieve gietvloeren, maar ook om onze professionele service en ons eerlijk advies. Tijdens een bezoek aan onze showroom van maar liefst 500 m2 helpen onze specialisten u graag met al uw vragen en het vinden van de geschikte vloer.

Laat u inspireren

Laat u inspireren door de vele soorten, kleuren en mogelijkheden in gietvloeren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe gietvloer voor in uw woning of uw bedrijfspand, we hebben altijd een geschikte vloer voor u. We zijn van mening dat u een vloer het beste kunt beoordelen wanneer u eroverheen loopt en hem met eigen ogen bekijkt. Wanneer u de vloer voelt en de afwerking ziet, weet u precies welke vloer bij u past.

Een kijkje in de showroom

Komt u een kijkje nemen in onze showroom? U bent van harte welkom om onze gietvloeren uit te proberen en met eigen ogen te bekijken. Bekijk hieronder alvast de foto’s voor een sfeerimpressie van de showroom.

Route

Gebruik onze routebeschrijving om uw reis naar de showroom uit te stippelen. We zijn eenvoudig met de auto te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Maak een afspraak

Vul het formulier hieronder in en maak een afspraak om de showroom te bezoeken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw afspraak te bevestigen.

Bekijk onze design gietvloeren

In onze showroom bekijkt u onze prachtige design gietvloeren, geschikt voor iedere ruimte van uw woning of bedrijfspand.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.