Gietvloer showroom

De mooiste gietvloeren bekijkt u in het echt in onze showroom in Amsterdam. We snappen dat u een nieuwe vloer niet zomaar kiest en daarom kunt u in onze showroom alle soorten gietvloeren zien, voelen en belopen. We laten u graag alle mogelijkheden zien die het beste passen bij uw wensen en pand. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen we u om een afspraak te maken voor het bezoeken van de showroom. Dit kan via de onderstaande buttons.

Voor een bezoek aan onze showroom volgen we uiteraard de maatregelen van het RIVM. Het is daarom verplicht een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en vooraf een afspraak te maken voor uw bezoek. De gezondheid van onze klanten, maar ook die van onze medewerkers, staat boven alles. Met z’n allen zorgen we ervoor dat we gezond blijven, nu en in de toekomst.

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Telefoon: 020 – 845 2650
E-mail: info@coatingvloer.nl

Openingstijden:

Maandag – vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Showroombezoek alleen op afspraak

Bekijk de showroom van Coatingvloer.nl

Bekijk hieronder een video van de showroom van Coatingvloer.nl voor een korte sfeerimpressie.

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist in design-gietvloeren en bedrijfsvloeren. Onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit, uniek, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag bij het vinden van de perfecte gietvloer voor uw woning of bedrijfspand. Ook voor onderhoud aan uw bestaande gietvloer zijn we de aangewezen partij.

Gietvloer showroom

De beste service

Bij Coatingvloer.nl kunt u uitgaan van de allerbeste service. We staan niet alleen bekend om onze kwalitatieve gietvloeren, maar ook om onze professionele service en ons eerlijk advies. Tijdens een bezoek aan onze showroom van maar liefst 500 m2 helpen onze specialisten u graag met al uw vragen en het vinden van de geschikte vloer.

Laat u inspireren

Laat u inspireren door de vele soorten, kleuren en mogelijkheden in gietvloeren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe gietvloer voor in uw woning of uw bedrijfspand, we hebben altijd een geschikte vloer voor u. We zijn van mening dat u een vloer het beste kunt beoordelen wanneer u eroverheen loopt en hem met eigen ogen bekijkt. Wanneer u de vloer voelt en de afwerking ziet, weet u precies welke vloer bij u past.

Gietvloer showroom

Een kijkje in de showroom

Komt u een kijkje nemen in onze showroom? U bent van harte welkom om onze gietvloeren uit te proberen en met eigen ogen te bekijken. Bekijk hieronder alvast de foto’s voor een sfeerimpressie van de showroom.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Routebeschrijving

Gebruik onze routebeschrijving om uw reis naar de showroom uit te stippelen. We zijn eenvoudig met de auto te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Maak een afspraak

Vul het formulier hieronder in en maak een afspraak om de showroom te bezoeken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw afspraak te bevestigen.

optioneel
Geef indien mogelijk alvast aan op welke datum en tijdstip u langs wilt komen

Geef aan hoe wij contact met u kunnen opnemen.

CAPTCHA afbeelding

Bekijk onze design gietvloeren

In onze showroom bekijkt u onze prachtige design gietvloeren, geschikt voor iedere ruimte van uw woning of bedrijfspand.