Design Betonvloer

De Design Betonvloer van Coating Vloer & Company heeft een stoere en robuuste uitstraling met natuurlijk ogende kenmerken voor uw woning of bedrijfspand. Stoer en robuust zijn niet de enige termen die op deze vloer van toepassing zijn, want afhankelijk van de keuzes die u maakt qua kleur en afwerking kan de Design Betonvloer ook zo ineens een hele elegante look krijgen. Hierdoor past de vloer bij meerdere stijlen in het interieur en bij de sfeer die u wenst. De natuurlijk ogende kenmerken van de vloer komen voort uit het materiaal. Er is namelijk sprake van een cementgebonden gietvloer. Het lijkt dan ook alsof er sprake is van gepolijst beton, maar dat is natuurlijk niet het geval. Wel ervaart u echt comfort en warmte die bij een vloer van authentiek beton uiteraard ontbreken. Onze Design Betonvloer kennen altijd de volgende voordelen en kenmerken:

 • Uniek
 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Origineel
 • Duurzaam
 • Brandveilig
 • Anti-allergie
 • Antistatisch
 • Oplosmiddelvrij
 • Chemicaliënbestendig
 • Gemakkelijk in onderhoud

betonvloer voor woningen

Design Betonvloer uitgevoerd aan de hand van uw wensen

Het spreekt voor zich dat bij uw keuze voor een Design Betonvloer de vloer aan de hand van uw wensen worden uitgevoerd. Wij zijn daar echter wel onderscheidend in. Het is bij ons niet zo dat wij klakkeloos uw wensen noteren en alleen daarnaar kijken om vervolgens een offerte te presenteren. Wij denken net een stapje verder en nemen ook de bedrijfsruimte en het interieur mee bij het verstrekken van een professioneel advies. Verder komen technische en praktische aspecten eveneens aan bod. Op deze manier wordt de Design Betonvloer pas echt helemaal samengesteld waarbij uw wensen en onze expertise bij elkaar komen in het perfecte resultaat.

Design Betonvloer voor uw woonkamer

De Design Betonvloer van Coating Vloer & Company is de ideale vloer voor in uw woonkamer, keuken of slaapkamer als u op zoek bent naar woonbeton die uw interieur een warme, maar stoere look geeft. Door de warme, natuurlijke uitstraling van dit woonbeton creëert u bovendien een rustgevende sfeer in uw huis. Maar de Design Betonvloer is ook prima op zijn plaats in een meer zakelijke omgeving. Ondanks de naam woonbeton kan hij goed worden toegepast in winkelskantoren en showrooms. De Design Betonvloer is namelijk niet alleen heel mooi, maar ook heel sterk en dus geschikt voor intensieve belasting. Doordat hij bovendien naadloos en poriëndicht is, is de Design Betonvloer heel eenvoudig schoon te maken en te houden.

Betonnen vloer woonkamer

Betonnen vloer in de woonkamer

Aanbrengen van Design Betonvloer

Een Design Betonvloer wordt in opeenvolgende stappen aangebracht met steeds een bepaalde droogtijd tussen de stappen. Er zijn veel verschillende soorten ondergronden die geschikt zijn om deze vloer op aan te brengen. Indien nodig kan de ondervloer uiteraard geëgaliseerd worden. Een vormvaste en vlakke vloer is een vereist. Het unieke van de Design Betonvloer is dat de vloer ambachtelijk wordt aangebracht. Het aantal lagen hangt af van de keuzes die gemaakt zijn. Voor het verkrijgen van het beste resultaat wordt iedere laag aangebracht in zoveel mogelijk vlakken. Voordat de vloer echt wordt aangebracht, zal de ondergrond eerst van een primer als eerste hechtlaag en als tweede hechtlaag worden voorzien. Deze lagen dienen 18 uur te drogen en voor de Design Betonvloer geldt dat er sprake is van ongeveer 24 uur droogtijd voor een lichte belasting. Vervolgens kan de vloer gepolijst worden en wordt er nog een laag steenolie aangebracht.

Unieke structuur

Door de ambachtelijke wijze van aanbrengen van een Design Betonvloer is er sprake van het ontstaan van een unieke structuur. De vloer krijgt dan ook een echt authentiek en uniek karakter. Op het moment dat de Design Betonvloer aangebracht wordt, is er sprake van het aanbrengen van de structuur die in het oppervlak te zien is. Dat moment van aanbrengen, is het moment waarop de levendigheid van de structuur wordt bepaald die de basis gaat vormen voor de uiteindelijke sfeer en uitstraling. U kunt uiteraard meerdere voorbeelden bekijken om na te gaan welke mate van levendigheid u wenst.

Prijzen

De prijzen van een Design Betonvloer hangen af van meerdere factoren. Het oppervlak, materiaal en extra opties zijn bepalend. Wij bieden alle transparantie aangaande het vaststellen van de prijs voor u vloerproject.

Oppervlakte

Bij een Design Betonvloer wordt er voor het bepalen van de prijs naar de oppervlakte gekeken. Het aantal m2 bepaalt de prijs en het aantrekkelijke is dat er bij een toenemend aantal m2 sprake is van een dalende m2 prijs. U krijgt dan namelijk een korting en deze kan oplopen naarmate de omvang toeneemt.

Materiaalkeuze

Een Design Betonvloer is een cementgebonden gietvloer en hiervoor staat het gebruik van materialen uiteraard al vast. Bij extra werkzaamheden, zoals het voorbewerken van de vloer worden er extra materialen gebruikt en neemt het aantal arbeidsuren toe. Dit is van invloed op de prijs.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is in heel Nederland werkzaam en specialist in het aanbrengen van Design Betonvloeren. Wij zijn onder meer actief in onderstaande regio´s en plaatsen:

Offerte aanvraag?

Als u inzicht wilt in de prijzen voor Design Betonvloeren kunt u het beste voor uw eigen project een offerte aanvragen. Dat kan online, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. U kunt direct een afspraak maken via 020-8452650.
vrijblijvende offerte