Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer Arnhem

U kunt bij Betonvloer Arnhem slagen als u op zoek bent naar een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de realisatie van betonvloerprojecten. Wij zijn er voor grote en voor kleine projecten en voor particulieren en bedrijven. De vloeren van Betonvloer Arnhem zijn namelijk zo samengesteld dat deze perfect binnen designinterieurs …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer Arnhem

U kunt bij Betonvloer Arnhem slagen als u op zoek bent naar een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de realisatie van betonvloerprojecten. Wij zijn er voor grote en voor kleine projecten en voor particulieren en bedrijven. De vloeren van Betonvloer Arnhem zijn namelijk zo samengesteld dat deze perfect binnen designinterieurs passen, maar ook geweldig tot hun recht komen in bijvoorbeeld een hip kantoorpandindustrieel ingerichte showroom of een trendy winkel.

Betonvloer Arnhem voor de realisatie van unieke vloeren

Dat Betonvloer Arnhem de ideale keuze is om een unieke vloer voor u te realiseren, blijkt simpelweg uit meerdere aspecten. Bijvoorbeeld de keuze ten aanzien van het materiaal, de wijze van aanbrengen en het unieke karakter dat gegarandeerd ontstaat. Het applicatieteam zorgt ervoor dat uw betonvloer zo aangebracht wordt dat de textuur in een levendig patroon ontstaat, zoals u dat voor ogen heeft. Uiteraard kunt u uitgebreid met de adviseurs van Betonvloer Arnhem in gesprek gaan om uw wensen met ons te delen.

Betonvloer Arnhem voor een prijs op maat

De vloeren van Betonvloer Arnhem worden op maat geleverd en in perfecte ook op maat aangebracht. De prijzen worden eveneens op maat gemaakt en zijn dan ook voor elk project verschillend te noemen. Dat wil niet zeggen dat er geen eenduidigheid geboden wordt, want uiteraard zijn er indicaties te geven. Per project wordt naar het aantal m2 gekeken en op basis is daarvan al een eerste indicatie mogelijk. Voor een prijs op maat raadt Betonvloer Arnhem u echter aan om online een offerte aan te vragen.

Advies van Betonvloer Arnhem

De keuze voor een vloer is een keuze waar u jarenlang van kunt profiteren. Het is dan echter wel de bedoeling dat de betonvloer van Betonvloer Arnhem natuurlijk volledig aan uw wensen voldoet. Om dat te kunnen bewerkstelligen en u jarenlang van een perfecte vloer te kunnen laten genieten, kunt u dan ook het beste in overleg gaan met de adviseurs van Betonvloer Arnhem. Dat kan in onze showroom die u op afspraak kunt bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.