Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Showroomvloer

Een showroomvloer dient aan meerdere eisen te voldoen om van een ideale vloer in de showroom te kunnen spreken. Het is een basis die uitstraling moet geven aan de presentatie van producten, maar tegelijk ook een vloer moet zijn die een bepaalde mate van belastbaarheid aankan. Een showroomvloer van Coatingvloer.nl is in dat kader de beste keuze die u kunt maken als u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw showroom. Onze adviseurs stellen graag in overleg met u de perfecte vloer samen, waarbij er oog is voor detail en de praktische en technische kant niet vergeten wordt. Wist u dat u bij Coatingvloer.nl bij de keuze voor een nieuwe vloer in uw showroom van vele voordelen profiteert? Zo zijn deze vloeren altijd:

 • Slijtvast
 • Naadloos
 • Stofvrij
 • Snel belastbaar
 • Krasbestendig
 • Gebruiksvriendelijk in onderhoud
 • Aantrekkelijk in prijs
 • In vele kleuren leverbaar

Maatwerk voor iedere showroomvloer

Maatwerk is een standaard waarmee wij werken als het gaat om het samenstellen van een showroomvloer. Dat is ook belangrijk, want in elke showroom geldt dat er weer andere eisen van toepassing zijn. Bovendien kan de uitstraling van uw bedrijf erin terugkomen en dat versterkt alleen maar de identiteit van uw bedrijf. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met meerdere kleuren te werken, zodat u huisstijl goed naar voren komt. Er kan ook een logo, tekst of pictogram worden aangebracht in de showroom vloer. Een afwerking op technisch vlak, zoals een toepassing met antislipgradatie of geluiddempende laag is eveneens mogelijk. Om tot maatwerk te kunnen komen, overleggen onze adviseurs graag met u, waarbij uiteraard de bestaande ruimte meegenomen wordt in het samenstellen van het advies.

Slijtvaste en onderhoudsvriendelijke showroomvloer

Het grote voordeel van de showroomvloeren die wij bieden, is dat deze slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Bovendien kan een showroomvloer al heel snel weer belast worden. Overigens bieden wij verschillende mogelijkheden als het gaat om materiaal en snelheid van het weer in gebruik nemen van de showroom. Zo zijn er gietvloeren beschikbaar, maar is een coatingvloer ook een prima oplossing.

Aanbrengen van de showroomvloer

Het aanbrengen van een showroomvloer verloopt volgens een vast proces. Daarbij worden meerdere stappen doorlopen. Als er in uw showroom bijvoorbeeld een showroomvloer in de vorm van een kunststof gietvloer wordt aangebracht, zijn in het kort de volgende stappen van toepassing. De ondergrond kan indien nodig worden voorbewerkt. De eerste stap daarna is het aanbrengen van een primer. Daarna volgt de stap waarin de screed wordt aangebracht om vervolgens de gietvloer strak en naadloos aan te brengen. Een afwerking met een aflak vormt de laatste stap in het proces.

 • Vlakke en vetvrije ondergrond
 • Primer
 • Screed
 • Gietvloer
 • Aflak

Prijzen

De prijzen van een showroomvloer lopen uiteen en zijn onder meer van het materiaal en van het oppervlak afhankelijk. Mochten er specifieke wensen zijn op het gebied van de afwerking dan wordt daar ook nog rekening mee gehouden.

Oppervlakte

Een showroom kent doorgaans een redelijk oppervlak en wat dat betreft geldt dat u bij Coatingvloer.nl van een korting profiteert als het oppervlak van de showroomvloer een bepaald aantal m2 kent. De korting kan per m2 verder stijgen naarmate het project groter is.

Materiaalkeuze

Er zijn voor wat betreft de keuze voor een showroomvloer meerdere opties beschikbaar als het gaat om het materiaal. Deze keuze is van ook van invloed op de prijzen die er berekend worden door Coatingvloer.nl.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl heeft heel Nederland als werkgebied en is specialist in het aanbrengen van showroomvloeren. Wij werken onder meer in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Een offerte wordt op verzoek altijd vrijblijvend toegezonden. U kunt een offerte voor een showroomvloer online aanvragen. Voor het bezoeken van de showroom, persoonlijk advies of meer informatie kunt u contact opnemen via 020-845265.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan