Veelgestelde vragen over woonbeton

Veelgestelde vragen woonbeton

Veelgestelde vragen woonbeton

Om tegemoet te komen aan vragen van geïnteresseerden met betrekking tot woonbeton worden hieronder de meest gestelde vragen over dit onderwerp beantwoorde. Heeft u een vraag over woonbeton, maar kunt u het antwoord niet vinden? Neem dan contact op met Coatingvloer.nl.

Wat zijn de voordelen van woonbeton?

Woonbeton kent meerdere voordelen. In de eerste plaats is er de unieke uitstraling die ieder interieur verfraait. In de tweede plaats is woonbeton warm en comfortabeler en kan het nog warmer gemaakt worden door voor een combinatie met vloerverwarming te kiezen. Het praktische aspect qua schoonmaak is uiteraard ook een voordeel. Verder gaan woonbetonvloeren zeker vijftien tot twintig jaar mee als deze op een normale manier worden onderhouden. De vloer verkleurt daarbij bovendien weinig, want er is sprake van een redelijke UV-bestendigheid.

In welke kleuren levert u woonbeton?

Wij hebben een uitgebreide kleurencollectie beschikbaar voor woonbeton. Indien uw favoriete kleur daarin niet te vinden is, kunnen wij de door u gewenste kleur produceren.

Kan ik in mijn badkamer woonbeton laten aanbrengen?

Woonbeton van Coatingvloer.nl is niet geschikt om in een badkamer toe te passen of in andere vochtige ruimtes aan te laten brengen.

Is het mogelijk om een woonbetonvloer over een betonvloer aan te brengen?

Ja, woonbeton kan over een bestaande betonvloer aangebracht worden. Het is wel belangrijk dat de betonvloer uitgehard en droog is.

Is woonbeton ook voor buiten geschikt, zoals voor mijn dakterras?

Woonbeton is minder geschikt om buitenshuis toe te passen, zoals op balkons en dakterrassen. U kunt in dat geval beter voor een epoxyvloer kiezen die heel gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen stof en vuil.

Is er sprake van woonbeton als mijn betonvloer voorzien wordt van een coating?

Nee, er zit een verschil tussen woonbeton en het aanbrengen van een coating over een vloer van beton. Een coating is heel dun en bovendien dient de ondergrond eerst geëgaliseerd worden om een strak resultaat te krijgen. Woonbeton is een unieke vloer.

Is er sprake van garantie op woonbeton?

Er wordt standaard een garantietermijn van drie jaar geboden als het gaat om woonbeton dat door ons is aangebracht.

Hoeveel dagen kost het om woonbeton aan te brengen?

Als alle werkzaamheden mee worden gerekend dan kost het ongeveer een week tot 2 weken voordat de woonbetonvloer helemaal gereed is. Het neemt bijvoorbeeld ook tijd in beslag om de ondergrond voor te bereiden en mogelijk te egaliseren. Vervolgens wordt woonbeton in vijf stappen aangelegd. Na elke stap moet er met een droogtijd rekening gehouden worden. Het kan in totaal wel twee weken duren voordat de vloer in gebruik kan worden genomen.

Kan ik alleen bestellen of leggen jullie het woonbeton aan?

Coatingvloer.nl levert woonbeton en brengt deze vloer ook aan. Daar zijn wij namelijk gespecialiseerd in en daarbij werken wij in heel Nederland. De dag waarop gestart wordt met de voorbereiding wordt uiteraard in overleg met u bepaalt. U kunt voor de totale kosten online een offerte aanvragen.

Is woonbeton eenvoudig schoon te maken?

Het is heel gemakkelijk om woonbeton schoon te maken. De vloer is naadloos en beschikt over vuilafstotende kenmerken. Wij geven u een schoonmaakadvies bij de aanschaf van een woonbetonvloer die overigens simpel met een dweil en koud water schoongemaakt kan worden. Gebruik in ieder geval geen agressieve schoonmaakmiddelen en ook geen bleekmiddel, want de vloer kan hierdoor worden beschadigd.

Kunt u woonbeton in mijn nieuwbouwhuis aanbrengen?

Wij kunnen in uw nieuwbouwwoning woonbeton aanbrengen net als dat woonbetonvloeren geschikt zijn voor renovatiewoningen. Een voorwaarde voor het aanbrengen, is dat de ondergrond droog moet zijn.

Meer weten?

Mocht uw vraag er niet tussen staan of wilt u meer informatie over woonbeton van Coatingvloer.nl? Neem dan telefonisch contact op via 020 845 26 50 of vraag vrijblijvend een offerte aan. U bent op afspraak bovendien welkom in onze showroom.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl