Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer kleuren

Een solo tint Een gietvloer is in twee varianten verkrijgbaar, in een solo tint en in een betonlook tint. Een solo tint is volledig egaal van kleur. Dit geeft een mooie rustige uitstraling. Een solo tint wordt daarom vaak in de slaapkamer of de studeerkamer gebruikt. Het enige nadeel aan een solo …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer kleuren

Er zijn onwijs veel gietvloer kleuren verkrijgbaar. Daardoor kan de vloer precies aan uw smaak voldoen en kunt u een kleur uitkiezen die mooi bij de rest van het interieur staat. Het kiezen van de gietvloer kleur is een belangrijk moment, want een kleur bepaalt het grootste deel van de look van de vloer. Onze adviseurs geven u graag advies zodat u de beste keuze kunt maken. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u verschillende kleuren ook in het echt bekijken.

Een solo tint

Een gietvloer is in twee varianten verkrijgbaar, in een solo tint en in een betonlook tint. Een solo tint is volledig egaal van kleur. Dit geeft een mooie rustige uitstraling. Een solo tint wordt daarom vaak in de slaapkamer of de studeerkamer gebruikt. Het enige nadeel aan een solo tint is dat vuil er iets sneller op te zien is. Onze populairste solo tinten zijn Zand, IJzer en Olive Green. Binnen de egale kleuren heeft u vooral de keuze uit aardetinten en grijstinten. Een aardetint is warmer dan een grijstint. Terwijl grijs erg mooi staat bij zwart en wit, twee andere geliefde tinten die vaak in het interieur worden gebruikt.

Ontdek onze solo tinten:

pu gietvloer greenline solo strong white
Strong White
pu gietvloer greenline solo cotton white
Cotton White
breeze
Breeze
schelp
Schelp
ijzer
IJzer
pu gietvloer greenline solo basic
Basic
gietvloer kleur balanced spa
Balanced Spa
gietvloer kleur balanced dawn
Balanced Dawn
gietvloer kleur zand
Zand
gietvloer kleur storm
Storm
gietvloer kleur misty green
Misty Green
gietvloer kleur almond
Almond
gietvloer kleur steel
Steel
gietvloer kleur titanium
Titanium
gietvloer kleur lupine
Lupine
gietvloer kleur platin
Platin
gietvloer kleur earth grey
Earth Grey
olive green
Olive Green
gietvloer kleur olijf
Olijf

Gietvloer betonlook tint

De andere optie waar u voor kunt kiezen bij een PU gietvloer Green Line, is een betonlook effect. Bij een betonlook effect worden twee, dichtbij elkaar liggende, kleuren gemengd. Dit geeft een authentiek effect waardoor de gietvloer erg op een betonnen vloer lijkt. Want doordat een gietvloer met de hand wordt aangebracht, is er een licht lijnenspel in de vloer te zien, zoals dat ook bij een vloer van beton het geval is. Naast dat een betonlook effect erg mooi is, heeft het ook als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is. Populaire betonlook kleuren zijn Dark Grey, Fossiel en Krijt. Ook bij een betonlook effect heeft u vooral de keuze uit grijstinten, zandkleuren en groene tinten. Groen is een originele gietvloer kleur. De tinten groen die we bieden liggen dicht bij grijs, waardoor de kleur rustig en tijdloos is.

Ontdek onze betonlook tinten:

champagne
Champagne
ice mix
Ice Mix
krijt
Krijt
staal
Staal
zand mix
Zand Mix
loft
Loft
kwartz
Kwartz
schelp mix
Schelp Mix
koper
Koper
fossiel
Fossiel
lood
Lood
papier
Papier
chique
Chique
steen
Steen
concrete
Concrete
dark grey
Dark Grey
titanium
Titanium
silika
Silika
taupe brown
Taupe Brown
urban grey
Urban Grey
mangaan
Mangaan
pyriet
Pyriet
oxid
Oxid
zirkzoon
Zirkoon
basalt
Basalt
brownstone
Brownstone

Grijs blijft populair

Grijs blijft bij uitstek de populairste gietvloer kleur. De tint ligt het dichtst bij een industriële betonvloer, maar grijs heeft ook allerlei voordelen. Ten eerste is het een tijdloze kleur, waar u niet snel op uitgekeken bent. Ten tweede is het een kleur die met vrijwel alle andere kleuren te combineren is. Daarnaast is grijs ook praktisch, want vuil is er minder snel op te zien. Bij Coatingvloer.nl heeft u de keuze tussen veel tinten grijs. Zo vindt u altijd een grijstint die bij uw smaak past.

Design Betonvloer ECO

Grijs is de meest voor de hand liggende kleur voor een betonvloer. Het is dan ook de originele kleur van een vloer gemaakt van beton. Maar de Design Betonvloeren van Coatingvloer.nl zijn niet alleen in grijs verkrijgbaar. U heeft de keuze uit wel 60 verschillende kleuren, waaronder verschillende grijstinten. Naast grijs heeft u de keuze uit verschillende zandkleuren en uit meer opvallende kleuren als rood, groen en donkerblauw. Met een betonvloer in een van de laatstgenoemde kleuren bent u zeker van een unieke vloer. De populairste kleuren van de Design Betonvloer ECO zijn Perfect Grey, Fossil en Sand.

Bekijk de overige kleurmogelijkheden:

extra white
Extra White
eco silver
Silver
eco ice mix
Ice Mix
eco beige
Beige
bianco white
Bianco White
eco beach
Beach
Sand
Pebble
Capuchino
Steel
Light Grey
Perfect Grey
Titanium
Stone Blue
Fossil
Medium Grey
Dark Wood
Shadow
Smoke
Antraciet
Standaard
Oxid
Demin
Red

Zandkleur: de perfecte keuze voor een stijlvol interieur

Een gietvloer in de kleur zand is een tijdloze en stijlvolle keuze voor elk interieur. Of u nu een modern, industrieel of minimalistisch design hebt, een gietvloer in zandkleur past perfect bij verschillende interieurstijlen en creëert een harmonieuze sfeer in elke ruimte.

De veelzijdigheid van een gietvloer in zandkleur

Een gietvloer in zandkleur is een veelzijdige optie die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende interieurstijlen. De neutrale kleur van zand creëert een rustige en serene uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel woonkamers, slaapkamers, keukens als kantoorruimtes. Het biedt de perfecte achtergrond voor meubels, kunstwerken en andere decoratieve elementen, waardoor ze echt tot hun recht komen.

Stijlvol en tijdloos design

Een gietvloer in zandkleur geeft uw interieur een stijlvol en tijdloos karakter. Het zorgt voor een strakke en naadloze uitstraling, wat bijdraagt aan een moderne en minimalistische look. De warme ondertoon van de zandkleur zorgt ook voor een gevoel van gezelligheid en comfort. Bovendien reflecteert de gladde afwerking van de gietvloer het licht op een subtiele manier, waardoor de ruimte helderder en ruimer lijkt.

Verschillende zandtinten voor een unieke uitstraling

Naast de standaard zandkleur zijn er ook verschillende tinten beschikbaar om een unieke uitstraling aan uw interieur te geven. Denk bijvoorbeeld aan licht zand, beige, crème of taupe. Elk van deze tinten heeft zijn eigen karakter en kan de sfeer in een ruimte subtiel beïnvloeden. Licht zand creëert een frisse en lichte ambiance, terwijl beige een warme en gezellige uitstraling geeft. Crème en taupe hebben een elegante en verfijnde look. Door te spelen met deze verschillende zandkleuren kunt u de vloer perfect afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en de gewenste atmosfeer in huis.

Design Betonvloer PURE

Ook de Design Betonvloer PURE is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit type betonvloer heeft een ander effect dan de Design Betonvloer ECO. De kleuren waarin de Design Betonvloer Pure verkrijgbaar is zijn tinten grijs en bruin.

Mouse
Clay
Elephant Grey
Putty
Stone
Moss
Sky Grey
Slate
Chocolat
Pepper
Onyx

Andere gietvloer kleuren

Maar zoals we al zeiden, zijn er onwijs veel andere kleuren gietvloer verkrijgbaar. Het is bij het kiezen van de kleur goed om de rekening te houden met de kleuren van de rest van het interieur, maar ook met praktische zaken als schoonmaken. Naast grijs wordt er vaak gekozen voor de kleur wit, wat een prachtige minimalistische en frisse look heeft en de kleur bruin, wat warm en rustig oogt.

Staat uw kleur er niet bij?

Staat de door u gewenste kleur niet in het rijtje? Niet getreurd, wij kunnen ook kleuren op maat maken. Neem in dat geval contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een lichte of donkere kleur?

Een lichte en een donkere tint vloer hebben beide een ander effect. Uiteraard kiest u de kleur vooral aan de hand van uw smaak. Maar het is ook goed om rekening te houden met eigenschappen van de ruimte als u de keuze maakt tussen een lichten of een donkere tint.

Een donkere tint

Donkere vloeren zijn sfeervol en knus en vaak ook stoer. Een vloer met een donkere tint staat erg goed in combinatie met een lichte muur, omdat het dan voor een mooi contrast zorgt. Het nadeel van een donkere vloer is dat het de ruimte kleiner kan laten lijken en dat het de gehele ruimte wat donkerder maakt. Een donkere vloer is daarom niet aan te raden in een ruimte met weinig licht, of in combinatie met donkere muren.

Een lichte tint

Lichte vloeren zijn fris en laten de ruimte groter lijken. Een lichte vloer versterkt het licht en is daarom perfect voor in een donkere ruimte met weinig licht. Een lichte vloer staat mooi bij zowel lichte als donkere muren. Sommigen ervaren een lichte vloer wel als koeler en minder sfeervol ervaren. Daarnaast is vuil sneller op een lichte vloer te zien.

Blending Nature

Natuurtinten zijn de meest voor de hand liggende kleuren voor deze duurzame gietvloer. De Blending Nature bestaat uit dezelfde basis als de PU Gietvloer Green Line. Voor uw Blending Nature winnen we de natuurlijke basis uit plantaardige oliën van de Wonderboom (Ricinus Communis). Hoewel natuurlijke tinten populair zijn is uw Blending Nature in vrijwel iedere kleur te maken. Ook de meer opvallende kleuren zoals zeegroen, terracotta en donkerblauw stellen we voor u samen.

Bekijk de populaire kleurmogelijkheden:

Van solotinten

gietvloer kleur balanced spa
Balanced Spa
gietvloer kleur balanced dawn
Balanced Dawn
gietvloer kleur zand
Zand
gietvloer kleur storm
Storm
gietvloer kleur misty green
Misty Green
gietvloer kleur almond
Almond

Tot de betonlook tinten

champagne
Champagne
ice mix
Ice Mix
krijt
Krijt
staal
Staal
zand mix
Zand Mix
loft
Loft

BIO Lavasteen Gietvloer

Lavasteen heeft van nature een roodbruine kleur. De oorspronkelijke kleur van het materiaal waaruit uw vloer bestaat, is echter niet doorslaggevend voor de uiteindelijke kleur van uw BIO Lavasteen® vloer. U heeft bij ons namelijk de keuze uit meer dan twintig verschillende kleuren. Hoewel de grijze betonkleur nog steeds populair is, zijn er diverse kleuropties beschikbaar. Ons assortiment bevat bijvoorbeeld verschillende zandkleuren, zoals Notre Dame en Preston. Daarnaast kunt u ook kiezen voor blauwgrijs Leeds of Juvelen taupe BIO Lavasteen®. We laten u graag de variëteit aan kleuren zien en voorzien u van advies.

Bekijk de kleurmogelijkheden:

gietvloer kleur preston
Preston
gietvloer kleur serra
Serra
lavasteen gietvloer kleur notre dame
Notre Dame
lavasteen gietvloer kleur Juvelen
Juvelen
lavasteen gietvloer kleur olivera
Olivera
lavasteen gietvloer kleur white house
White House
lavasteen gietvloer kleur mastella
Mastella
lavasteen gietvloer kleur bolton
Bolton
lavasteen gietvloer kleur bildenberg
Bildenberg
lavasteen gietvloer kleur allmana
Allmanna
lavasteen gietvloer kleur pada
Pada
lavasteen gietvloer kleur colosseum
Colosseum
lavasteen gietvloer kleur palmhuset
Palmhuset
lavasteen gietvloer kleur leeds
Leeds
lavasteen gietvloer kleur berghain
Berghain
lavasteen gietvloer kleur palms
Palms
lavasteen gietvloer kleur new castle
New Castle
Hampshire

Kleurenkaart

De gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn in alle RAL- en NCS-kleuren beschikbaar. Bekijk onze uitgebreide kleurenkaart hieronder om te kijken of uw gewenste kleur er tussen zit. Daarnaast zijn kleuren vaak in meerdere tinten beschikbaar.

Waarom een showroombezoek?

Bij het kiezen van de juiste gietvloer kleur is het essentieel om de verschillende mogelijkheden in het echt te zien. Kleuren kunnen op een computerscherm anders overkomen dan in werkelijkheid. In onze showroom in Amsterdam kunt u de gietvloer kleuren bekijken, voelen en vergelijken. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze een belangrijke beslissing is en nemen graag de tijd om u te helpen bij het vinden van de perfecte gietvloer kleur die aan uw wensen voldoet.

Kleuren in onze showroom in Amsterdam

 1. Brede selectie van gietvloer kleuren: in onze showroom hebben we een uitgebreide collectie van gietvloer kleuren die u kunt bekijken. Van neutrale tinten tot levendige accentkleuren, we hebben voor elk interieur en elke stijl iets passends.
 2. Populaire kleuren op de vloer: we laten u graag zien welk effect de kleur heeft als deze op een groot oppervlak ligt. Om u een goed beeld te geven van de kleuren, hebben we de meest geliefde kleuren op onze eigen vloeren aangebracht.
 3. Deskundig advies: onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in de gietvloerbranche en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ze luisteren naar uw wensen en behoeften, en adviseren u over de kleuren die het beste bij uw interieur passen.
 4. Inspirerende omgeving: onze showroom is zorgvuldig ontworpen om u te inspireren en een realistisch beeld te geven van hoe de gietvloeren er in uw eigen ruimte uit zouden kunnen zien. U kunt de kleuren in verschillende lichtomstandigheden bekijken en zo een weloverwogen beslissing nemen.
 5. Mogelijkheid tot kleurmatching: heeft u al een specifieke kleur in gedachten? Geen probleem! Onze experts kunnen u helpen bij het matchen van de gewenste kleur. Zo kunt u een gietvloer creëren die perfect aansluit bij uw bestaande of toekomstige interieur.

Kleuradvies gietvloer

We begrijpen dat het lastig is om een geschikte kleur te kiezen uit de eindeloze mogelijkheden, daarom geven we u graag een gedegen advies. Ook als u een kleur wenst die u niet ziet op de kleurenkaart, helpen we u graag aan de juiste kleur. Neem contact op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Disclaimer

Let op! Ondanks de nauwkeurige zorg en aandacht die Coatingvloer.nl aan de digitale kleur samples besteedt, is het toch mogelijk dat de kleur afwijkt van het origineel. Dit geldt ook voor onze fysieke kleur samples.

Gietvloer kleur kiezen

  • RAL 1000
  • RAL 1001
  • RAL 1002
  • RAL 1003
  • RAL 1004
  • RAL 1005
  • RAL 1006
  • RAL 1007
  • RAL 1011
  • RAL 1012
  • RAL 1013
  • RAL 1014
  • RAL 1015
  • RAL 1016
  • RAL 1017
  • RAL 1018
  • RAL 1019
  • RAL 1020
  • RAL 1021
  • RAL 1023
  • RAL 1024
  • RAL 1026
  • RAL 1027
  • RAL 1028
  • RAL 1032
  • RAL 1033
  • RAL 1034
  • RAL 1035
  • RAL 1036
  • RAL 1037
  • RAL 2000
  • RAL 2001
  • RAL 2002
  • RAL 2003
  • RAL 2004
  • RAL 2005
  • RAL 2007
  • RAL 2008
  • RAL 2009
  • RAL 2010
  • RAL 2011
  • RAL 2012
  • RAL 2013
  • RAL 3000
  • RAL 3001
  • RAL 3002

  • RAL 3003

  • RAL 3004

  • RAL 3005

  • RAL 3007

  • RAL 3009

  • RAL 3011

  • RAL 3012
  • RAL 3013

  • RAL 3014
  • RAL 3015
  • RAL 3016
  • RAL 3017
  • RAL 3018
  • RAL 3020
  • RAL 3022
  • RAL 3024
  • RAL 3026
  • RAL 3027
  • RAL 3031
  • RAL 3032
  • RAL 3033
  • RAL 4001
  • RAL 4002
  • RAL 4003
  • RAL 4004

  • RAL 4005
  • RAL 4006
  • RAL 4007

  • RAL 4008

  • RAL 4009
  • RAL 4010
  • RAL 4011
  • RAL 4012
  • RAL 5000

  • RAL 5001

  • RAL 5002

  • RAL 5003

  • RAL 5004

  • RAL 5005

  • RAL 5007

  • RAL 5008

  • RAL 5009

  • RAL 5010

  • RAL 5011

  • RAL 5012

  • RAL 5013

  • RAL 5014

  • RAL 5015

  • RAL 5017

  • RAL 5018
  • RAL 5019

  • RAL 5020

  • RAL 5021
  • RAL 5022

  • RAL 5023

  • RAL 5024
  • RAL 5025
  • RAL 5026

  • RAL 6000

  • RAL 6001

  • RAL 6002

  • RAL 6003

  • RAL 6004

  • RAL 6005

  • RAL 6006

  • RAL 6007

  • RAL 6008

  • RAL 6009

  • RAL 6010

  • RAL 6011
  • RAL 6012

  • RAL 6013

  • RAL 6015

  • RAL 6016

  • RAL 6017

  • RAL 6018
  • RAL 6019
  • RAL 6020

  • RAL 6021
  • RAL 6022

  • RAL 6024
  • RAL 6025
  • RAL 6026

  • RAL 6027
  • RAL 6028

  • RAL 6029
  • RAL 6032
  • RAL 6033
  • RAL 6034
  • RAL 6035

  • RAL 6036
  • RAL 7000
  • RAL 7001
  • RAL 7002
  • RAL 7003
  • RAL 7004
  • RAL 7005
  • RAL 7006

  • RAL 7008

  • RAL 7009

  • RAL 7010

  • RAL 7011

  • RAL 7012

  • RAL 7013

  • RAL 7015

  • RAL 7016

  • RAL 7021

  • RAL 7022

  • RAL 7023
  • RAL 7024

  • RAL 7026

  • RAL 7030
  • RAL 7031

  • RAL 7032
  • RAL 7033
  • RAL 7034
  • RAL 7035
  • RAL 7036
  • RAL 7037
  • RAL 7038
  • RAL 7039

  • RAL 7040
  • RAL 7042
  • RAL 7043

  • RAL 7044
  • RAL 7045
  • RAL 7046
  • RAL 7047
  • RAL 7048
  • RAL 8000
  • RAL 8001
  • RAL 8002
  • RAL 8003
  • RAL 8004
  • RAL 8007

  • RAL 8008

  • RAL 8011

  • RAL 8012

  • RAL 8014

  • RAL 8015

  • RAL 8016

  • RAL 8017

  • RAL 8019

  • RAL 8022

  • RAL 8023
  • RAL 8024
  • RAL 8025
  • RAL 8028

  • RAL 8029
  • RAL 9001
  • RAL 9002
  • RAL 9003
  • RAL 9004

  • RAL 9005

  • RAL 9006
  • RAL 9007
  • RAL 9010
  • RAL 9011

  • RAL 9016
  • RAL 9017

  • RAL 9018
  • RAL 9022
  • RAL 9023

Gietvloer prijzen

Bent u benieuwd naar de prijzen van een gietvloer? Kijk dan op onze gietvloer prijs pagina voor meer informatie.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.