Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Design gietvloeren

Design gietvloeren hebben een originele uitstraling en beschikken over unieke kenmerken die in uw interieur het verschil maken. Zowel zakelijke interieurs als woninginrichtingen kunnen van design gietvloeren worden voorzien. U creëert hiermee een fantastische basis en krijgt een vloer van high end klasse. U heeft overigens een ruime keuze uit …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Design gietvloeren

Design gietvloeren hebben een originele uitstraling en beschikken over unieke kenmerken die in uw interieur het verschil maken. Zowel zakelijke interieurs als woninginrichtingen kunnen van design gietvloeren worden voorzien. U creëert hiermee een fantastische basis en krijgt een vloer van high end klasse. U heeft overigens een ruime keuze uit verschillende soorten vloeren waarbij het design voorop staat. Naast de vloerkeuze zijn er allerlei kleuren en afwerkingen beschikbaar. Bovendien profiteert u bij Coating Vloer & Company altijd van de volgende voordelen op het gebied van naadloze designvloeren:

 • Slijtvast
 • Stijlvol
 • Origineel
 • Keuze uit vele kleuren
 • Naadloos
 • Strak
 • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
 • Vloeistofdicht
 • Comfortabel en warm
coatingvloer

Coatingvloeren

De Coatingvloer HQ van Coating Vloer & Company is het hoogst haalbare in zijn segment, dankzij de hoogwaardige harsen en verharders die we als basis gebruiken. Dat levert u een topkwaliteit vloer op, die uitstekend bestand is tegen slijtage, vocht en chemicaliën, en die voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen. Hij blijft bovendien jarenlang mooi, welke kleur u ook kiest.

woonbeton

Woonbeton

Woonbeton staat voor een strakke design vloer in uw huis, winkel of kantoor. Dit type vloer wordt in cementgebonden vorm aangebracht maar ziet eruit als een gepolijste betonvloer. Onze woonbeton vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleurvariaties beschikbaar.

PU gietvloer green line

PU Gietvloer Green Line

Bent u op zoek naar een stijlvolle, maar ook duurzame designvloer voor uw bedrijfsruimte of woning? Dan is onze PU Gietvloer Green Line iets voor u. Met de PU Gietvloer Green Line haalt u alle voordelen van een PU Gietvloer in huis, en nog iets extra’s: een milieuvriendelijke vloer. Coating Vloer & Company ontwikkelde een uniek recept voor de samenstelling van uw PU Gietvloer Green Line, waarmee we de CO2-uitstoot tot een minimum beperken.

design betonvloer

Design betonvloer

De Design Betonvloer is een cementgebonden gietvloer vdie de uiterlijke kenmerken vertoon van een gepolijste betonvloer of een kunststof betonvloer. Daarom wordt het ook wel woonbeton genoemd. Deze vloer geeft uw woning of bedrijfspand een unieke look.

grindvloer

Grindvloer HQ

Een grindvloer bestaat uit miljoenen kleine grindkorreltjes, die bij elkaar gehouden worden door transparante kunsthars. Daardoor is deze vloer niet alleen heel sterk en slijtvast, maar is hij ook uitermate geschikt voor decoratief gebruik. De Grindvloer HQ van Coating Vloer & Company is gemaakt van de mooiste grindkorrels en de meest hoogwaardige heldere harsen. Bent u dus op zoek naar een duurzame, decoratieve vloer, dan moet u zeker de Grindvloer HQ eens overwegen.

living stone

Living stone

Een vloer die de natuurlijke uitstraling van een stenen vloer combineert met het gemak en comfort van een kunststof vloer. Dat is Living Stone van Coating Vloer & Company: een design troffelvloer op basis van fijn zand met een geringe korrelgrootte en een dichte structuur.

betonlook vloer

Betonlook vloer

De betonlook vloer is een populaire vloer voor zowel bedrijven als particulieren. Dit komt onder andere door de fantastische uitstraling, het comfort, gemak en de gebruiksvriendelijkheid. De vloer is licht verend en voelt warm en comfortabel aan. De moderne vloer heeft een uitstraling (look) van authentiek beton. De betonlook vloer heeft als basismateriaal kunststof.

Een designvloer die de aandacht trekt

Een designvloer van Coatingvloer.nl trekt hoe dan ook de aandacht. Is het niet vanwege het strakke uiterlijk met het naadloze karakter dan wel doordat de vloer lijkt te leven. Dat doet een designvloer natuurlijk niet echt, maar het lijkt wel zo. Dit komt door de uitstraling, waardoor er eigenlijk eerder sprake is van een kunstwerk op de vloer. Die kunt u in huis hebben of in uw winkel, kantoor of showroom. Het leuke is bovendien dat deze vloer nooit tot in aanzicht verveelt. Dat is maar goed ook, want onze vloeren gaan uiteraard jarenlang mee.

Riant assortiment met design gietvloeren

In het riante assortiment met design gietvloeren hebben wij ook naar uw wens en budget de meest ideale vloeroplossing beschikbaar. Een coatingvloer HQ is een voorbeeld van een designvloer van de hoogste klasse als het om coating gaat. Er worden namelijk hoogwaardige harsen voor gebruikt, zodat een topkwaliteit gegarandeerd is. De PU gietvloer Green Line is uniek in zijn soort als het gaat om het milieuvriendelijke karakter en de stijlvolle uitstraling. Deze design gietvloer is perfect voor woningen en zakelijke toepassingen. Wij vertellen u graag meer over de unieke kenmerken. Dat doen wij overigens graag over al onze naadloze designvloeren, zoals:

Uw design gietvloer professioneel aangebracht

U kunt vertrouwen op onze professionaliteit. Wij leveren in ieder opzicht namelijk vakwerk. Voordat uw design gietvloer op een professionele wijze wordt aangebracht, is de vloer uiteraard volledig op maat samengesteld. Het aanhoren van uw wensen en met u meedenken over de best mogelijke oplossing komt eveneens voort uit het vakwerk waar wij voor staan. Onze uitgebreide expertise maakt dat mogelijk en vormt daarvoor de perfecte basis. Design gietvloeren worden op professionele wijze aangebracht. Per soort vloer kan de voorbereiding en het aantal lagen uiteraard variëren. Een coatingvloer is dan ook sneller gerealiseerd in vergelijking met een PU Gietvloer Green Line. Voor het aanbrengen van een gietvloer kunt u met onderstaande aspecten rekening houden. Het neemt meerdere werkdagen in beslag voor het realiseren van een design gietvloer op basis van polyurethaan.

 • Vetvrije en vlakke ondergrond
 • Primerlaag
 • Schraplaag
 • Gietvloer
 • Aflak

Extra opties voor de afwerking

U heeft bij ons altijd de mogelijkheid om bij de afwerking van design gietvloeren voor extra opties te kiezen. Zo creëert u niet alleen een vloer die volledig op uw wensen aansluit, maar ook met betrekking tot de technische of praktische kant voldoet. U heeft onder meer de gelegenheid om bijvoorbeeld voor nog meer comfort te kiezen door er vloerverwarming bij te nemen. Coating Vloer & Company biedt wat dat betreft alles onder één dak. Andere voorbeelden van extra opties zijn onder meer: het realiseren van een kleurpatroon, logo van uw bedrijf in de design gietvloer verwerken, geluiddempende laag aanbrengen of een uitvoering in antislip. Alle mogelijkheden kunnen besproken worden.

Prijzen

De prijzen van design gietvloeren hangen in de eerste plaats af van het type vloer dat u kiest. Het materiaal is namelijk van belang. Daarnaast variëren de prijzen ten aanzien van de projectgrootte en telt de keuze voor een extra opties of meerdere opties eveneens mee.

Oppervlakte

De oppervlakte wordt vastgesteld op basis van het aantal m2. U profiteert van een lagere prijs per m2 als het oppervlak toeneemt. Dat is standaard van toepassing op alle soorten design gietvloeren. Hier komt ook de mogelijkheid om de hoek kijken van projectvoordeel en burenkorting.

Materiaalkeuze

Het type vloer dat u kiest, bepaalt de basis van het materiaal. De prijs wordt mede aan de hand van het materiaal bepaald. De keuze voor extra opties betekent ook dat er extra materiaal gebruikt wordt en heeft dus invloed op de prijs.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is werkzaam in heel Nederland en specialist in het aanbrengen van design gietvloeren. Wij zijn onder meer actief in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Wij realiseren voor u graag de perfecte design gietvloer. Om deze woorden kracht bij te zetten, is het van belang dat wij uw wensen kennen. Die kunt u kenbaar maken in het aanvraagformulier of via een offerte. Het is echter ook mogelijk om u persoonlijk te ontmoeten in onze showroom. U kunt hiervoor een afspraak maken via 020 – 845 26 50. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag.

YouTube video

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.