Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Werkplaatsvloer

Een werkplaatsvloer moet bestand zijn tegen diverse vormen van belasting en bovenal robuust zijn om de werkzaamheden aan te kunnen. Als het om minimale eisen gaat waaraan de vloer in uw werkplaats moet voldoen, gaat het vooral om de zware mechanische en chemische belasting. De vloer komt als er gewerkt …

Werkplaatsvloer

Een werkplaatsvloer moet bestand zijn tegen diverse vormen van belasting en bovenal robuust zijn om de werkzaamheden aan te kunnen. Als het om minimale eisen gaat waaraan de vloer in uw werkplaats moet voldoen, gaat het vooral om de zware mechanische en chemische belasting. De vloer komt als er gewerkt …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam
Home » Werkplaatsvloer

Werkplaatsvloer

Een werkplaatsvloer moet bestand zijn tegen diverse vormen van belasting en bovenal robuust zijn om de werkzaamheden aan te kunnen. Als het om minimale eisen gaat waaraan de vloer in uw werkplaats moet voldoen, gaat het vooral om de zware mechanische en chemische belasting. De vloer komt als er gewerkt wordt in aanraking met oliën, vetten, chemicaliën en wordt belast door machines of voertuigen. De werkplaatsvloer van Coatingvloer.nl voldoet aan deze minimale eisen, maar biedt nog veel meer voordelen. Er zijn namelijk standaard een groot aantal eigenschappen en voordelen op van toepassing, zoals:

  • Naadloos gelegd
  • Snel weer belastbaar
  • Hygiënisch
  • Vloeistofdicht
  • Bestand tegen zware belasting
  • Bestand tegen olie, vetten en chemicaliën
  • Veilig en slijtvast
  • Aantrekkelijke prijzen
  • In alle kleuren beschikbaar
gietvloer garage werkplaats vloer

Wat is de beste vloer voor in de werkplaats?

Met de juiste vloer kunt u eenvoudig een vloeistofdichte ondergrond in uw werkplaats creëren. Kiest u voor een gietvloer in uw werkplaats? Dan mag u ervan uitgaan dat de gietvloer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat betekent dat de werkplaatsvloer bijdraagt aan een veilige werkomgeving in uw bedrijf of aan huis. De beste werkplaatsvloeren uit ons aanbod zijn daarom slijtvast, vloeistofdicht en voorzien van een antisliplaag. Dat maakt deze vloeren uitermate geschikt voor garages en andere werkplaatsen. Bovendien zijn onze gietvloeren voor werkplaatsen verkrijgbaar in diverse kleuren.

Werkplaatsvloer voor u op maat gemaakt

Coatingvloer.nl weet uiteraard dat er meer eisen van toepassing kunnen zijn op een werkplaatsvloer dan alleen rekening te houden met de belasting. Het is bijvoorbeeld ook prettig dat de werkplaatsvloer heel gemakkelijk in de schoonmaak is. In de werkplaats is de veiligheid bovendien eveneens belangrijk. U weet dat als er vloeistof op de grond komt dat er situaties ontstaan die voor ongelukken kunnen zorgen door uit te glijden. Wij bieden voor uw vloer verschillende antislipgradaties aan om te zorgen dat het oppervlak stroef en veilig wordt. Op deze manier wordt door rekening te houden met eisen en wensen een vloer op maat gemaakt.

Altijd de ideale werkplaatsvloer

Coatingvloer.nl staat garant voor de realisatie van de ideale werkplaatsvloer. Het voordeel dat wij bieden, is namelijk dat u uit meerdere soorten naadloze vloeren een keuze kunt maken. Het is verder belangrijk om te weten dat daarbij met het projectbudget rekening gehouden kan worden. Het kan bijvoorbeeld prima zo zijn dat het voldoende is om uw werkplaats van een vloercoating te voorzien. In andere situaties kan de keuze bijvoorbeeld vallen op een epoxy gietvloer of op een troffelvloer. Onze adviseur staan u graag met een passend advies bij, zodat altijd de ideale keuze gemaakt wordt.

Aanbrengen van uw werkplaatsvloer

Het aanbrengen van uw werkplaatsvloer wordt op een professionele wijze uitgevoerd door Coatingvloer.nl die daarvoor een eigen applicatieteam beschikbaar heeft. Het proces van aanbrengen verloopt afhankelijk van het type werkplaatsvloer in een verschillend aantal stappen. U krijgt van ons uiteraard uitgebreide informatie over de wijze van aanbrengen en hoeveel tijd dat in beslag zal nemen. Wij doen er in ieder geval alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken, zodat de werkzaamheden weer snel doorgang kunnen vinden.

Prijzen

De werkplaatsvloer prijzen zijn van diverse keuzes afhankelijk. Bijvoorbeeld van de keuze voor een bepaald materiaal. Daarnaast zijn er vaste factoren die variabel ingevuld kunnen worden, zoals het aantal m2 van het oppervlak in de werkplaats.

Oppervlakte

Een werkplaats heeft een oppervlakte en aan de hand van het aantal m2 komt de prijs van de werkplaatsvloer tot stand. Er is sprake van schaalvoordeel vanaf 51 m2 en dat betekent dat u dan direct al van de eerste korting profiteert.

Materiaalkeuze

Het is heel simpel om te verklaren dat de materiaalkeuze invloed op de prijs heeft, want een troffelvloer kent weer andere materialen dan een epoxy gietvloer of coating.

Prijzen

De werkplaatsvloer prijzen zijn van diverse keuzes afhankelijk. Bijvoorbeeld van de keuze voor een bepaald materiaal. Daarnaast zijn er vaste factoren die variabel ingevuld kunnen worden, zoals het aantal m2 van het oppervlak in de werkplaats. Onze adviseurs maken gratis en vrijblijvend een prijsberekening aan de hand van de projectgegevens voor uw werkplaats. Daarin nemen zij alle kosten op en houden ze rekening met de eisen en wensen voor uw werkplaatsvloer.

Oppervlakte vloer werkplaats

Een werkplaats heeft een oppervlakte en aan de hand van het aantal m2 komt de prijs van de werkplaatsvloer tot stand. We rekenen namelijk met een vierkante meterprijs waarin we alle kosten verwerken. Die prijs vermenigvuldigen we met het aantal vierkante meters van de vloer in uw werkplaats. Bij Coatingvloer.nl krijgt u schaalvoordeel op gietvloeren vanaf 51 m2 en dat betekent dat u direct al van de eerste korting profiteert indien de vloer van uw werkplaats groter is dan 51 m2.

Materiaalkeuze vloer werkplaats

Dat de materiaalkeuze invloed op de prijs heeft, valt heel simpel te verklaren, want een troffelvloer kent weer andere materialen dan een epoxy gietvloer of vloercoating. Prijzen van verschillende materialen variëren door schaarste of door de kwaliteit van het materiaal. Uw werkplaatsvloer moet van het juiste materiaal worden gemaakt om aan de eisen voor slijtvastheid en belasting te voldoen. Epoxy is een relatief goedkoop gietvloer materiaal dat aan deze krachtige eisen voldoet.

Werkvloeren voor industrie

Vloeren in werkplaatsen en in de industrie krijgen vaak veel te verduren. De vloer in een werkplaats dient daarom bestand te zijn tegen chemicaliën, vetten, oliën en stof, maar ook tegen mechanische belasting van zwaar materieel. Ook onder deze invloeden moet de werkplaatsvloer lang meegaan. Daarom is het van belang dat u een sterke werkvloer laat aanleggen in uw bedrijf.

Bij Coatingvloer.nl voeren we uw werkvloer naar wens uit met een antislipsysteem of creëren we een ESD-vloer om de werkveiligheid te verhogen. Aan welke eisen moet uw werkplaatsvloer voldoen?

Werkzaam in heel Nederland

Het applicatieteam van Coatingvloer.nl werkt in heel Nederland en is specialist in het aanbrengen van werkplaatsvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt online voor een werkplaatsvloer een offerte aanvragen bij Coatingvloer. Of u kunt onze showroom bezoeken en daar meteen een afspraak voor maken door ons te bellen op 020-845265. Onze adviseurs kunnen dan uw wensen bespreken en een passend voorstel doen voor de perfecte vloer.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.