Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Witte gietvloer
Witte gietvloer
Epoxy gietvloer
Epoxy gietvloer
Designbeton gietvloeren
Designbeton gietvloeren
Vloercoating
Vloercoating
Gietvloer winkel
Gietvloer winkel
Vloercoating snel belastbaar
Vloercoating snel belastbaar
Gietvloer betonlook
Gietvloer betonlook
Garagevloer gietvloer
Garagevloer gietvloer
Design betonvloeren woning
Design betonvloeren woning

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Werkplaatsvloer

Een werkplaatsvloer moet bestand zijn tegen diverse vormen van belasting en bovenal robuust zijn om de werkzaamheden aan te kunnen. Als het om minimale eisen gaat waaraan de vloer in uw werkplaats moet voldoen, gaat het vooral om de zware mechanische en chemische belasting. De vloer komt als er gewerkt wordt in aanraking met oliën, vetten, chemicaliën en wordt belast door machines of voertuigen. De werkplaatsvloer van Coatingvloer.nl voldoet aan deze minimale eisen, maar biedt nog veel meer voordelen. Er zijn namelijk standaard een groot aantal eigenschappen en voordelen op van toepassing, zoals:

  • Naadloos gelegd
  • Snel weer belastbaar
  • Hygiënisch
  • Vloeistofdicht
  • Bestand tegen zware belasting
  • Bestand tegen olie, vetten en chemicaliën
  • Veilig en slijtvast
  • Aantrekkelijke prijzen
  • In alle kleuren beschikbaar

Werkplaatsvloer voor u op maat gemaakt

Coatingvloer.nl weet uiteraard dat er meer eisen van toepassing kunnen zijn op een werkplaatsvloer dan alleen rekening te houden met de belasting. Het is bijvoorbeeld ook prettig dat de werkplaatsvloer heel gemakkelijk in de schoonmaak is. In de werkplaats is de veiligheid bovendien eveneens belangrijk. U weet dat als er vloeistof op de grond komt dat er situaties ontstaan die voor ongelukken kunnen zorgen door uit te glijden. Wij bieden voor uw vloer verschillende antislipgradaties aan om te zorgen dat het oppervlak stroef en veilig wordt. Op deze manier wordt door rekening te houden met eisen en wensen een vloer op maat gemaakt.

Altijd de ideale werkplaatsvloer

Coatingvloer.nl staat garant voor de realisatie van de ideale werkplaatsvloer. Het voordeel dat wij bieden, is namelijk dat u uit meerdere soorten naadloze vloeren een keuze kunt maken. Het is verder belangrijk om te weten dat daarbij met het projectbudget rekening gehouden kan worden. Het kan bijvoorbeeld prima zo zijn dat het voldoende is om uw werkplaats van een vloercoating te voorzien. In andere situaties kan de keuze bijvoorbeeld vallen op een epoxy gietvloer of op een troffelvloer. Onze adviseur staan u graag met een passend advies bij, zodat altijd de ideale keuze gemaakt wordt.

Aanbrengen van uw werkplaatsvloer

Het aanbrengen van uw werkplaatsvloer wordt op een professionele wijze uitgevoerd door Coatingvloer.nl die daarvoor een eigen applicatieteam beschikbaar heeft. Het proces van aanbrengen verloopt afhankelijk van het type werkplaatsvloer in een verschillend aantal stappen. U krijgt van ons uiteraard uitgebreide informatie over de wijze van aanbrengen en hoeveel tijd dat in beslag zal nemen. Wij doen er in ieder geval alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken, zodat de werkzaamheden weer snel doorgang kunnen vinden.

Prijzen

De werkplaatsvloer prijzen zijn van diverse keuzes afhankelijk. Bijvoorbeeld van de keuze voor een bepaald materiaal. Daarnaast zijn er vaste factoren die variabel ingevuld kunnen worden, zoals het aantal m2 van het oppervlak in de werkplaats.

Oppervlakte

Een werkplaats heeft een oppervlakte en aan de hand van het aantal m2 komt de prijs van de werkplaatsvloer tot stand. Er is sprake van schaalvoordeel vanaf 51 m2 en dat betekent dat u dan direct al van de eerste korting profiteert.

Materiaalkeuze

Het is heel simpel om te verklaren dat de materiaalkeuze invloed op de prijs heeft, want een troffelvloer kent weer andere materialen dan een epoxy gietvloer of coating.

Werkzaam in heel Nederland

Het applicatieteam van Coatingvloer.nl werkt in heel Nederland en is specialist in het aanbrengen van werkplaatsvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt online voor een werkplaatsvloer een offerte aanvragen bij Coatingvloer. Of u kunt onze showroom bezoeken en daar meteen een afspraak voor maken door ons te bellen op 020-845265. Onze adviseurs kunnen dan uw wensen bespreken en een passend voorstel doen voor de perfecte vloer.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan