Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Garagevloeren
Garagevloeren
Gietvloer garage
Gietvloer garage
Garagevloeren
Garagevloeren
Garagevloeren
Garagevloeren
Garagevloeren
Garagevloeren
Garagevloeren
Garagevloeren

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Garagevloer

Een garagevloer kan fraai en praktisch tegelijk zijn. Dat zijn in elk geval de elementen, waar het om draait bij de vloeren die Coatingvloer.nl voor garages in het assortiment beschikbaar heeft. Een gietvloer in de garage is een echte aanrader. De vloer in een garage moet uiteraard bestand zijn tegen meerdere factoren, bijvoorbeeld tegen olie, chemicaliën of andere lekkende vloeistoffen. Als er sprake is van standaard beton in de ruimte, dan wordt daar geen bescherming voor geboden. Dat is wel het geval met een garagevloer van Coatingvloer.nl. Onze gietvloer is bovendien zwaar te belasten en slijtvast.

Voordelen en kenmerken van een gietvloer in de garage

Een garagevloer wordt vaak als beton- of cementvloer opgeleverd. Meestal is de vloer dan nog onbehandeld. Het nadeel van deze materialen is dat deze niet vloeistofdicht zijn en vaak stof blijven afgeven. In een garage kunnen soms vloeistoffen lekken of het kan gebeuren dat olie of chemicaliën de vloer aantasten. Een gietvloer voor de garage is hier gelukkig wel allemaal tegen beschermd. Door het waterafstotende materiaal krijgen olie, vet en chemische stoffen geen enkele kans om door de vloer heen te dringen. Bovendien trekt een gietvloer veel minder vuil aan dan een onbewerkte cement- of betonvloer. De volgende voordelen en kenmerken zijn in ieder geval altijd aanwezig als u voor uw garage een vloer uit ons assortiment op maat laat samenstellen:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Eigentijds
 • Praktisch
 • Vloeistofdicht
 • Krasvast
 • Stof- en vuilwerend
 • Bescherming voor bodem
 • Veilig en brandwerend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Keuze uit veel kleuren

garagevloer gietvloer

Sterke en duurzame garagevloer

In een garage heb je te maken met zware voertuigen, machines en gereedschap. Een garagevloer moet dus tegen zware belasting bestand zijn. Onze garagevloer voldoet zeker aan deze vereisten. Een gietvloer is gemaakt van oersterk licht elastisch materiaal. Dit zorgt ervoor dat de garagevloer jaren meegaat en bovendien tegen een flink stootje kan.

Keuze uit meerdere soorten garagevloeren

Coatingvloer.nl biedt u de keuze uit meerdere soorten garagevloeren. De keuze van het soort bepaalt u door met een aantal aspecten rekening te houden. Bedenk wat het exacte gebruiksdoel en de mate van belasting in de garage is. Vindt u de uitstraling belangrijk? En laten we de veiligheid niet vergeten. Vaak is er veel verkeer in deze ruimte of wordt er gewerkt. Als je in je garage vaak te maken hebt met vocht is het aan te raden om voor een antisliplaag te kiezen bovenop je gietvloer. Onze vakmensen staan u graag bij in het maken van de juiste keuze uit ons aanbod met garagevloeren.

Garagevloer als stevige basis

Een garagevloer van Coatinvloer.nl is altijd een stevige basis ongeacht het soort vloer en afwerking. De stevige basis wordt gelegd doordat de bodem beschermd wordt tegen factoren van buitenaf. Olie, vet en chemische stoffen krijgen geen enkele kans om door het oppervlak heen te dringen. Zware belasting is doorgaans van toepassing in garages en daar biedt onze garagevloer eveneens een stevige basis voor. U kunt uit alle kleuren een keuze maken of zelfs voor een transparante uitvoering kiezen. De coatingvloeren in aanbod zijn prijstechnisch gezien uitermate aantrekkelijk, maar uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden.

parkeergaragevloer parkeervak

Prijzen gietvloer garage

De prijzen van een garagevloer variëren aan de hand van het gekozen materiaal en op basis van het aantal m² dat de garage qua oppervlakte beslaat. Dit zijn algemene factoren, maar u kunt uiteraard ook nog specifieke wensen hebben die van invloed op de prijs kunnen zijn.

Oppervlakte

De oppervlakte van een garage bepaalt welke prijs per vierkante meter er voor de garagevloer berekend wordt. Bij hele grote oppervlakken profiteert u van de hoogste korting op de prijs per m².

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is zoals gezegd een andere factor die bepalend is voor de prijs van garagevloeren. De hoeveelheid materiaal wordt aan de hand van het oppervlak bepaald, maar per materiaalsoort kunnen er uiteraard variaties in de prijs van toepassing zijn.

Aanbrengen van uw garagevloer

Het aanbrengen van uw garagevloer gebeurt op professionele wijze. Wij hebben daar namelijk een eigen applicatieteam voor. Deze medewerkers beschikken over een uitgebreide ervaring, zodat uw garagevloer perfect wordt aangebracht. Het is afhankelijk van het type vloersysteem dat u kiest om aan te brengen in uw garage wat de te doorlopen stappen zijn. Een coating aanbrengen is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief in vergelijking met de realisatie van een epoxy gietvloer. Bij de laatstgenoemde vloer is het zo dat er met meerdere lagen gewerkt wordt en al deze lagen moeten drogen. U wordt in elk geval van alle informatie voorzien over het aanbrengen van de vloer en bovendien leggen wij voorafgaand nog een projectbezoek af.

Gietvloer garage

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl heeft jarenlange ervaring met gietvloeren in garages en is werkzaam in heel Nederland. Wij hebben onder andere garagevloeren aangebracht in de onderstaande regio´s:

 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Breda
 • Eindhoven
 • Den Bosch
 • Utrecht
 • Rotterdam
 • Groningen

Offerte aanvraag?

Wij verstrekken u graag persoonlijk advies, maar u kunt uiteraard ook vrijblijvend een offerte voor een garagevloer aanvragen via het online formulier. De showroom van Coatingvloer.nl kunt u bezoeken op afspraak. U kunt ons bereiken op 020-845265.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan