Garagevloer

Een garagevloer kan fraai en praktisch tegelijk zijn. Dat zijn in elk geval de elementen, waar het omdraait bij de vloeren die Coatingvloer.nl voor garages in het assortiment beschikbaar heeft. De vloer in een garage moet uiteraard bestand zijn tegen meerdere factoren. Bijvoorbeeld met betrekking tot de mogelijkheid dat er olie, chemicaliën of andere vloeistoffen lekken. Als er sprake is van standaard beton in de ruimte dan wordt daar geen bescherming voor geboden. Dat is wel het geval met een garagevloer van Coatingvloer.nl die bovendien zwaar te belasten en slijtvast is. De volgende voordelen en kenmerken zijn in ieder geval altijd aanwezig als u voor uw garage een vloer uit ons assortiment op maat laat samenstellen:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Eigentijds
 • Praktisch
 • Vloeistofdicht
 • Krasvast
 • Stof- en vuilwerend
 • Bescherming voor bodem
 • Veilig en brandwerend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Keuze uit veel kleuren

garagevloer gietvloer

Keuze uit meerdere soorten garagevloeren

Coatingvloer.nl biedt u de keuze uit meerdere soorten garagevloer. De keuze van het soort kunt u laten bepalen door met een aantal aspecten rekening te houden. Bijvoorbeeld met het exacte gebruiksdoel en mate van belasting in de garage. Als de uitstraling van belang is, weegt dit aspect uiteraard ook mee net als nog meer factoren, zoals de veiligheid. Ten aanzien van de veiligheid voor wat betreft mogelijke gladde situaties geldt dat er meerdere antislipgradaties beschikbaar zijn. Onze vakmensen staan u graag bij in het maken van de juiste keuze uit ons aanbod met garagevloeren.

Garagevloer als stevige basis

Een garagevloer van Coatinvloer.nl is altijd een stevige basis ongeacht het soort vloer en afwerking. De stevige basis wordt gelegd doordat de bodem beschermd wordt tegen factoren van buitenaf. Olie, vet en chemische stoffen krijgen geen enkele kans om door het oppervlak heen te dringen. Zware belasting is doorgaans van toepassing in garages en daar biedt onze garagevloer eveneens een stevige basis voor. U kunt uit alle kleuren een keuze maken of zelfs voor een transparante uitvoering kiezen. De coatingvloeren in aanbod zijn prijstechnisch gezien uitermate aantrekkelijk, maar uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden.

parkeergaragevloer parkeervak

Prijzen

De prijzen van een garagevloer variëren aan de hand van het gekozen materiaal en op basis van het aantal m2 dat de garage qua oppervlakte beslaat. Dit zijn algemene factoren, maar u kunt uiteraard ook nog specifieke wensen hebben die van invloed op de prijs kunnen zijn.

Oppervlakte

De oppervlakte van een garage bepaalt welke m2 prijs er voor de garagevloer berekend wordt. Bij hele grote oppervlakken profiteert u van de hoogste korting op de m2 prijs. Bij kleine oppervlakken is het overigens ook al mogelijk om op een korting te rekenen. Er zijn wat dat betreft verschillende gradaties.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is zoals gezegd een andere factor die de prijs van garagevloeren bepaalt. De hoeveelheid materiaal wordt aan de hand van het oppervlak bepaald, maar per materiaalsoort kunnen er uiteraard variaties in de prijs van toepassing zijn.

Aanbrengen van uw garagevloer

Het aanbrengen van uw garagevloer gebeurt op professionele wijze. Wij hebben daar namelijk een eigen applicatieteam voor. Deze medewerkers beschikken over een uitgebreide ervaring, zodat u garagevloer perfect wordt aangebracht. Het is afhankelijk van het type vloersysteem dat u kiest om aan te brengen in uw garage wat de te doorlopen stappen zijn. Een coating aanbrengen is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief in vergelijking met de realisatie van een epoxy gietvloer. Bij de laatstgenoemde vloer is het zo dat er met meerdere lagen gewerkt wordt en al deze lagen moeten drogen. U wordt in elk geval van alle informatie voorzien over het aanbrengen van de vloer en bovendien leggen wij voorafgaand nog een projectbezoek af.

Gietvloer garage

Gietvloer garage

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is werkzaam in heel Nederland is specialist in het aanbrengen van garagevloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Wij verstrekken u graag persoonlijk advies, maar u kunt uiteraard ook vrijblijvend een offerte voor een garagevloer aanvragen via het online formulier. De showroom van Coatingvloer.nl kunt u bezoeken op afspraak. U kunt ons bereiken op 020-845265.
vrijblijvende offerte