Betonvloer voor in de woonkamer: slijtvast en stijlvol
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Betonvloer woonkamer

Met een betonvloer in de woonkamer bent u verzekerd van een sterke, ambachtelijke en natuurlijke industriële betonvloer. De uitstraling van de betonnen vloer kunt u volledig afstellen op uw woonkamer. Zo is een betonvloer van Coatingvloer.nl leverbaar in elke denkbare natuurlijke kleur en kunt u de vloer afwerken zoals u dat wilt.

Het onderhoud van een betonnen vloer

Een veelgehoorde reden om een betonvloer aan te brengen in de woonkamer is het eenvoudige onderhoud. Een betonvloer is een zeer onderhoudsvriendelijke vloer die u slechts een keer per week hoeft te reinigen om een lange levensduur te garanderen én om het oppervlak weer representatief te krijgen. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld nog gemakkelijker schoon te maken, maar een betonvloer is zeer industrieel en ambachtelijk in de woonkamer. Daarnaast scoort een betonvloer hoog op comfort en is het oppervlak zeer robuust. De ideale vloer voor gezinnen met opgroeiende kinderen of gezinnen met huisdieren.

Betonvloer woonkamer prijs

De prijs van een betonvloer in de woonkamer wordt bepaald door een aantal criteria. Zo zijn onder andere de vorm van de ruimte en de staat van de ondervloer van invloed op de prijs. Wanneer de ondergrond nog niet egaal is, worden er kosten gemaakt om de vloer te egaliseren. Deze kosten hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Daarnaast kunt u de betonnen vloer volledig personaliseren door een illustratie in de vloer te verwerken, vloerverwarming te laten aanbrengen en te kiezen voor een bepaalde afwerking. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen wij u meer vertellen over de gietvloer prijs.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten hoe een betonvloer er in het echt uitziet en aanvoelt? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij vertellen u graag meer over de eigenschappen en voordelen van een betonvloer onder het genot van een kopje koffie. Om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via 020 845 2650 of info@coatingvloer.nl. Wilt u direct een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.

vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl