Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer
Betonvloer in woonkamer

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer woonkamer

Met een betonvloer in de woonkamer bent u verzekerd van een sterke, ambachtelijke en natuurlijke industriële betonvloer. De uitstraling van de betonnen vloer kunt u volledig afstellen op uw woonkamer. Zo is een betonvloer van Coatingvloer.nl leverbaar in elke denkbare natuurlijke kleur en kunt u de vloer afwerken zoals u dat wilt.

Het onderhoud van een betonnen vloer

Een veelgehoorde reden om een betonvloer aan te brengen in de woonkamer is het eenvoudige onderhoud. Een betonvloer is een zeer onderhoudsvriendelijke vloer die u slechts een keer per week hoeft te reinigen om een lange levensduur te garanderen én om het oppervlak weer representatief te krijgen. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld nog gemakkelijker schoon te maken, maar een betonvloer is zeer industrieel en ambachtelijk in de woonkamer. Daarnaast scoort een betonvloer hoog op comfort en is het oppervlak zeer robuust. De ideale vloer voor gezinnen met opgroeiende kinderen of gezinnen met huisdieren.

Betonvloer woonkamer prijs

De prijs van een betonvloer in de woonkamer wordt bepaald door een aantal criteria. Zo zijn onder andere de vorm van de ruimte en de staat van de ondervloer van invloed op de prijs. Wanneer de ondergrond nog niet egaal is, worden er kosten gemaakt om de vloer te egaliseren. Deze kosten hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Daarnaast kunt u de betonnen vloer volledig personaliseren door een illustratie in de vloer te verwerken, vloerverwarming te laten aanbrengen en te kiezen voor een bepaalde afwerking. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen wij u meer vertellen over de gietvloer prijs.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten hoe een betonvloer er in het echt uitziet en aanvoelt? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij vertellen u graag meer over de eigenschappen en voordelen van een betonvloer onder het genot van een kopje koffie. Om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via 020 845 26 50 of info@coatingvloer.nl. Wilt u direct een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan