Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer woonkamer

Betonlook woonkamer Betonvloeren geven uw interieur een stoere uitstraling. Helaas brengt een klassieke betonvloer veel nadelen met zich mee, waaronder het keiharde oppervlak wat weinig comfortabel is in huis. Daarnaast loopt u het risico dat echt beton gaat scheuren. Gelukkig kunt u deze nadelen eenvoudig omzeilen door voor een betonlook …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer woonkamer

Met een betonvloer in de woonkamer bent u verzekerd van een sterke, ambachtelijke en natuurlijke vloer met robuuste, industriële betonlook. De uitstraling van de betonnen vloer kunt u volledig afstellen op uw woonkamer. Zo is een betonvloer van Coatingvloer.nl leverbaar in elke denkbare natuurlijke kleur en kunt u de vloer afwerken zoals u dat wilt.

Betonlook woonkamer

Betonvloeren geven uw interieur een stoere uitstraling. Helaas brengt een klassieke betonvloer veel nadelen met zich mee, waaronder het keiharde oppervlak wat weinig comfortabel is in huis. Daarnaast loopt u het risico dat echt beton gaat scheuren. Gelukkig kunt u deze nadelen eenvoudig omzeilen door voor een betonlook vloer te kiezen. Woonbeton, microcement, Beton Cire en een Design Betonvloer zijn goede voorbeelden van vloeren voor een betonlook woonkamer. Deze betonlook vloeren bestaan voor een groot deel uit cement, net als klassiek beton, maar daaraan voegen bij de Design Betonvloer bijvoorbeeld een klein deel polyurethaan kunsthars toe voor het wooncomfort. Zo creëert een betonlook woonkamer met een prettige leefvloer.

Het onderhoud van een betonnen vloer

Een veelgehoorde reden om zo’n betonvloer aan te brengen in de woonkamer is het eenvoudige onderhoud. De betonvloeren waar we het hier over hebben zijn speciaal ontworpen vloeren voor de betonlook woonkamer. Deze betonvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijke vloer die u slechts een keer per week hoeft te reinigen om een lange levensduur te garanderen én om het oppervlak weer representatief te krijgen. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld nog gemakkelijker schoon te maken, maar een betonvloer oogt veel ambachtelijker en geeft een industriële interieurstijl aan de woonkamer. Daarnaast scoort een betonvloer hoog op comfort en is het oppervlak zeer robuust. De ideale vloer voor gezinnen met opgroeiende kinderen of gezinnen met huisdieren.

Woonkamer betonvloer inrichten

Hoe pakt u de inrichting van uw betonlook woonkamer aan? Het robuuste van de betonvloer woonkamer staat een mix van allerlei materialen toe. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een fluwelen fauteuil kiezen of een grof gebreid dekentje voor op de bank. Materialen mixen zorgt voor mooie contrasten. Ook hout is een uitstekende match met uw betonvloer woonkamer. Kiest u voor een lichte betonvloer, dan kunt u uw gehele interieur licht houden door ook voor een lichte houtsoort te kiezen. Liever meer contrast in uw betonlook woonkamer? Ga dan voor donker hout bij een lichte vloer of andersom.

betonvloer woonkamer

Betonvloer woonkamer prijs

De prijs van een betonvloer in de woonkamer wordt bepaald door een aantal criteria. Zo zijn onder andere de vorm van de ruimte en de staat van de ondervloer van invloed op de prijs. Wanneer de ondergrond nog niet egaal is, worden er kosten gemaakt om de vloer te egaliseren. Deze kosten hebben invloed op de uiteindelijke prijs van de betonvloer woonkamer. Daarnaast kunt u de betonnen vloer volledig personaliseren door een illustratie in de vloer te verwerken, vloerverwarming te laten aanbrengen en te kiezen voor een bepaalde afwerking. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen wij u meer vertellen over de gietvloer prijs.

Doortrekken betonvloer woonkamer

Ook het aantal vierkante meters vloeroppervlak heeft invloed op de prijs. Vanaf 51 m2 daalt de prijs per vierkante meter. Het kan dus voordelig zijn om de betonvloer vanuit de woonkamer door te trekken naar andere ruimtes bij u thuis, zoals de hal, de keuken en het toilet. Naast dat dit gunstig uitpakt voor de kosten, heeft het doortrekken van de betonvloer ook invloed op het interieur. Door de betonvloer vanuit de woonkamer naar de hal door te trekken creëert u meer samenhang tussen beide ruimtes. Verder geeft dit een ruimtelijk gevoel aan uw woning.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten hoe een betonvloer er in het echt uitziet en aanvoelt? Wij laten u graag de mogelijkheden van een betonvloer zien en vertellen u meer over de eigenschappen van een betonvloer onder het genot van een kopje koffie. Druk op de knop om een vrijblijvende offerte op te vragen en maak vervolgens een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.