Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer Amsterdam

Betonvloer Amsterdam biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om voor een hoogwaardige betonvloer te kiezen die naadloos wordt aangebracht en over slijtvaste kenmerken beschikt. Het gaat hier onder meer om ijzersterke cementgebonden vloeren die een duurzaam karakter hebben en onderhoudsvriendelijk zijn. De uitstraling spreekt voor zich en kan naar wens …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer Amsterdam

Betonvloer Amsterdam biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om voor een hoogwaardige betonvloer te kiezen die naadloos wordt aangebracht en over slijtvaste kenmerken beschikt. Het gaat hier onder meer om ijzersterke cementgebonden vloeren die een duurzaam karakter hebben en onderhoudsvriendelijk zijn. De uitstraling spreekt voor zich en kan naar wens worden gerealiseerd door Betonvloer Amsterdam.

Betonvloer Amsterdam voor vloer van hoogwaardige kwaliteit

Bij Betonvloer Amsterdam kunt u terecht voor vloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Een goede kwaliteit is voor elk type gietvloer in welke samenstelling dan ook van groot belang. Wij bieden u de zekerheid van gegarandeerd kwaliteit. Dat betekent dat u waar krijgt voor uw geld bij Betonvloer Amsterdam en kunt rekenen op een duurzame aanschaf die jarenlang meegaat en een perfecte basis biedt voor comfort en gemak.

Betonvloer Amsterdam voor afwerking beton

De afwerking van beton is in veel situaties aan te raden. Anders is er sprake van een ondergrond die op geen enkele manier bescherming biedt. Bovendien is het aanzicht van beton uiteraard niet echt aansprekend. Grauw, kil, stoffig en koud zijn kenmerken van kaal beton. Betonvloer Amsterdam heeft de oplossing voorhanden en tovert de vloer van beton om tot een bijzonder originele vloer die bovendien comfort en gemak biedt, maar er bovenal fantastisch uit komt te zien.

Aanbrengen vloer door Betonvloer Amsterdam

Het aanbrengen van een betonvloer door Betonvloer Amsterdam verloopt in fases. Na het vlak maken van de ondergrond brengt het applicatieteam van Betonvloer Amsterdam de betonlaag aan. Deze moet drogen en wordt vervolgens opgeschuurd, waarna een primer wordt aangebracht om vervolgens weer af te sluiten met beton. Als laatste wordt de vloer gepolijst en kan er gestart worden met de uiteindelijke afwerking. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kleuren en opties voor afwerking? Neem dan contact op en maak een afspraak met onze adviseur in de showroom. Of vraag vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier, waarop u online uw voorkeuren kunt aangeven.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.