Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Veelgestelde vragen betonvloeren

U vindt hier een overzicht met veel gestelde vragen over betonvloeren. Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u altijd telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Dat geldt uiteraard ook als u in het algemeen meer informatie wenst over onze betonvloeren. Is het mogelijk een betonvloer …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Veelgestelde vragen betonvloeren

U vindt hier een overzicht met veel gestelde vragen over betonvloeren. Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u altijd telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Dat geldt uiteraard ook als u in het algemeen meer informatie wenst over onze betonvloeren.

Is het mogelijk een betonvloer met vloerverwarming te combineren?

Vloerverwarming is te combineren met betonvloeren. Het is zelfs een ideale combinatie doordat de warmte snel en heel gelijkmatig wordt verspreid. U kunt bij ons overigens terecht voor deze combinatie. De vloerverwarming wordt dan vrijdragend aangebracht met behulp van bouwfolie of een isolatielaag. Wij hebben al vele projecten uitgevoerd waarbij betonvloeren met vloerverwarming gecombineerd zijn.

Moet ik mijn tegels wegbreken voor de betonvloer?

Bij het aanbrengen van een betonvloer over een tegelvloer hoeft u de tegels niet weg te halen. Het is wel belangrijk dat de ondergrond vlak gemaakt wordt om met het aanbrengen van de betonvloer tot het beste resultaat te komen. De vakmensen van Coatingvloer.nl voeren deze werkzaamheden dagelijks uit en zijn ervaren in het voorwerk en in de afwerking.

Hoelang duurt het proces van aanbrengen?

U kunt bij het aanbrengen van een betonvloer rekening houden met een proces van ongeveer twee weken.

Welke werkzaamheden worden er verricht?

Het aanbrengen van een betonvloer gebeurt in fases. De ondervloer wordt eerst door ons vlak gemaakt. Daarna wordt een betonlaag aangebracht en deze laag moet enkele dagen drogen. Vervolgens wordt de vloer worden opgeschuurd om daarna een primer aan te brengen die weer moet drogen. De volgende stap is het aanbrengen van de betonvloer en ook deze laag moet weer drogen voordat er met het polijsten kan worden gestart en de vloer kan worden afgewerkt.

Is een betonvloer voor de badkamer geschikt?

Nee, een betonvloer kan niet toegepast worden in vochtige ruimtes, zoals in een badkamer of douche. Daar zijn andere typen gietvloeren wel geschikt voor.

Hoe snel wordt een betonvloer vies?

Een betonvloer is naadloos en aan het oppervlak hechten vuil en stof zich niet zo snel. De betonvloer zelf wordt dan ook niet snel vies, maar als er vocht op komt, wordt uiteraard wel aangeraden dit niet te laten liggen. Het schoonmaken van het oppervlak is heel eenvoudig. U krijgt van ons uiteraard een schoonmaakadvies.

Brengen jullie de betonvloer ook aan als ik deze aanschaf?

Wij leveren de betonvloer niet alleen, maar zorgen er ook voor dat deze door ons applicatieteam wordt aangebracht. Dat is ons dagelijks werk en brengen zowel vloeren aan in woningen als in bedrijfspanden. Als u een offerte van ons ontvangt, staan daarin zowel de kosten van het materiaal als de arbeidsuren vermeld.

Is een betonvloer alleen geschikt voor nieuwbouw?

Nee, een betonvloer is ook geschikt voor bestaande bouw. Bij nieuwbouw is er uiteraard het voordeel dat het huis nog niet betrokken is als de betonvloer wordt aangelegd. Dit voordeel kan echter ook van toepassing zijn op woningen die gerenoveerd moeten worden.

Is een trap geschikt om beton op aan te brengen?

Ja, dat behoort tot de mogelijkheden. Wij maken voor de trapbekleding gebruik van gepolierd beton dat egaal wordt afgewerkt.

Kan ik een kleur kiezen voor de betonvloer?

Wij hebben een uitgebreide kleurencollectie beschikbaar, waaruit u een keuze kunt maken voor de betonvloer. Indien uw favoriete kleur daar niet tussen zit, kunnen wij de kleur voor u naar wens realiseren.

Wordt er garantie gegeven op de betonvloer?

Er wordt door ons standaard een garantie van drie jaar gegeven.

Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op via 020 845 26 50 of stel uw vraag via de email. Dan krijgt u van ons zo snel mogelijk antwoorden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.