Balkonvloer of galerijvloer: met antislip – Coatingvloer.nl
Witte gietvloer
Epoxy gietvloer
Designbeton gietvloeren
Vloercoating
Gietvloer winkel
Vloercoating snel belastbaar
Gietvloer betonlook
Garagevloer gietvloer
Design betonvloeren woning
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Balkonvloer galerijvloer

Een balkonvloer of galerijvloer heeft doorgaans veel te verduren. De verschillende weersomstandigheden kunnen elk een andere uitwerking hebben op de staat van de vloer. De vloer op een balkon of galerij kan beschadigd raken door vorst en door zonlicht. Als het regent wordt het oppervlak glad en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is dan ook zaak om met deze aspecten rekening te houden bij het maken van een keuze voor een nieuwe balkonvloer of galerijvloer.

Coating voor balkonvloer of galerijvloer

Coatingvloer.nl biedt uitkomst als het gaat om het realiseren van een balkonvloer of galerijvloer die bestand is tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Een coating is namelijk is een uitstekende keuze om een balkon of galerij mee af te werken. Het gaat hier om een kunststof coating die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Een dergelijke coating is bovendien bestand tegen intensief gebruik. Het is mogelijk om de balkonvloer of galerijvloer antislip af te werken. Dat is uiteraard aan te raden, want zo wordt het oppervlak stroef en ontstaan er bij regen geen glij- en valpartijen.

Diverse mogelijkheden voor balkonvloer of galerijvloer

Er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om het aanbrengen van een harslaag als balkonvloer of galerijvloer. Er kan bijvoorbeeld een keuze gemaakt worden voor een sneldrogende epoxy, mma of polyurea coating. Als het kunsthars met kwartszand wordt ingestrooid, ontstaat er een veilige vloer met een toplaag die antislip is uitgevoerd. Het kunststof is slijtvast en heeft bovendien een eigenschap waarmee scheuren overbrugd kunnen worden.

Balkonvloer of galerijvloer in kleur naar wens

U kunt bij de keuze voor een balkonvloer of galerijvloer met de voorkeur voor een kleur rekening houden. Zo kan de balkonvloer of galerijvloer in die kleur gekozen worden, waarmee aansluiting gevonden wordt bij de rest van de omgeving. Het is overigens eveneens mogelijk om met meerdere kleuren te werken. De kleuropties bieden vele mogelijkheden. Het verwerken van een tekst of afbeelding in de vloer is namelijk te realiseren door Coatingvloer.nl. Wij bieden u de optie om vrijblijvend een offerte aan te vragen of een afspraak te maken om naar onze riante showroom te komen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl