Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Balkonvloer galerijvloer

Een balkonvloer of galerijvloer heeft doorgaans veel te verduren. De verschillende weersomstandigheden kunnen elk een andere uitwerking hebben op de staat van de vloer. De vloer op een balkon of galerij kan beschadigd raken door vorst en door zonlicht. Als het regent wordt het oppervlak glad en kunnen er gevaarlijke …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Balkonvloer galerijvloer

Een balkonvloer of galerijvloer heeft doorgaans veel te verduren. De verschillende weersomstandigheden kunnen elk een andere uitwerking hebben op de staat van de vloer. De vloer op een balkon of galerij kan beschadigd raken door vorst en door zonlicht. Als het regent wordt het oppervlak glad en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is dan ook zaak om met deze aspecten rekening te houden bij het maken van een keuze voor een nieuwe balkonvloer of galerijvloer.

Een balkonvloer of galerijvloer heeft doorgaans veel te verduren. De verschillende weersomstandigheden kunnen elk een andere uitwerking hebben op de staat van de vloer. De vloer op een balkon of galerij kan beschadigd raken door vorst en door zonlicht. Als het regent wordt het oppervlak glad en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is dan ook zaak om met deze aspecten rekening te houden bij het maken van een keuze voor een nieuwe balkonvloer of galerijvloer.

Waterdichte balkonvloeren

Door de wisseling in weeromstandigheden heeft een balkon veel te verduren. Op een vochtige balkonvloer kunnen vervelende schimmels en algen gaan groeien en bovendien kan er betonrot ontstaan als de vloer niet waterdicht is. Het is dus zaak om de vloer van het balkon waterdicht te maken. Hiervoor is een vloercoating de perfecte oplossing. Een epoxy vloercoating maakt de ondervloer van het balkon of de galerij volledig waterdicht.

Coating voor balkonvloer of galerijvloer

Coatingvloer.nl biedt uitkomst als het gaat om het realiseren van een balkonvloer of galerijvloer die bestand is tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Onze vochtwerende coating is namelijk is een uitstekende keuze om de vloer van een balkon of galerij mee af te werken. Het gaat hier om een kunststof coating die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Een dergelijke coating is bovendien bestand tegen intensief gebruik. Daarbij is het ook mogelijk om de balkonvloer of galerijvloer antislip af te werken. Dat is uiteraard aan te raden, want zo wordt het oppervlak stroef en ontstaan er tijdens regenachtige dagen geen glij- en valpartijen.

Diverse mogelijkheden voor balkonvloer of galerijvloer

Er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om het aanbrengen van een harslaag als balkonvloer of galerijvloer. Er kan bijvoorbeeld een keuze gemaakt worden voor een sneldrogende epoxy, mma of polyurea coating. Als het kunsthars met kwartszand wordt ingestrooid, ontstaat er een veilige vloer met een toplaag die antislip is uitgevoerd. De kunststof is slijtvast en heeft bovendien een eigenschap waarmee scheuren overbrugd worden.

Een balkonvloer die mooi blijft

Doordat vloercoatings en gietvloeren in hoge mate slijtvast zijn, heeft u jarenlang plezier van een mooie vloer. Kunstgras, houten vlonders en tegels van ander materiaal kunnen een leuke touch aan uw balkon geven, maar al deze vloeroplossingen zijn ongeschikt als balkonvloer op de lange termijn. Ze gaan slijten, scheuren en rotten en dan is uw balkon ineens geen fijne plek meer om te zitten. Wilt u bijvoorbeeld toch graag een frisse groene kleur op het balkon, dan kan dat ook met een gietvloer of een vloercoating want die leveren we in alle NCS en RAL kleuren.

Gietvloer op het balkon

Kan dat? Ja, dat kan zeker! Naast de vloercoating is het ook mogelijk om een gietvloer op het balkon aan te laten brengen. Hier komt echter wel wat meer bij kijken dan bij een vloercoating. Dat komt omdat een gietvloer uit meerdere lagen bestaat die afzonderlijk moeten drogen. Daardoor duurt het aanbrengen enkele dagen en het moet weer moet goed genoeg zijn tijdens die periode. Maar met een goede voorbereidingen is er veel mogelijk, zelfs een gietvloer als balkonvloer.

Balkonvloer aanleggen

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een nieuwe galerijvloer of balkonvloer bent u toe aan de volgende stap: het aanleggen van de balkonvloer. De meeste balkonvloeren kunt u zelf leggen, zelfs een vloercoating zou u zelf kunnen aanbrengen als u een ervaren doe-het-zelver bent. Echter, als u een balkonvloer wil die gegarandeerd waterdicht is, dan is het de beste keuze om de vloercoating door experts aan te laten leggen. Bij Coatingvloer.nl regelen we uw balkonvloerproject van A tot Z, waardoor u er geen omkijken naar heeft.

Balkonvloer of galerijvloer in kleur naar wens

U kunt bij de keuze voor een balkonvloer of galerijvloer met de voorkeur voor een kleur rekening houden. Zo kan de balkonvloer of galerijvloer in die kleur gekozen worden, waarmee aansluiting gevonden wordt bij de rest van de omgeving. Het is overigens eveneens mogelijk om met meerdere kleuren te werken. De kleuropties bieden vele mogelijkheden. Het verwerken van een tekst of afbeelding in de vloer is namelijk te realiseren door Coatingvloer.nl. Wij bieden u de optie om vrijblijvend een offerte aan te vragen of een afspraak te maken om naar onze riante showroom te komen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.