Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Polyurethaan coatingvloer

Een polyurethaan coatingvloer, ook wel PU coatingvloer genoemd, is een voordelige en perfecte vloeroplossing voor de meest uiteenlopende situaties. De kwaliteit van een gietvloer komt naar voren, maar u betaalt slechts een fractie van de prijs. Dat maakt dat een polyurethaan coatingvloer dan ook een zeer budgetvriendelijke oplossing is. Bijvoorbeeld voor winkelsshowrooms en kantoren. Of voor particulieren die een bestaande en wat verouderde en beschadigde gietvloer van een nieuwe beschermlaag en nieuwe uitstraling wensen te voorzien.

Polyurethaan coatingvloer voor ieder type ondergrond

Er zijn veel verschillende soorten ondergrond geschikt om een polyurethaan coatingvloer (PU coatinglvoer) op aan te brengen. Denk maar eens aan een kale vloer van beton die geen fraaie uitstraling heeft en al helemaal geen bescherming biedt of gemakkelijk is te onderhouden. Beton of een bestaande kunststof vloer zijn voorbeelden van ondergronden die zich perfect lenen om een polyurethaan coatingvloer op aan te brengen. Het grote voordeel van het budgetvriendelijke vloersysteem is dat er verrassend veel eigenschappen aan toegeschreven kunnen worden.

Unieke kenmerken van polyurethaan coatingvloer

Een polyurethaan coatingvloer is een vloersysteem dat unieke kenmerken heeft en vergelijkbaar zijn met die van een duurdere gietvloer. De polyurethaan coatingvloer van Coatingvloer.nl is namelijk slijtvast, naadloos, stofvrij, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht. Indien gewenst kunnen er zelfs extra kenmerken aan worden toegevoegd. De vloer is al veilig, maar in omgevingen waar vocht op de vloer kan komen, zoals in een winkel waar klanten regenwater mee naar binnen nemen, is het raadzaam om voor antislip te kiezen. Nog een voordeel is dat dit vloersysteem snel belastbaar is en in alle kleuren kan worden geleverd.

PU coatingvloer voor een scherpe prijs

Een PU coatingvloer is voor ieders budget een prima keuze. Coatingvloer.nl hanteert scherpe prijzen en biedt de mogelijkheid om van een extra voordeel te profiteren. Er wordt namelijk een toenemende korting geboden naarmate het oppervlak eveneens in omvang toeneemt. Iedereen profiteert van het schaalvoordeel dat bij de keuze voor een PU coatingvloer wordt geboden. Het aanvragen van een offerte kan gerealiseerd worden door het online aanvraagformulier in te vullen. Voor het bezoeken van onze showroom kunt u vooraf een afspraak maken.

Een polyurethaan coatingvloer is geschikt voor renovatie van uw gietvloer

Een gietvloer is onderhevig aan beschadigingen en slijtage. Voornamelijk oudere gietvloeren zijn hier gevoelig voor. Is uw huidige gietvloer verouderd, beschadigd of versleten? Met een gietvloer renovatie zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Met een polyurethaan coatingvloer voorzien we uw vloer van een nieuwe beschermlaag en uitstraling. Ontdek meer over een gietvloer renovatie.

Polyurethaan coatingvloer in alle kleuren te realiseren

Een polyurethaan coatingvloer kan transparant uitgevoerd worden, maar dat hoeft niet. Alle kleuren uit bijvoorbeeld de RAL-serie zijn beschikbaar om een keuze uit te maken. Wilt u liever een combinatie van kleuren? Of is belijning, routebewijzering of een kleurvlak wenselijk? Dat realiseren wij eveneens graag voor u. Of wat te denken van een afbeelding die in de polyurethaan coatingvloer wordt aangebracht? Dat mag overigens ook een tekst of een bedrijfslogo zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Coatingvloer.nl.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.