Polyurethaan coatingvloer: stofvrij en krasbestendig

Polyurethaan coatingvloer

Polyurethaan coatingvloer

Een polyurethaan coatingvloer is een voordelige en perfecte vloeroplossing voor de meest uiteenlopende situaties. De kwaliteit van een gietvloer komt naar voren, maar u betaalt slechts een fractie van de prijs. Dat maakt dat een polyurethaan coatingvloer dan ook een zeer budgetvriendelijke oplossing is. Bijvoorbeeld voor winkels, showrooms en kantoren. Of voor particulieren die een bestaande en wat verouderde en beschadigde gietvloer van een nieuwe beschermlaag en nieuwe uitstraling wensen te voorzien.

polyurethaan gietvloer

Polyurethaan coatingvloer voor ieder type ondergrond

Er zijn veel verschillende soorten ondergrond geschikt om een polyurethaan coatingvloer op aan te brengen. Denk maar eens aan een kale vloer van beton die geen fraaie uitstraling heeft en al helemaal geen bescherming biedt of gemakkelijk is te onderhouden. Beton of een bestaande kunststof vloer zijn voorbeelden van ondergronden die zich perfect lenen om een polyurethaan coatingvloer op aan te brengen. Het grote voordeel van het budgetvriendelijke vloersysteem is dat er verrassend veel eigenschappen aan toegeschreven kunnen worden.

Unieke kenmerken van polyurethaan coatingvloer

Een polyurethaan coatingvloer is een vloersysteem dat unieke kenmerken heeft en vergelijkbaar zijn met die van een duurdere gietvloer. De polyurethaan coatingvloer van Coatingvloer.nl is namelijk slijtvast, naadloos, stofvrij, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht. Indien gewenst kunnen er zelfs extra kenmerken aan worden toegevoegd. De vloer is al veilig, maar in omgevingen waar vocht op de vloer kan komen, zoals in een winkel waar klanten regenwater mee naar binnen nemen, is het raadzaam om voor antislip te kiezen. Nog een voordeel is dat dit vloersysteem snel belastbaar is en in alle kleuren kan worden geleverd.

Polyurethaan coatingvloer in alle kleuren te realiseren

Een polyurethaan coatingvloer kan transparant uitgevoerd worden, maar dat hoeft niet. Alle kleuren uit bijvoorbeeld de RAL-serie zijn beschikbaar om een keuze uit te maken. Wilt u liever een combinatie van kleuren? Of is belijning, routebewijzering of een kleurvlak wenselijk? Dat realiseren wij eveneens graag voor u. Of wat te denken van een afbeelding die in de polyurethaan coatingvloer wordt aangebracht? Dat mag overigens ook een tekst of een bedrijfslogo zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Coatingvloer.nl.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl