Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Kantoorvloer
Kantoorvloer

Een gietvloer is uitermate geschikt als kantoorvloer, vanwege de slijtvastheid en het onderhoudsgemak. Voor elk kantoor is een passende gietvloer te vinden.

Bedrijfsvloer
Bedrijfsvloer

Een gietvloer van Coating Vloer & Company geeft uw bedrijfsinterieur een strakke, zakelijke uitstraling. De ideale bedrijfsvloer, mede dankzij zijn slijtvastheid en onderhoudsgemak!

Transparante coatingvloer
Transparante coatingvloer

Een transparante coatingvloer geeft uw kantoorruimte een moderne, industriële uitstraling, zeker als u hem laat aanbrengen over een kale ondervloer heen.

Kantoorvloer
Kantoorvloer

Kantoorvloer nodig die naadloos aansluit bij de rest van het interieur, comfortabel aanvoelt en eenvoudig schoon te houden is? Kies voor een vloer van Coating Vloer & Company.

Vloercoating
Vloercoating

Een vloercoating voorziet uw kantoorvloer van een sterke, beschermende toplaag. De vloercoating is leverbaar in talloze kleuren en kleurencombinaties.

Kantoorvloer

U wilt een nieuwe kantoorvloer? Dan is het belangrijk om over een aantal zaken goed na te denken. Bijvoorbeeld over de uitstraling van uw bedrijf en of u die wenst terug te zien in de vloer. Ook het praktische gemak en het comfort zijn bij een nieuwe vloer voor uw kantoor belangrijke aspecten. Het is van belang dat medewerkers zich goed voelen in de kantooromgeving. Als u bezoekers van buitenaf ontvangt, is uw kantoor in de eerste plaats een visitekaartje en daar kan de perfecte kantoorvloer een bijdrage aan leveren. Coatingvloer.nl heeft kantoorvloeren in het assortiment die in uw kantoorpand de ideale basis kunnen vormen en uiteraard geheel naar eigen smaak en inzicht kunnen worden afgewerkt.

slijtvaste-kantoorvloeren_01

Mogelijkheden met een kantoorvloer

Met een kantoorvloer van Coatingvloer.nl worden allerlei mogelijkheden geboden om de sfeer in uw bedrijf te bepalen en de uitstraling naar buiten kracht bij te zetten. Qua uitstraling en sfeer zijn er meerdere opties, zoals een kantoorvloer die met betonlook wordt aangebracht. Of een vloer die er uitspringt door voor een bijzondere kleur te kiezen. Met betrekking tot het spelen met kleur en de toepassingen daarop is er eveneens veel mogelijk. U kunt de vloer praktisch inzetten door bewegwijzering te laten aanbrengen of de vloerafwerking op verschillende afdelingen in een andere kleur aan te brengen. Uw bedrijfslogo, huisstijl of specifiek patroon kunnen eveneens verwerkt worden in onze vloeren. Wist u dat u bij de keuze voor een kantoorvloer van Coatingvloer.nl bovendien altijd profiteert van de volgende voordelen?

 • Modern
 • Strak
 • Naadloos
 • Praktisch
 • Zeer veelzijdig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Comfortabel
 • Geluiddempende werking
 • Leverbaar in vele kleuren
 • Stofvrij en slijtvast
 • Krasbestendig
 • Prijstechnisch aantrekkelijk

Soorten kantoorvloeren

Voordat er aan een unieke afwerking wordt begonnen om maatwerk te leveren, is er uiteraard altijd eerst een keuze voor het soort kantoorvloer dat u wenst. Daarbij kan met allerlei aspecten rekening worden gehouden en zeker ook met het budget dat u daarvoor beschikbaar heeft. Een goedkope oplossing is bijvoorbeeld de keuze te maken voor een coatingvloer die prima als kantoorvloer kan dienen. Een gietvloer behoort echter ook tot de mogelijkheden net als dat voor woonbeton of een troffelvloer kan worden gekozen. Uiteraard geven wij u graag advies en inzicht in de verschillende opties.

Aanbrengen van een kantoorvloer

U kunt ervan uitgaan dat voor het aanbrengen van een kantoorvloer de duur van de werkzaamheden afhankelijk is van het type vloersysteem dat u kiest. Het aanbrengen van een gietvloer in het kantoor neemt meer dagen in beslag dan het realiseren van een coatingvloer. Dat heeft alles te maken met de verschillende lagen die aangebracht worden en de droogtijd die daarmee gepaard gaat. Wij bespreken vooraf duidelijk wat de stappen zijn en wat er van u wordt verwacht. Er is in ieder geval sprake van projectbegeleiding vanaf het eerste gesprek tot en met het resultaat er staat.

Prijzen

De prijzen van een kantoorvloer variëren per soort vloersysteem en daar komen nog een aantal extra aspecten bij kijken. Bijvoorbeeld het oppervlak en uiteraard de materialen die gebruikt worden voor de realisatie van het vloerproject. Ontdek meer over de prijzen van een gietvloer.

Oppervlakte

Er is qua oppervlakte in ieder geval meteen te stellen dat grotere projecten voor kantoorvloeren voordeliger zijn in prijs per m2. De prijs wordt mede bepaald door het oppervlak en als er sprake is van meer m2 is er sprake van een korting op de prijs per m2. U profiteert al van een korting vanaf een project dat 51 m2 omvat.

Materiaalkeuze

Gietvloeren bestaan uit kunststof en kunnen uitstekend als kantoorvloer dienen. Een ander soort materiaal kan eveneens worden gebruikt net als dat u voor de goedkope variant in de vorm van een coating kunt kiezen. De materialen hebben elk een eigen waarde en die is mede bepalend voor de kosten.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl werkt in alle regio’s en plaatsen in Nederland en is specialist in het aanbrengen van kantoorvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt online voor een kantoorvloer een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor deskundig advies raden wij u aan een afspraak te maken om onze showroom in Amsterdam te bezoeken. U kunt uiteraard ook altijd telefonisch om meer informatie vragen via 020 – 845 26 50.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.