Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Kantoorvloer

Mogelijkheden met een kantoorvloer Met een kantoorvloer van Coatingvloer.nl worden allerlei mogelijkheden geboden om de sfeer in uw bedrijf te bepalen en de uitstraling naar buiten kracht bij te zetten. Qua uitstraling en sfeer zijn er meerdere opties, zoals een kantoorvloer die met betonlook wordt aangebracht. Of een vloer die …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Kantoorvloer

U wilt een nieuwe kantoorvloer? Dan is het belangrijk om over een aantal zaken goed na te denken. Bijvoorbeeld over de uitstraling van uw bedrijf en of u die wenst terug te zien in de vloer. Ook het praktische gemak en het comfort zijn bij een nieuwe vloer voor uw kantoor belangrijke aspecten. Het is van belang dat medewerkers zich goed voelen in de kantooromgeving.

Als u bezoekers van buitenaf ontvangt, is uw kantoor in de eerste plaats een visitekaartje en daar kan de perfecte kantoorvloer een bijdrage aan leveren. Coatingvloer.nl heeft kantoorvloeren in het assortiment die in uw kantoorpand de ideale basis kunnen vormen en uiteraard geheel naar eigen smaak en inzicht kunnen worden afgewerkt.

Mogelijkheden met een kantoorvloer

Met een kantoorvloer van Coatingvloer.nl worden allerlei mogelijkheden geboden om de sfeer in uw bedrijf te bepalen en de uitstraling naar buiten kracht bij te zetten. Qua uitstraling en sfeer zijn er meerdere opties, zoals een kantoorvloer die met betonlook wordt aangebracht. Of een vloer die er uitspringt door voor een bijzondere kleur te kiezen. Met betrekking tot het spelen met kleur en de toepassingen daarop is er eveneens veel mogelijk.

U kunt de vloer praktisch inzetten door bewegwijzering te laten aanbrengen of de vloerafwerking op verschillende afdelingen in een andere kleur aan te brengen. Uw bedrijfslogo, huisstijl of specifiek patroon kunnen eveneens verwerkt worden in onze vloeren. Wist u dat u bij de keuze voor een kantoorvloer van Coatingvloer.nl bovendien altijd profiteert van de volgende voordelen?

 • Modern
 • Strak
 • Naadloos
 • Praktisch
 • Zeer veelzijdig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Comfortabel
 • Geluiddempende werking
 • Leverbaar in vele kleuren
 • Stofvrij en slijtvast
 • Krasbestendig
 • Prijstechnisch aantrekkelijk

Soorten kantoorvloeren

Voordat er aan een unieke afwerking wordt begonnen om maatwerk te leveren, is er uiteraard altijd eerst een keuze voor het soort kantoorvloer dat u wenst. Daarbij kan met allerlei aspecten rekening worden gehouden en zeker ook met het budget dat u daarvoor beschikbaar heeft. Een goedkope oplossing is bijvoorbeeld de keuze te maken voor een coatingvloer die prima als kantoorvloer kan dienen.

Een gietvloer behoort echter ook tot de mogelijkheden net als dat voor woonbeton of een troffelvloer kan worden gekozen. Uiteraard geven wij u graag advies en inzicht in de verschillende opties.

De juiste vloer voor uw kantoor kiezen

Als u bezig bent met het kiezen van een nieuwe kantoorvloer, wilt u natuurlijk dat deze er niet alleen mooi uitziet, maar ook van goede kwaliteit is en tegen een stootje kan. Een geschikte kantoorvloer moet immers bestand zijn tegen dagelijks gebruik en intensief beloop. Gelukkig zijn er diverse soorten vloeren verkrijgbaar die bij uitstek geschikt zijn voor kantooromgevingen. Elk type kantoorvloer heeft unieke eigenschappen die passen bij specifieke behoeften van uw kantoor, zoals geluidsabsorptie, antislip, onderhoudsvriendelijkheid en esthetiek.

Om u op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van de populairste kantoorvloeren en de karakteristieke kenmerken die deze vloeren zo geschikt maken als kantoorvloer:

PU Gietvloer Green Line

Wilt u bij de keuze voor uw kantoorvloer extra rekening houden met het milieu? Met de PU Gietvloer Green Line verkleint u uw ecologische voetafdruk aanzienlijk, terwijl u nog steeds profiteert van de beste kwaliteit. Deze duurzame kantoorvloer wordt vervaardigd van hernieuwbare materialen uit de natuur.  Het onderhoudsvriendelijke karakter en de licht elastische eigenschappen maken de PU gietvloer tot de ideale kantoorvloer.

Design betonvloer

Wilt u voor een stoere en strakke look gaan met uw kantoorvloer? Met een design betonvloer profiteert u van de prachtige uitstraling van echt beton, maar dan met de voordelen van een gietvloer. Een design beton kantoorvloer is volledig naadloos en daardoor gemakkelijk schoon te houden. U heeft de keuze uit wel 60 verschillende kleuren die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden voor een authentieke betonlook.

BIO Lavasteen kantoorvloer

Lavasteen is een uniek en natuurlijk materiaal dat een warme uitstraling geeft aan uw kantoorruimte. Een BIO Lavasteen kantoorvloer is geschikt voor zowel moderne als klassieke kantooromgevingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Lavasteen is niet alleen schitterend om te zien, maar ook zeer duurzaam, krasvast en gemakkelijk te onderhouden.

gietvloer minimalistisch interieur amsterdam

Blending Nature vloer

Als milieuvriendelijkheid bij u op 1 staat, dan is de Blending Nature kantoorvloer de beste keuze voor uw bedrijf. Deze duurzame gietvloer bestaat uit een natuurlijke basis van plantaardige oliën uit de Wonderboom (Ricinis Communis), die gemengd wordt met kwarts voor een fraaie en unieke kleurschakering. Dankzij het rijke palet aan kleuren kunt u uw kantoorvloer perfect afstemmen op de stijl van uw bedrijf.

Kantoorvloer prijzen

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze kantoorvloeren? Neem dan een kijkje op onze tarievenpagina met de gietvloer prijzen. Hier vindt u een prijsoverzicht van alle verschillende typen gietvloeren, epoxyvloeren en vloercoating. De prijzen zijn berekend inclusief de inspectie vooraf, voorwerk aan de ondergrond en mogelijke nazorg. Let op: de exacte prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de oppervlakte van de ruimte, de materialen die gebruikt worden voor de realisatie van het vloerproject en de gekozen afwerking.

Aanbrengen van een kantoorvloer

U kunt ervan uitgaan dat voor het aanbrengen van een kantoorvloer de duur van de werkzaamheden afhankelijk is van het type vloersysteem dat u kiest. Het aanbrengen van een gietvloer in het kantoor neemt meer dagen in beslag dan het realiseren van een coatingvloer. Dat heeft alles te maken met de verschillende lagen die aangebracht worden en de droogtijd die daarmee gepaard gaat.

Wij bespreken vooraf duidelijk wat de stappen zijn en wat er van u wordt verwacht. Er is in ieder geval sprake van projectbegeleiding vanaf het eerste gesprek tot en met het resultaat er staat.

Oppervlakte

Er is qua oppervlakte in ieder geval meteen te stellen dat grotere projecten voor kantoorvloeren voordeliger zijn in prijs per m2. De prijs wordt mede bepaald door het oppervlak en als er sprake is van meer m2 is er sprake van een korting op de prijs per m2. U profiteert al van een korting vanaf een project dat 51 m2 omvat.

Materiaalkeuze

Gietvloeren bestaan uit kunststof en kunnen uitstekend als kantoorvloer dienen. Een ander soort materiaal kan eveneens worden gebruikt net als dat u voor de goedkope variant in de vorm van een coating kunt kiezen. De materialen hebben elk een eigen waarde en die is mede bepalend voor de kosten.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl werkt in alle regio’s en plaatsen in Nederland en is specialist in het aanbrengen van kantoorvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Maak nu een afspraak

U kunt online voor een kantoorvloer een afspraak maken. U kunt uiteraard ook altijd telefonisch om meer informatie vragen via 020 – 845 26 50.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.