Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Epoxy Gietvloer
Epoxy Gietvloer
Epoxy Gietvloer
Epoxy Gietvloer
Epoxy Gietvloer
Epoxy Gietvloer
Epoxy Gietvloer
Epoxy Gietvloer

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Epoxy Gietvloer

Heeft u in uw bedrijf te maken met zware industriële belasting? Dan weet u dat niet iedere vloer bestand is tegen deze omstandigheden. Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een bedrijfsvloer. Daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. De EP Gietvloer A300 is zeer geschikt voor zware belasting, zowel chemisch als mechanisch. Een Epoxy Gietvloer is de perfecte vloer voor een industriële omgeving.

De voordelen van een Epoxy Gietvloer

Naast dat een Epoxy Gietvloer sterk en slijtvast is, is een Epoxy Gietvloer ook vloeistofdicht. Dit is zeker in bedrijfshallen of garages heel belangrijk. Er kan immers sprake zijn van lekkende chemische stoffen wat de vloer kan aantasten of gevaar kan opleveren. Ook is epoxy van zichzelf een stofwerend materiaal. Hierdoor is een Epoxy Gietvloer stofvrij. Bovendien heeft een Epoxy Gietvloer geen kieren of naden. Er kan dus geen stof of vuil in kieren of gaten blijven zitten. Daarom staat een Epoxy Gietvloer bekend als een hygiënische vloer. Zeker in bedrijven of fabrieken waar een uitstekende hygiëne wordt vereist, is de Epoxy Gietvloer een uitkomst.

Dit zijn alle voordelen van een Epoxy Gietvloer:

 • Stootvast
 • Slagvast
 • Stofvrij
 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Chemisch belastbaar
 • Mechanisch belastbaar
 • In alle kleuren te leveren
 • Speciale afwerking op maat

Kenmerken van Epoxy Gietvloeren

Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Belasting Prijs
Magazijnen, productieruimtes, garages en technische ruimtes Naadloos, Slijtvast, chemicaliënbestendig, goed te reinigen, vloeistofdicht 100% epoxy 3000 ca. 2,0 mm – 3,0 mm   Vanaf € 45,-

Heeft u vragen over onze Epoxy Gietvloer of wilt u ze bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto’s recente projecten

Waaruit bestaat een Epoxy Gietvloer?

Een Epoxy Gietvloer is een gietvloer op basis van de kunststof epoxy. Epoxy is een slijtvast en waterdicht materiaal. De Epoxy Gietvloer A300 is een gietvloer van hoge kwaliteit. Coatingvloer.nl werkt alleen met de meest hoogwaardige materialen, waardoor we u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Een Epoxy Gietvloer is daarom uitermate geschikt voor de industrie. De enorme belasting die een vloer in een industriële ruimte ondergaat, is voor een Epoxy Gietvloer makkelijk te dragen. In fabrieken, magazijnen en showrooms is een Epoxy Gietvloer een goede vloeroplossing

Bij Coatingvloer.nl profiteert u van:

 • Snelle applicatietijd van 5 dagen
 • Jarenlange ervaring in het aanbrengen van Epoxy Gietvloeren
 • Mogelijkheid tot bezoeken van de showroom
 • Op maat gemaakte vloeren voor elke locatie
 • 1 aanspreekpunt. Projectbegeleiding van A t/m Z

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Diverse kleuren

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kleuren. Alle RAL-kleuren en alle NCS-kleuren zijn leverbaar. Bekijk hier de kleurenkaart. Maar ook als de door u gewenste kleur niet beschikbaar is op de kleurenkaart, is het mogelijk dat wij deze kleur voor u kunnen maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

Uitvoeringen

Coatingvloer.nl biedt Epoxy Gietvloeren aan onder de naam Epoxy Gietvloer A300. Dit type Epoxy Gietvloer is van hoge kwaliteit en garandeert het gebruik van de meest exclusieve materialen. Er zijn verschillende uitvoeringen waarin een Epoxy Gietvloer A300 geleverd kan worden. Zo kunt u kiezen uit een hoogglans uitvoering, een antislipvloer, elektrisch geleidende vloer (ESD) of een vloer met decoratieve kleurvlok. Zo kunnen we u een vloer bieden die precies aan uw wensen voldoet. Een ander voorbeeld van mogelijke afwerking is een Epoxy Gietvloer met holle plinten. Met holle plinten is een Epoxy Gietvloer A300 geschikt om voor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening in aanmerking te komen. Deze verklaring is in bepaalde bedrijfsbranches nodig.

We kunnen de EP Gietvloer A300 leveren in de volgende uitvoeringen:

 • Hoogglans
 • Mat met kleurvlok
 • Kleurvlok
 • Antislipvloer
 • Antistatisch
 • Elektrisch geleidende (ESD) vloer
 • Verklaring Vloeistofdichte Voorziening
 • Industriële vloer

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Epoxy gietvloer prijs

De prijs van een epoxy gietvloer wordt bepaald door verschillende elementen. Daarom kunnen we niet direct één prijs voor een epoxy gietvloer geven. Er zijn verschillende factoren die de prijs beïn-vloeden. De belangrijkste factor is het totale oppervlakte. Hoe groter het oppervlakte, hoe hoger de totaalprijs, maar hoe lager de prijs per vierkante meter. Dat maakt het interessant om de epoxy gietvloer op een grotere oppervlakte te laten aanbrengen. Ook de conditie van de ondervloer en eventuele extra opties hebben een invloed op de prijs.

Een overzicht van de epoxy gietvloer prijzen We kunnen u niet direct de specifieke prijs geven voor uw epoxy gietvloer. Maar met de hulp van het onderstaande tabel kunt u wel een inschatting maken. In het algemeen valt de prijs van een epoxy gietvloer tussen de € 45,- en € 72,- per vierkante meter.

Prijs m2 excl. btw Prijs
Epoxy gietvloer 50 – 100 m2 € 72,- per m2
Epoxy gietvloer 101 – 150 m2 € 50,- per m2
Epoxy gietvloer 151 – 200 m2 € 45,- per m2

Voor meer informatie over de prijs van een epoxy gietvloer kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een op maat gemaakte prijsberekening.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Kiezen voor epoxy of polyurethaan?

Doorgaans adviseren wij een Epoxy Gietvloer voor industriële bedrijven en een polyurethaan gietvloer voor in woningen. In woningen is een PU gietvloer comfortabel en dit type gietvloer is te combineren met vloerverwarming. Voor bedrijven in de industrie is een Epoxy Gietvloer juist geschikt omdat het zware belasting aankan.

“De Epoxy Gietvloer is erg praktisch en tegelijkertijd ook heel mooi. Ik ben er heel tevreden mee. Het personeel van Coatingvloer.nl is erg kundig en vriendelijk. Een aanrader!”

Tim, eigenaar van een bedrijf uit Lelystad

Een Epoxy Gietvloer schoonmaken en onderhouden

Omdat een Epoxy Gietvloer vochtwerend en naadloos is, is de vloer makkelijk schoon te maken. Gebruik een vochtige doek of een dweil en een niet bijtende allesreiniger of groene zeep. Gebruik geen producten met chloor of bleek. Dit kan de vloer beschadigen. Bij grotere oppervlakten kunt u gebruikmaken van een boenmachine of van een veger die over een breder frame beschikt. Wij geven u altijd een uitgebreid schoonmaakadvies bij de levering van de vloer. Wij raden u aan om de vloer regelmatig te reinigen.

Een van de voordelen van een Epoxy Gietvloer is dat deze onderhoudsarm is. U hoeft geen groot onderhoud te plegen. De vloer regelmatig schoonmaken is alles wat u hoeft de doen om de Epoxy Gietvloer in optimale staat te behouden. Lees hier meer over het schoonmaken en onderhouden van een Epoxy Gietvloer.

Hardtop Strong Topcoat (optioneel)

Kleurvlokken Silicium (optioneel)

Epoxy Gietvloer A300

EP Screed

EP Primer X300

Ondergrond

Aanbrengen van een Epoxy Gietvloer

Het aanbrengen van een Epoxy Gietvloer wordt in verschillende stappen uitgevoerd. Elke laag moet volledig indrogen voordat we naar de volgende stap gaan. Vandaar dat het aanbrengen van een Epoxy Gietvloer gemiddeld één week in beslag neemt. Het is goed om hier als bedrijf rekening mee te houden. Wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw bedrijf hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Stap 1: de ondergrond

Voordat wij beginnen met het aanbrengen van de eerste laag doen we een visuele voorinspectie om te controleren of de ondergrond in goede staat is. Het is belangrijk dat de ondergrond volledig schoon, droog, vlak, vetvrij en uitgehard is. Mocht dat niet het geval zijn dan zullen we de vloer eerst moeten voorbehandelen. De voorbehandeling kan bestaan uit kogelstralen, diamantschuren, pkd schuren en/of reparatie met epoxy mortel.

Stap 2: de primerlaag

Als de ondergrond in de juiste staat is, beginnen we met het aanbrengen van de Epoxy Gietvloer, met als eerste stap het aanbrengen van een primer. Een primer zorgt ervoor dat de vloer zich goed aan de ondergrond hecht en dat de Epoxy Gietvloer niet in de ondergrond trekt. Het hangt van het type ondervloer af welke soort primerlaag wij gebruiken. Bij een zandcementdekvloer, beton of anhydriet brengen we de Epoxy Primer X300 aan.

Stap 3: de schraplaag (optioneel)

De derde stap is het aanbrengen van een schraplaag. Dit is optioneel en afhankelijk van staat ondergrond en wensen opdrachtgever. Een schraplaag vlakt de vloer uit (zeer dunne egalisatie) en maakt de Epoxy Gietvloer nog sterker. Deze laag heeft een droogtijd van 18 uur bij een gemiddelde temperatuur van 20 graden. Als de schraplaag volledig is opgedroogd schuren we eventuele kleine oneffenheden weg. Indien noodzakelijk bestaat ook de mogelijkheid de ondervloer geheel te egaliseren middels een cementgebonden gietvloer.

Stap 4: de Epoxy Gietvloer A300

Pas bij stap vier zijn we aan het moment toegekomen dat de daadwerkelijke Epoxy Gietvloer laag wordt aangebracht. De Epoxy Gietvloer A300 laag bepaalt het uiterlijk van de vloer. We beginnen met het aanbrengen langs de randen, om vervolgens de vloer in de hele ruimte aan te brengen. De Epoxy Gietvloer wordt gegoten en met de hand egaal verspreid. U heeft de keuze om kleurvlokken (partieel) in te laten strooien.

Stap 5: de toplaag ( optioneel )

U heeft de keuze om nog een extra laag over de vloer te laten aanbrengen. Een toplaag zorgt voor een mooie zijdematte afwerking van de vloer en beschermt de vloer tegen beschadigingen.

Een Epoxy Gietvloer laten leggen

Bij Coatingvloer.nl kunt u terecht voor het professioneel laten aanbrengen van een Epoxy Gietvloer. Ons team van geschoolde vloerleggers brengt de vloer laag voor laag met de hand aan. Het aanbrengen van een Epoxy Gietvloer A300 neemt meerdere dagen in beslag. Hoelang het precies duurt, is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de staat van de ondervloer. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken, maar er moet nu eenmaal met droogtijden rekening gehouden worden. In een persoonlijk adviesgesprek geven we een indicatie van de duur van het proces.

Recente Epoxy Gietvloer projecten

Coatingvloer.nl past regelmatig een epoxy gietvloer toe bij diverse bedrijven. Om u een beeld te geven van het verloop van een dergelijk project hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt.

Project 1: Een Epoxy Gietvloer voor de industrie in Lelystad

In deze fabriek in Lelystad hebben wij een Epoxy Gietvloer aangebracht. Coatingvloer.nl levert namelijk niet alleen Epoxy Gietvloeren voor in woningen maar ook praktische en sterke Epoxy Gietvloeren voor de industrie. Zo ook deze Epoxy Gietvloer, de EP Gietvloer A300.

De Epoxy Gietvloer is erg mooi, ik ben er heel tevreden mee. Het personeel van Coatingvloer.nl is erg kundig en vriendelijk. Een aanrader!

Project 2: Een Epoxy Gietvloer voor DeRegt Marine Cables

DeRegt Marine Cables is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van diverse kabels voor de industrie. Deze unieke kabels worden gebruikt voor diverse toepassingen als olie- en gas winning, groene energie, zeppelins en voor onbemande onderzeeërs. Al deze kabels worden in de eigen fabriek ontworpen en geproduceerd. Vanaf nu wordt dat gedaan op een naadloze Epoxy Gietvloer van Coatingvloer.nl. Want bij het bedrijf hebben we een Epoxy Gietvloer A300 geplaatst.

De Epoxy Gietvloer is een grote verbetering in vergelijking met onze oude betonvloer. De gietvloer is erg hygiënisch en goed schoon te houden en voor ons bed-rijf daarom een uitstekende oplossing!

Werkzaam door heel Nederland

Coatingvloer.nl is gevestigd in Amsterdam maar wij zijn werkzaam door heel Nederland:

 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Breda
 • Eindhoven
 • Den Bosch
 • Utrecht
 • Rotterdam
 • Groningen

Meer weten?

Heeft u interesse in een Epoxy Gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op voor uitgebreid advies. Iedere situatie is immers anders en wij kunnen u vakkundig adviseren. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Liever eerst een beeld van de kosten? U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor meer informatie en advies over de epoxy coatings van Coatingvloer.nl kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 020 845 2650. Als u direct een vrijblijvende prijsindicatie wilt hebben, vraag dan een offerte bij ons aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u een voorstel op maat van ons.

Bel: 020 845 2650Gratis prijsberekening

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.