Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Epoxyvloeren
Epoxyvloeren
Epoxyvloeren
Epoxyvloeren
Epoxyvloeren
Epoxyvloeren

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Epoxyvloer prijs

Bij de zoektocht naar een nieuwe vloer spelen er veel dingen mee. U wilt weten hoe sterk een vloer is en hoe lang deze meegaat. Maar een vloer moet ook mooi zijn en uitstraling hebben. Natuurlijk speelt ook uw budget een rol in uw beslissing. Onze gietvloeren zijn scherp geprijsd. Toch is een exacte epoxyvloer prijs niet te geven. Dit komt omdat de prijs van een vloer van verschillende factoren afhangt. Vraag daarom een persoonlijke offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend.

Bedrijfsvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Belasting Prijs
Vloercoating Winkels, kantoren, magazijnen, productieruimtes, en garages Naadloos, slijtvast, chemicaliënbestendig, reinigingsgemak 100% epoxy 3000 0,2 mm – 0,5 mm Vanaf € 26,00
Epoxy gietvloer Magazijnen, productieruimtes, garages en technische ruimtes Naadloos, Slijtvast, chemicaliënbestendig, goed te reinigen, vloeistofdicht 100% epoxy 3000 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 45,00
ESD gietvloer Technische,- medische,- productie,- computerruimtes Voldoet aan de normen/meetmethodes: NEN EN IEC 61340-5-1 100% epoxy 200 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 60,00
Troffelvloer HACCP, industrie(hallen), grootkeukens, werkplaatsen Hoge druksterkte, slag-, stoot- en slijtvast, chemicaliënbestendig 100% epoxy 50 4,0 mm – 6,0 mm Vanaf € 60,00

De gietvloeren in bovenstaand overzicht zijn vooral geschikt voor bedrijven in de industriële sector, horeca, retail en bouw. Deze vloeren zijn gemaakt van epoxy, een kunsthars dat wordt gebruikt voor de vloeren van werkplaatsen, opslagruimtes en garages. Epoxy gietvloeren zijn namelijk bestand tegen chemische middelen en gemaakt voor zwaar industrieel verkeer. Daarom zien we onze industriële epoxyvloeren vaak terug in bouwzaken, loodsen en werkplaatsen.

Wat is de oppervlakte?

De prijs van uw epoxyvloer zal onder andere afhangen van de hoeveelheid vierkante meters die u wilt laten aanbrengen. Wilt u alleen een garage van een epoxyvloer voorzien of een hele fabriekshal? Dit verschilt natuurlijk enorm. Toch hebben wij goed nieuws voor u, Coatingvloer.nl hanteert namelijk goedkopere prijzen naarmate de aantal vierkante meters toenemen. Dus hoe groter het oppervlak, des te goedkoper de prijs per vierkante meter. Hierdoor kunnen de kosten voor uw project misschien wel lager uitvallen dan gedacht.

Hoe is de ondergrond?

Een gietvloer moet worden aangebracht op een vlak, droog en schoon oppervlak. Daarom moet de ondergrond in een goede situatie verkeren. Bevindt de ondervloer zich in een slechte staat? Is deze vochtig of zitten er gaten in? Dan kunnen onze specialisten deze repareren. Er komen dan wel extra kosten bij de uiteindelijke epoxyvloer prijs. Houd hier rekening mee in uw budget.

Samenstelling materiaal en opties

Een epoxyvloer is voor iedere situatie verschillend. Heeft u bijvoorbeeld te maken met lekkende vloeistoffen, dan kan het zijn dat u een antisliplaag wilt laten aanbrengen. Deze is verkrijgbaar in verschillende gradaties. Of misschien heeft u te maken met strenge hygiënevoorschriften. Ook daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Verder is het mogelijk om een geluiddempende laag te laten aanbrengen. Kortom, er zijn enorm veel mogelijkheden en opties voor een epoxyvloer. Coatingvloer.nl helpt u graag de juiste keuze te maken.

Meer weten over epoxyvloer prijs?

De epoxyvloer prijs is dus afhankelijk van meerdere factoren. Hier vindt u een globaal overzicht van onze prijzen. We raden u echter aan om een persoonlijke offerte aan te vragen. Op deze manier ziet u geen factoren over het hoofd en kunnen wij een preciezere indicatie geven. Bovendien is dit geheel vrijblijvend. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. U bent van harte welkom!

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan