Woonbeton prijs: stoer woonbeton voor de laagste prijs
Woonbeton in een appartement
Woonbeton
Woonbeton perfect grey
Woonbeton in gerenoveerde woning
Woonbeton in werkkamer
Woonbeton in de woonkamer
Woonbeton voor een woonkeuken
Woonbeton in stadscafé
Gietbeton
Betonvloer voor woningen
Betonvloer voor woning
Design betonvloer
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Woonbeton prijs

De woonbeton prijs is van een divers aantal factoren afhankelijk. Dat spreekt uiteraard haast voor zich, want elk project is wat dat betreft weer anders. Het aantal vierkante meters in de ruimte, de staat van de ondervloer en de arbeidskosten zijn naast het materialen factoren die van invloed zijn. Eventuele extra opties kunnen daarbij ook nog eens om de hoek kijken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om deze vloer met vloerverwarming te combineren en dan komt de totale woonbeton prijs inclusief vloerverwarming uiteraard hoger uit. Iedereen kan vrijblijvend een offerte aanvragen bij Coatingvloer.nl, maar het is uiteraard handig voor u als er enig inzicht wordt geboden in de prijzen die gehanteerd worden.

Indicatie woonbeton prijs

Om een indicatie van de woonbeton prijs te geven, is er één factor in het bijzonder van belang en dat is het aantal vierkante meters. Er kan wat dat betreft een onderscheid gemaakt worden tussen kleinere projecten en grotere projecten. De woonbeton prijs per m2 komt hoger uit als het gaat om een oppervlak tot 50 m2 in vergelijking met een oppervlak van 100 m2 of meer dan 150 m2. U kunt dat zien aan de hand van de onderstaande voorbeelden.

  • 20 tot 50 m2: 4675 euro
  • 51 tot 100 m2: 97 euro per m2
  • 101 tot 150 m2: 81 euro per m2
  • 151 tot 200 m2: 73 euro per m2

U ziet aan de hand van de prijsvoorbeelden van woonbeton dat de prijs per m2 afneemt naarmate het aantal m2 toeneemt. Dat heeft onder meer te maken met de vaste kosten die op ieder project van toepassing zijn, zoals de transportkosten. U ziet ook aan de indicatie van de woonbeton prijs dat er bij een vloer tot 50 m2 sprake is van een vaste prijs en dat er niet per m2 gerekend wordt. Het is in alle opzichten voordeliger om woonbeton op een groter oppervlak te laten aanbrengen.

Factoren die de woonbeton prijs bepalen

Aan de voorbeeldprijzen kunt u al zien dat er sprake is van een factor die een grote invloed heeft op de prijs. Daar kunnen ook nog andere factoren bij komen. Bijvoorbeeld op het moment dat de ondergrond een bewerking nodig heeft om tot een beter resultaat te komen. Dat brengt met zich mee dat er extra materialen worden gebruikt, maar ook dat er extra arbeidsuren in rekening worden gebracht om tot het vaststellen van de woonbeton prijs te komen. Een speciale afwerking, waarbij vloerverwarming al even is genoemd, is eveneens van invloed op de woonbeton prijs. Het komt er in het kort op neer dat het oppervlak, arbeidsuren, persoonlijke wensen en het materiaal gezamenlijk de kosten bepalen.

Woonbeton prijs offerte aanvragen

Er kan uiteraard sprake zijn van een indicatie van de woonbeton prijs, maar om met alle factoren rekening te houden, kunt u het beste een offerte voor woonbeton aanvragen. Deze wordt binnen vijf werkdagen na aanvraag naar u verzonden. Indien u graag advies wenst of meer wilt weten over alle opties van onze woonbetonvloeren kunt u een afspraak maken om naar onze showroom te komen. Naar aanleiding van uw bezoek kunt u uiteraard eveneens rekenen op een passende offerte.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl