Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Gietvloer woonkamer
Gietvloer woonkamer
Gietvloer woonkamer
Gietvloer woonkamer
Gietvloer woonkamer
Gietvloer woonkamer

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer woonkamer

Steeds meer mensen met een modern interieur kiezen voor een gietvloer in de woonkamer. Logisch, want een gietvloer kan met veel interieurstijlen gecombineerd worden. Een gietvloer is dan ook een perfecte basis voor in je huis. Maar wist je dat een gietvloer in de woonkamer ook andere voordelen met zich mee brengt? We laten je graag zien waarom een gietvloer in de woonkamer zo’n goed idee is.

gietvloer in woonkamer

Kenmerken gietvloeren

Kunststof is de basis voor gietvloeren. Decennia geleden werden kunststof gietvloeren vooral in de industriële sector toegepast. Deze vloeren zijn oersterk, leverbaar in vele kleuren en kunnen naar wens afgewerkt worden. De hardheid van deze epoxyvloeren maakten de gietvloeren voor woningen minder geschikt. In plaats van epoxy werd overgestapt naar polyurethaan om er comfortabele en licht elastische vloeren van te maken, zodat de kunststof vloer perfect werd gemaakt om in woningen toe te passen. Coatingvloer.nl bedient al jarenlang zowel de particuliere markt met gietvloeren die op maat worden gemaakt. De volgende eigenschappen zijn dan standaard van toepassing op de woning gietvloeren:

  • Naadloos
  • Stijlvol
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsgemak
  • Alle kleuren beschikbaar
  • Ook in betonlook
  • Slijtvast
  • Comfortabel
  • Optie combinatie met vloerverwarming

Een comfortabele gietvloer in uw woning

De woonkamer is een plek waar je even wilt relaxen en tot rust wilt komen. Misschien even lekker op de bank hangen of spelen op de grond met je kinderen. Een gietvloer heeft het uiterlijk van een harde vloer. Dit is echter optisch bedrog. Een gietvloer is namelijk gemaakt van licht elastisch materiaal. Een gietvloer in de woonkamer geeft je een aangenaam gevoel aan je voeten. Als je net dat beetje extra wilt, kun je kiezen voor vloerverwarming. Een gietvloer is namelijk heel geschikt voor vloerverwarming. Een warme comfortabele vloer dus. Als je het eenmaal hebt ervaren, wil je niet meer anders.

Hygiënische woningvloer

We brengen veel van onze tijd door in de woonkamer. Aan de ene kant zorgt dit ervoor dat deze ruimte sneller vies wordt. Aan de andere kant willen we ook juist dat deze ruimte schoon is omdat we er vaak zijn. Vandaar dat een gietvloer in de woonkamer zo geschikt is. Een gietvloer is namelijk volledig strak en naadloos. Er kan zo geen vuil of stof achter blijven in kiertjes of gaatjes. Bovendien is een gietvloer vloeistofdicht. Valt er weleens wat bij jou thuis? Dat is met een gietvloer geen probleem. Handige bijkomstigheid van een vloeistofdichte vloer is dat je die ook makkelijk schoonmaakt. Even dweilen met lauwwarm water en je gietvloer is weer schoon. De gietvloer staat niet voor niets in de top van meest hygiënische vloeren.

Duurzaam en tijdloos design

Een woonkamer wordt intensief gebruikt. Een vloer moet in deze ruimte dus tegen een stootje kunnen. Met een gietvloer weet je dat je een vloer hebt die tegen een stootje kan. Een gietvloer is slijtvast en duurzaam. Met juist gebruik en onderhoud kun je er makkelijk 10 jaar mee doen. Geef je je woonkamer regelmatig een make-over? Ook dan is een gietvloer een goed idee. Het design van een gietvloer kan namelijk met uiteenlopende interieurstijlen worden gecombineerd. Een gietvloer biedt dus een basis voor jaren plezier in de woonkamer.

Gietvloer in woningen aanbrengen

Gietvloeren in woningen worden door het eigen applicatieteam van Coatingvloer.nl aangebracht. Er worden een aantal stappen doorlopen, waarbij het van belang is dat de ondergrond goed genoeg is om de gietvloer op aan te brengen. Uiteraard kunnen wij werkzaamheden uitvoeren om de ondergrond goed voor te bereiden. De eerste stap die daarna volgt, is het aanbrengen van een hechtingslaag in de vorm van primer. Vervolgens komt de schraplaag, waarna de gietvloer wordt geplaatst en afgelakt. U dient er uiteraard wel rekening mee te houden dat iedere laag goed moet drogen voordat de volgende laag wordt aangebracht. U wordt tijdens het hele traject begeleid en uitgebreid geïnformeerd over de stappen die doorlopen worden.

Prijzen

De prijzen van gietvloeren in woningen variëren qua aantal m² en zijn daarnaast afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt. Wij kunnen u een indicatie geven van de prijzen, maar ook een concreet prijsvoorstel doen als u een offerte aanvraagt.

Oppervlakte

De prijs van een gietvloer is onder andere afhankelijk van de grootte van uw woonkamer. In de meeste gevallen geldt: hoe groter het aantal m², hoe lager de prijs per vierkante meter. Om een voorbeeld te geven: als u een gietvloer van 20 m² tot 50 m² aanschaft, geldt er een indicatieve vaste prijs van 3.750 euro. Bij een grotere oppervlakte, bijvoorbeeld van 51 tot 100 m² wordt er gerekend met een m² prijs van 76 euro voor dezelfde polyurethaan gietvloer. De prijs per vierkante meter kan dalen naar 63 euro per m², afhankelijk van de grootte van de ruimte. Lees meer over de gietvloer prijs.

Materiaalkeuze

Er zijn meerdere opties mogelijk voor gietvloeren in woningen. Polyurethaan is bijvoorbeeld voordeliger in vergelijking met woonbeton. In een vrijblijvende offerte bepalen we de juiste prijs per vierkante meter op basis van uw wensen.

Meer weten over een gietvloer in de woonkamer?

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zo heb je direct een beeld van het kostenplaatje. Binnen 5 dagen ontvang je van ons de op maat gemaakte prijsopgave.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.