PU gietvloer Green Line: kleur- en slijtvaste gietvloer
PU Gietvloer Green line

PU Gietvloer Green Line

PU Gietvloer Green line

PU Gietvloer Green Line

PU Gietvloer Green line

PU Gietvloer Green Line

PU Gietvloer Green line

PU Gietvloer Green Line

PU Gietvloer Green line

PU Gietvloer Green Line

PU Gietvloer Green line

PU Gietvloer Green Line

PU Gietvloer Green line

PU Gietvloer Green Line

pu gietvloer greenline

PU gietvloer green line

Creëer een unieke sfeer en stijl in uw interieur met onze designvloer van PU. Deze op maat ontworpen gietvloer is geschikt voor woningen en bedrijfspanden.

design gietvloer voor woning en bedrijfspand

Design gietvloer voor woning en bedrijfspand

Onze design gietvloer is leverbaar in alle kleuren en sluit dus altijd aan bij uw interieur. Voor een extra persoonlijk tintje verwerken we er graag uw eigen foto, patroon of logo in

polyurethaan gietvloer

Polyurethaan gietvloer

Onze polyurethaan gietvloer is mooi, maar ook duurzaam. We stellen hem namelijk samen volgens ons zelfontwikkelde recept, dat de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt.

pu gietvloer designvloer

Gietvloeren als designvloer

Met onze design gietvloeren kunt u letterlijk alle kanten op: ze geven uw ruimte elke gewenste uitstraling. Van klassiek tot modern, van romantisch tot zakelijk, van basic tot chic.

pu gietvloer winkelvloer

De gietvloer als winkelvloer

Geef uw winkel een geheel eigen uitstraling met de PU gietvloer Green Line, de ideale winkelvloer. Mooi, strak, en heel eenvoudig in onderhoud.

pu gietvloer

PU gietvloer

De PU gietvloer combineert onderhoudsgemak en duurzaamheid met comfort. Hij neemt namelijk de omgevingstemperatuur aan, waardoor hij altijd prettig aanvoelt.

PU Gietvloer Green Line

De PU gietvloer Green Line is een originele vloer die als designvloer bekendstaat en om deze reden dan ook voor zowel interieurs van woningen als van bedrijfspanden een perfecte keuze is. De eigenschappen van een PU gietvloer Green Line zijn om meerdere reden uniek te noemen. De vloer voelt bijvoorbeeld warm en comfortabel aan. Dat komt doordat polyurethaan kunsthars is dat de omgevingswarmte kan overnemen en bovendien licht elastisch is. Het esthetische aspect spreekt haast voor zich met een strakke en naadloze look in die in iedere kleur vorm kan krijgen. Deze unieke combinatie van kenmerken maakt deze vloer perfect voor woningen, winkels, musea, kantoren en showrooms.

gietvloer naadloos

PU gietvloer Green Line met duurzaam karakter

Een heel belangrijk kenmerk dat nog niet eens is genoemd, betreft het duurzame karakter van de PU gietvloer Green Line. Het is namelijk een milieuvriendelijke vloer die tot stand is gekomen op basis van een uniek recept. Het doel van de ontwikkeling van deze vloer is de uitstoot van CO2 te beperken tot een minimum zonder dat er aan de overige kwaliteit van een gietvloer afbreuk wordt gedaan. Coatingvloer.nl heeft voor u dan ook een duurzame en milieuvriendelijke PU gietvloer Green Line ontwikkeld. Alle voordelen en kenmerken nog even op een rijtje:

 • Milieuvriendelijk
 • Naadloos
 • Stijlvol
 • Comfortabel
 • Warm
 • Ruime kleurenkeuze (RAL, Sikkens en NCS)
 • Kleurecht
 • Combi met vloerverwarming mogelijk

Aanbrengen van de PU gietvloer Green Line

Eerst vertellen wij u graag dat er projectbegeleiding op maat geboden wordt als u overgaat tot de aanschaf van een PU gietvloer Green Line. Dat betekent dat het hele proces van aanbrengen tot in detail wordt besproken. Ook vindt er een projectbezoek plaats om de definitieve keuzes te bepalen. Onze adviseur kan langskomen om de situatie ter plekke te bekijken en te boordelen of en welke voorbewerking er aan de ondergrond dient plaats te vinden. U kunt er in ieder geval rekening mee houden dat het aanbrengen van de fantastische PU gietvloer Green Line door de droogtijd van de verschillende lagen meerdere werkdagen in beslag neemt. De ondergrond dient vlak, vetvrij, schoon en droog te zijn. Dan worden er twee lagen aangebracht. Eerst komt de primer en daarna de schraplaag. Vervolgens wordt na het drogen polyurethaan aangebracht dat de gietvloer is. Het proces eindigt met een aflak, waarna u van een schitterende milieuvriendelijke vloer kunt genieten.

 • Droge en schone ondergrond
 • Primerlaag
 • Schraplaag
 • Gietvloer
 • Aflak

PU Green Line betonlook bij JED Textiles in Lijnden

Coatingvloer.nl heeft in februari van dit jaar bij JED Textiles een PU green line vloer aangebracht met een betonlook in de kleur ‘Lood’. Het gebouw van JED Textiles heeft een strakke inrichting met veel glazen wanden en deuren. Door de betonlook PU Green line vloer wordt de strakke afwerking nog meer versterkt. JED Textiles heeft ons een paar mooie foto’s toegestuurd van het eind resultaat die we graag met u delen.

Vloerverwarming onder PU gietvloer Green Line

In het rijtje met de voordelen en kenmerken van de duurzame PU gietvloer Green Line is genoemd dat een combinatie met vloerverwarming mogelijk is. Indien u hier de voorkeur aangeeft dan is het prettig om te weten dat Coating Vloer & Company beide werkzaamheden voor u uit kan voeren. U hoeft dan niet eerst op zoek naar een ander bedrijf dat de uitvoering van de vloerverwarming op zich neemt. Wij hebben alles onder één dak inclusief adviseurs en een eigen professioneel applicatieteam.

Prijzen

Een PU gietvloer Green Line wordt volledig naar wens samengesteld en al dan niet met toevoeging van bijvoorbeeld afbeeldingen of uniek patroon. Het leveren van maatwerk betekent dat de prijzen eveneens op basis van deze standaard vastgesteld worden. Uiteraard komen daar eveneens een aantal vaste factoren bij kijken, zoals het oppervlak en de materiaalkeuze.

Oppervlakte

Een PU gietvloer Green Line kan zowel in kleine ruimtes als in grote ruimtes geplaatst worden. Er is wel een voordeel voor grote ruimtes, want de prijs daalt per m2 als de ruimte groter is.

Materiaalkeuze

Bij uw keuze voor een PU gietvloer Green Line staat de keuze voor het materiaal uiteraard al vast, want dat is het duurzame polyurethaan dat aan de hand van een speciaal recept is ontwikkeld. Er kunnen echter andere materialen van toepassing zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt ten aanzien van de afwerking. Deze keuzes kunnen invloed hebben op de hoogte van de prijs.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is actief in het hele land en specialist in het aanbrengen van de PU Gietvloer Green Line Wij zijn in Nederland onder meer actief in onderstaande plaatsen en regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt online een offerte aanvragen of eerst onze showroom bezoeken, waarna u een vrijblijvende prijsopgave ontvangt. Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u contact opnemen via 020-8452650.

vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl