Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line
PU Gietvloer Green Line

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

PU Gietvloer Green Line

De PU Gietvloer Green Line is een unieke design gietvloer die voor 100% bestaat uit polyurethaan. De vloer is soepel en voelt warm en comfortabel aan. Door de ruime keuze in kleuren en design en de strakke, naadloze look past een PU Green Line gietvloer in het interieur van iedere woning, kantoor of winkel. Doordat de vloer zacht is, is deze minder sterk en niet geschikt voor industrieel gebruik.

Ga voor een PU Gietvloer Green Line bij Coatingvloer.nl en profiteer van onze voordelen:

  • Duurzame gietvloer met ruime kleurkeuze
  • Jarenlange ervaring met gietvloeren
  • Professionele aanpak van a tot z: van advies tot plaatsing
  • Tijdens het gehele project één aanspreekpunt
  • Persoonlijk advies bij u thuis of op het werkAssortiment PU Gietvloer Green Line

De polyurethaan gietvloeren van Coatingvloer.nl worden geheel op maat gemaakt. U heeft de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties, zodat uw vloer volledig bij uw interieur en wensen past. Onze specialisten komen graag bij u langs voor een gedegen advies. Zo creëren we samen met u de gietvloer waar we allebei trots op zijn.

Kenmerken van PU Gietvloer Green Line

Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Belasting Prijs
Gehele woning, kantoren en winkels Meest comfortabel 100% polyurethaan 3000 2,0 mm – 3,0 mm      Vanaf € 60,-

Voor vragen over de PU Gietvloer Green Line neemt u contact met ons op. Kom langs in de showroom om de vloer te bekijken.

Bel: 020 845 2650 Gratis kostenberekening

Duurzame design gietvloer voor uw woning, kantoor of winkel

De eigenschappen van een PU Gietvloer Green Line zijn om verscheidene redenen uniek te noemen. De PU gietvloer is een milieuvriendelijke vloer die als doel heeft de CO₂-uitstoot te beperken tot een minimum, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Doordat de vloer omgevingswarmte gemakkelijk opneemt, voelt deze altijd warm en comfortabel aan. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. De combinatie van de warme vloer, de licht elastische eigenschappen en onderhoudsvriendelijkheid maakt dat de vloer ideaal is voor iedere ruimte in uw woningkantoor of winkel.

Samenstelling en dikte

De PU Gietvloer Green Line bestaat volledig uit polyurethaan, ook wel kunsthars genoemd. De vloer heeft een dikte van 2,0 tot 3,0 mm, waarmee deze tot de dunnere, maar direct ook de soepele en comfortabele gietvloeren behoort. We brengen de gietvloer in verschillende lagen als één geheel aan, waardoor de vloer naadloos is. Er blijven nauwelijks viezigheden achter en schoonmaken is eenvoudig.

PU gietvloeren in iedere kleur

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden is de PU Gietvloer Green Line verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en kleurcombinaties. Bij de aanschaf van een Green Line gietvloer heeft u ruime keuze tussen RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren. De gietvloer is verkrijgbaar in één kleur, maar we kunnen door twee kleuren te combineren ook een mooie betonlook creëren. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden qua design en afwerking. Heeft u advies nodig bij de kleurkeuze? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact met ons op.

Foto’s recente projecten

Een solo tint

Strong White
Cotton White
Breeze
Schelp
IJzer
Basic

Een betonlook tint

Champagne
Ice Mix
Krijt
Staal
Zand Mix
Loft

Bekijk meer kleuren

Combinatie met vloerverwarming

Juist omdat polyurethaan omgevingswarmte zo goed opneemt is het ideaal om deze vloer te combineren met een vloerverwarming. De PU Gietvloer Green Line warmt snel op, houdt de warmte vast en is scheuroverbruggend. Coatingvloer.nl legt, indien gewenst, ook direct de vloerverwarming voor u aan. Voordat we de gietvloer aanbrengen, krijgt u een opstookprotocol. Hierdoor kan de ondergrond zich uitzetten en is de kans kleiner dat een bewegende ondergrond zich aftekent in de gietvloer.

PU Gietvloer Green Line als renovatie voor uw huidige vloer

Heeft u al een gietvloer, maar is deze toe aan vervanging door beschadigingen of een verouderde uitstraling? Dan is een PU Gietvloer Green Line een goede keuze als renovatie van uw huidige gietvloer. We voorzien uw vloer van een nieuwe beschermlaag, waardoor er een geheel nieuwe look ontstaat. Meer weten? Ontdek de mogelijkheden voor een gietvloer renovatie.

Kosten PU Gietvloer Green Line

Hoeveel u voor een PU gietvloer betaalt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de totale oppervlakte en de gewenste afwerking. Omdat we alle gietvloeren volledig op maat maken, verschillen de kosten per situatie. Wel kunnen we een indicatie van de kosten per m² geven. Na het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden maken we voor u een prijsberekening op maat, zodat u van tevoren op de hoogte bent van de totale kosten van de vloer. Voor nieuwbouwprojecten hebben we aantrekkelijke kortingen. Neem contact op voor meer informatie over deze korting.

Prijs PU gietvloer per m²

Voor PU gietvloeren tot 50 m² rekenen we € 3.938,-. Daarna geldt: hoe groter de oppervlakte, hoe lager de kosten per m². Voor vloerverwarming en diverse afwerkingen betaalt u een meerprijs.

Prijs PU gietvloer m2 excl. btw Prijs
PU gietvloer 20 – 50 m2 € 3.938,-
PU gietvloer 51 – 100 m2 € 79,76 per m2
PU gietvloer 101 – 150 m2 € 66,03 per m2
PU gietvloer 151 – 200 m2 € 59,85 per m2

Lees meer over de prijzen

“Dankzij onze PU gietvloer hebben we altijd lekker warme voeten én een mooi, schoon huis. En we krijgen veel complimenten over de unieke kleur. We zijn er erg blij mee!”– Johan en Els uit Amsterdam

Recente PU Gietvloer Green Line projecten

Coatingvloer.nl brengt regelmatig een PU Green Line vloer aan in diverse woningen, kantoorpanden en winkels. Bekijk hieronder twee van onze projecten.

Project: PU Gietvloer in een bungalow in Landsmeer

We hebben de volledige 165 m² van de prachtige, stijlvolle bungalow in Landsmeer voorzien van een strakke PU Green Line vloer in de kleur Fossiel. Deze lichtbruine kleurenmix straalt rust en warmte uit, waardoor er een klassieke en rustige sfeer in de bungalow ontstaat. De bewoners zijn erg blij met het eindresultaat: “We zijn zeer tevreden over het werk van Coatingvloer.nl. Van het eerste contact tot aan het eindresultaat, alles was aangenaam en is goed uitgevoerd.”

Lees meer over dit project

Project: PU Green Line betonlook bij JED Textiles in Lijnden

Het gebouw van JED Textiles heeft een strakke inrichting met veel glazen wanden en deuren. Ze wilden deze strakke stijl nog meer versterken met een mooie PU Green Line vloer met een betonlook in de kleur ‘lood’. Onze specialisten hebben het gehele proces van advies tot plaatsing voor JED Textiles verzorgd en de tevreden klant heeft een paar foto’s toegestuurd van het eindresultaat. We delen deze graag met u!

Bekijk meer projecten

Aanbrengen van de PU Gietvloer Green Line

Als u kiest voor een gietvloer bij Coatingvloer.nl bent u zeker van persoonlijke begeleiding én kwaliteit. We vinden het net zo belangrijk als u dat uw vloer volledig naar wens is. We besteden dan ook veel aandacht aan het adviestraject. Een van onze adviseurs komt bij u langs om de definitieve keuzes te bepalen en het proces van aanbrengen tot in detail met u te bespreken. Het aanbrengen van een gietvloer neemt meerdere dagen tot weken in beslag. Om u alvast een idee te geven van het proces, lichten we de diverse stappen uit.

Stap 1: ondergrond gereed maken

Voor het aanbrengen van een gietvloer dient de ondergrond vlak, vetvrij, schoon en droog te zijn. Uw adviseur beoordeelt of het nodig is om de ondergrond voor te bewerken.

Stap 2: eerste laag aanbrengen

Voor een extra versteviging en goede hechting van de nieuwe vloer brengen we een primerlaag aan. De laag moet eerst volledig droog zijn, voordat we door kunnen met het aanbrengen van de gietvloer.

Stap 3: schraplaag aanbrengen

Als de primerlaag helemaal droog is, brengen we de schraplaag aan. De schraplaag wordt ook wel screed genoemd. Gemiddeld duurt het 18 uur voordat deze laag droog is. Gedurende deze periode mag u de vloer niet belasten.

Stap 4: aanbrengen gietvloer

De volgende laag bestaat uit het unieke polyurethaan, ofwel de PU gietvloer. We beginnen langs de randen en werken vanuit daar naar het midden. Afhankelijk van de kleur (betonlook) van de vloer vragen we u om tijdens het aanbrengen van de gietvloer aanwezig te zijn. Zo kunt u bijsturen totdat u tevreden bent over de mix van de betonlook.

Stap 5: aflakken

Om het geheel mooi af te werken gebruiken we een PU Strong Topcoat. Hierdoor komt de kleur van de vloer mooier uit en verlengen we de levensduur. Door na ongeveer vijf jaar de vloer een nieuwe toplaag te geven, zorgt u dat uw vloer weer als nieuw is.

Lees meer over het aanbrengen van een gietvloer.

 

Vraag vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat Coatingvloer.nl voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag een gratis prijsberekening aan. U ontvangt binnen 5 werkdagen een offerte op maat.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Onze gietvloer showroom

Onze gietvloer showroom

Bekijk de PU gietvloeren in onze showroom

Krijg een idee van en gevoel bij de PU Gietvloer Green Line door onze showroom in Amsterdam te bezoeken. We nemen u mee door onze unieke ruimte waar we de diverse gietvloeren presenteren, zodat u een compleet beeld heeft van de mogelijkheden. Ook geven we u op basis van uw wensen een prijsindicatie.

Bekijk showroom

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken per e-mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 94 waarderingen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.