Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer alifatisch

Gietvloer alifatisch

Gietvloer alifatisch, kleurechte gietvloer

Een gietvloer alifatisch is een kleurechte gietvloer die de kleurechtheid ook na meerdere jaren nog behoudt. Zonlicht en UV-straling kunnen invloed hebben op het verkleuren van allerlei zaken, maar bij een gietvloer alifatisch zal er geen verkleuring plaatsvinden. Een dergelijke kleurechte gietvloer is namelijk bestand tegen de UV-stralen, zodat de kleurechtheid daarmee gegarandeerd wordt. De kleur zal dan ook stabiel en bovendien mooi blijven terwijl dat niet het geval is als niet specifiek voor een gietvloer alifatisch gekozen wordt.

Gietvloer alifatisch in allerlei kleuren

Bij een gietvloer alifatisch die tegen UV-stralen bestand is, wordt overigens een breed pallet aan kleuren aangeboden. Dat de gietvloer alifatisch is en dus een kleurechte gietvloer vormt, betekent namelijk niet dat er beperkingen gelden ten aanzien van de keuze uit kleuren. Of er nu voor een donkere, lichte, felgekleurde of matte gietvloer alifatisch wordt gekozen, alle RAL-kleuren zijn toepasbaar. Zo kan iedereen een witte kleurechte gietvloer kiezen, maar bijvoorbeeld ook de voorkeur naar een blauwe gietvloer alifatisch uit laten gaan.

Een breed pallet aan kleuren maakt het bovendien voor iedereen mogelijk om een eigen favoriete gietvloer alifatisch te laten plaatsen. Bijvoorbeeld in de woonkamer waar veel zonlicht binnenkomt en waarbij niet gewenst is dat de kleurechtheid na enkele jaren verloren gaat. Wie waarde hecht aan een kleurechte gietvloer kan het beste de keuze maken voor een gietvloer alifatisch. Uiteraard kan er altijd informatie en advies worden ingewonnen bij de specialist, zodat de verschillen ten aanzien van minder kleurechte gietvloeren ook duidelijk kunnen worden gemaakt. Op deze wijze kan altijd een weloverwogen keuze worden gemaakt voor het laten plaatsen van een gietvloer alifatisch.

Advies over Gietvloer alifatisch bij Coating Vloer & Company

Een professioneel advies over een gietvloer alifatisch kan vrijblijvend worden verkregen bij het bedrijf Coating Vloer & Company dat tot de specialisten op het gebied van kleurechte gietvloeren kan worden gerekend.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan