Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Toepassingen

De naadloze vloeren van Coatingvloer.nl kennen veel verschillende toepassingen voor particulier, zakelijk en industrieel gebruik. Voor iedere ruimte is er dan ook een ideale vloer beschikbaar die helemaal naar wens en uiteraard met behulp van onze adviseur kan worden samengesteld. Coatingvloer.nl biedt de meest uiteenlopende naadloze vloeren, waarbij kunststof of …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Toepassingen

De naadloze vloeren van Coatingvloer.nl kennen veel verschillende toepassingen voor particulier, zakelijk en industrieel gebruik. Voor iedere ruimte is er dan ook een ideale vloer beschikbaar die helemaal naar wens en uiteraard met behulp van onze adviseur kan worden samengesteld. Coatingvloer.nl biedt de meest uiteenlopende naadloze vloeren, waarbij kunststof of natuurlijk materiaal de basis vormt. Het type vloer dat geschikt is voor uw project is afhankelijk van het gebruiksdoel, persoonlijke voorkeuren en specifieke eisen. Bij eisen kunt u onder meer denken aan een veilige vloer met antislip of aan een ESD vloer met antistatische eigenschappen.

Toepassing als bedrijfsvloer

Een bedrijfsvloer kan de identiteit van uw bedrijf versterken, waardoor de herkenbaarheid wordt vergroot. Met betrekking tot deze toepassing geldt dat er dan ook veel mogelijk is met de gietvloeren die wij beschikbaar hebben. Uw bedrijfslogo kan er bijvoorbeeld in worden verwerkt, maar het is eveneens mogelijk om de vloer in uw bedrijfskleuren en huisstijl uit te voeren. Onze kunststof gietvloeren kunnen volledig op maat samen worden gesteld en zijn onder meer geschikt voor winkels, showrooms en kantoren. Voor bedrijven waar extra eisen gesteld worden aan de werkomgeving geldt dat wij eveneens de ideale vloerafwerking beschikbaar hebben. Bijvoorbeeld voor bakkerijen, grootkeukens, parkeergarages, garages en fabrieken.

Bedrijfsvloer

Kunststof bedrijfsvloeren zien er strak uit, en zijn naadloos en eenvoudig te onderhouden. En ze kunnen bovendien de herkenbaarheid en uitstraling van uw bedrijfsimago bevorderen. Coating Vloer & Company levert bedrijfsvloeren op maat, die voldoen aan alle wensen en eisen die u aan de vloer van uw bedrijfspand stelt.

Bekijk bedrijfsvloeren
woningvloer

Woningvloer

Een kunststof woningvloer is eenvoudig te onderhouden en ideaal voor mensen met een huisstofallergie. De woningvloeren van Coating Vloer & Company combineren deze praktische voordelen met groot comfort en een luxe uitstraling. Onze vloeren zijn helemaal naar uw eigen persoonlijke smaak samen te stellen en vormen zo stuk voor stuk een uniek kunstwerk.

Bekijk woningvloeren
winkelvloer

Winkelvloer

Uw winkel voorzien van een kunststof vloer van Coating Vloer & Company is een goed idee. Niet alleen zijn onze winkelvloeren zeer slijtvast en eenvoudig te onderhouden, ze hebben ook een ruimtevergrotende werking. Doordat we ze antislip kunnen afwerken, zijn ze bovendien gemakkelijk beloopbaar en veilig, onder natte en droge omstandigheden.

Bekijk winkelvloeren
kantoorvloer

Kantoorvloer

De kantoorvloeren van Coating Vloer & Company zijn naadloos en bieden daardoor een groot onderhoudsgemak. Bovendien zijn ze comfortabel om op te lopen en kunnen we uw kantoorvloer desgewenst onderdeel maken van uw huisstijl. Kantoorvloeren van Coating Vloer & Company zijn namelijk leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur of kleurencombinatie, en het toevoegen van uw bedrijfslogo, een tekst of een kenmerkend motief is ook geen probleem.

garagevloer

Garagevloer

Een garagevloer van kunststof is ongevoelig voor aantasting door chemicaliën, zuren en vloeistoffen. De garagevloeren van Coating Vloer & Company zijn bestand tegen de weekmakers in autobanden, en zeer eenvoudig schoon te houden. Doordat ze zeer slijtvast zijn, gaan onze garagevloeren bovendien jaren mee.

parkeergaragevloer

Parkeergaragevloer

Ook in een parkeergarage is een kunststof vloer van Coating Vloer & Company prima op zijn plaats. Onze parkeergaragevloeren zijn uitstekend bestand tegen zware belasting en worden antislip afgewerkt. Doordat ze in vrijwel elke denkbare kleur leverbaar zijn, kunnen ze uw parkeergarage bovendien meer uitnodigend maken en hem een sfeer van veiligheid geven, zelfs als er geen daglicht aanwezig is.

keukenvloer

Keukenvloer

Nergens is een goede hygiëne zo belangrijk als in de keuken. Onze kunststof keukenvloeren zorgen dat u uw (bedrijfs)keuken eenvoudig schoon kunt houden. Doordat ze naadloos zijn, krijgen vuil en stof geen kans om zich op te hopen in moeilijk bereikbare hoekjes. En natuurlijk voldoen onze vloeren aan de HACCP-normen.

bakkerijvloer

Bakkerijvloer

Een bakkerij stelt hoge eisen aan de vloer. Onze bakkerijvloeren voldoen aan de HACCP-normen, zijn eenvoudig te onderhouden en hitte-, kou- en vochtbestendig. Ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor toepassing in onder meer bereidings- en kookruimten, koel- en diepvriescellen en verpakkingsruimten.

industriële vloer

Industriële vloer

Industriële vloeren moeten bestand zijn tegen onder meer chemicaliën, hitte en zuren. Ook moeten ze bestand zijn tegen zware tot extreem zware belasting. De industrievloeren van Coating Vloer & Company voldoen aan de hoge eisen die de industrie stelt en gaan jarenlang mee.

keukenvloer

ESD vloer

Statische elektriciteit kan apparatuur grote schade toebrengen. In bedrijven waar producten gemaakt worden die daar gevoelig zijn voor statische elektriciteit, is een goede ESD-vloer dan ook onmisbaar. De ESD-vloeren van Coating Vloer & Company voldoen aan alle voorwaarden en eisen en zorgen ervoor dat statische ladingen geen kwaad meer kunnen doen.

bakkerijvloer

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer is in veel bedrijven een vereiste in verband met de milieuwetgeving. De vloeistofdichte vloeren van Coating Vloer & Company voorkomen het weglekken van schadelijke stoffen in de bodem en voldoen aan alle eisen die gesteld worden voor het verkrijgen van een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.

industriële vloer

HACCP vloer

Een HACCP vloer is een van de beste vloeroplossingen voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Bij de keuze voor een HACCP vloer van CoatingVloer & Company bent u namelijk verzekerd dat er aan de regelgeving wordt voldaan die gesteld worden aan bedrijfsvloeren in de voedingsmiddelenindustrie.

Toepassing als woningvloer

Een gietvloer is een ideale keuze als u voor uw woning op zoek bent naar een comfortabele, praktische, maar vooral ook originele en strakke vloer. De vloeren voor toepassingen in woningen kunnen vrijwel door het hele huis worden gelegd van de woonkamer tot en met de slaapkamers en van de hal tot en met de keuken. U kunt uw woningvloer zo samenstellen als u dat wenst en kunt daardoor precies in het interieur die sfeer en uitstraling creëren die u voor ogen heeft. Het is overigens een optie om de woningvloer te combineren met vloerverwarming om voor nog meer comfort te zorgen op het gebied van gelijkmatige warmteverdeling.

Speciale toepassingen

Coatingvloer.nl heeft een ruim aanbod van vloeren en de toepassingen zijn dan ook zeer divers van aard. Om aan bedrijven en organisaties tegemoet te komen die hoge en speciale eisen stellen aan de vloer hebben wij verschillende unieke vloeren beschikbaar. Het gaat hierbij onder meer om vloeistofdichte vloeren die bestand tegen zuur, olie en chemicaliën. Ook zijn er speciale HACCP vloeren voor bedrijven waar strenge eisen gesteld worden aan de hygiëne en aan de schoonmaak van de vloer. Dan zijn er nog speciale ESD vloeren die ideaal zijn om toe te passen in bijvoorbeeld een productieruimte van elektronica. De industriële vloeren in ons aanbod kennen eveneens weer verschillende toepassingen, zoals in fabrieken en magazijnen.

  • Vloeistofdichte vloer
  • ESD vloer
  • Industriële vloer

Prijzen

Met de verschillende toepassingen die er zijn op het gebied van naadloze vloeren is er uiteraard ook verschil in prijs. De prijs wordt uiteindelijk bepaald door het aantal m2, maar ook door de keuze voor het materiaal. Daarnaast zijn er speciale opties voor de afwerking die uiteraard ook nog een bepalende rol kunnen spelen als het om de totale kosten gaat.

Oppervlakte

Coatingvloer.nl neemt de oppervlakte als uitgangspunt voor het bepalen van de prijs, waarbij er bij projecten van een grotere omvang van een prijsvoordeel geprofiteerd kan worden. Het eerste prijsvoordeel wordt overigens al verstrekt als het om een project gaat met een vloeroppervlak van minimaal 51 m2. Het prijsvoordeel loopt bij de toename van het aantal m2 ongeacht de toepassing steeds verder op. Bij 101 m2 profiteert u bijvoorbeeld van een hogere korting dan het eerste schaalvoordeel dat geboden wordt.

Materiaalkeuze

De keuze voor het materiaal is eveneens leidend voor het bepalend van de prijs. Een epoxyvloer kent een andere prijs dan woonbeton en een troffelvloer is weer anders geprijsd in vergelijking met een polyurethaan gietvloer.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is in heel Nederland actief is specialist in het aanbrengen van gietvloeren in de breedste zin van het woord. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.