Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in Culemborg

Coatingvloer.nl in Culemborg Coatingvloer.nl is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige gietvloeren in Culemborg en andere delen van het land. Met een breed aanbod aan gegoten vloeren is er voor iedereen een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing. Dat geldt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Ontdek meer over …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer in Culemborg

Gietvloer in Culemborg voor woning, kantoor of winkel

Wilt u een mooie gietvloer in Culemborg laten leggen bij u thuis, in uw winkel of in uw kantoorpand? Dan staan onze vakmensen voor u klaar. Een gietvloer van Coatingvloer.nl is onderhoudsvriendelijk, modern en leverbaar in alle RAL-, Sikkens en NCS-kleuren. Onze ervaren vakmensen hebben de afgelopen decennia in diverse woonhuizen gietvloeren geplaatst. Daarnaast brengen we ook gietvloeren aan bij bedrijven: van sterke vloercoating tot zwaar belastbare industrievloeren en hoogwaardige horecavloeren. Lees hieronder verder over gietvloeren van Coatingvloer.nl, of neem direct contact op om een offerte te ontvangen voor uw gietvloer in Culemborg.

Coatingvloer.nl in Culemborg

Coatingvloer.nl is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige gietvloeren in Culemborg en andere delen van het land. Met een breed aanbod aan gegoten vloeren is er voor iedereen een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing. Dat geldt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Ontdek meer over soorten gietvloeren, hun kenmerken en voordelen ten opzichte van andere vloeropties. Ook het installatieproces en aanbevolen onderhoud leest u meer over.

Soorten gietvloeren

Epoxy gietvloeren

Epoxy gietvloeren zijn bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn ideaal voor intensief gebruikte ruimtes zoals fabrieken, magazijnen en garages. Coatingvloer.nl biedt epoxy gietvloeren in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze passen bij elke zaak. De naadloze en strakke afwerking maakt ze ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien voeren uw vloer vloeistofdicht uit zodat deze door de keuring komt.

PU gietvloeren

PU gietvloeren, ook wel polyurethaan gietvloeren genoemd, combineren stijl met functionaliteit. Ze zijn zeer geschikt voor woningen, kantoren en winkels vanwege hun comfort, geluiddempende eigenschappen en esthetische aantrekkingskracht. Ook in Culemborg bieden we PU gietvloeren in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder mat, zijdeglans en hoogglans. Deze vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en kunt u laten afstemmen op uw specifieke behoeften, denk bijvoorbeeld aan een antislip-laag of een speciale kleur.

Betonnen gietvloeren

Betonnen gietvloeren zijn populair vanwege hun moderne en industriële uitstraling. Coatingvloer.nl biedt cementgebonden gietvloeren die het uiterlijk van echt beton nabootsen, maar zonder de nadelen van traditioneel beton, zoals scheuren en vlekken. Deze gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kunnen worden aangepast aan de gewenste stijl en sfeer.

Duurzame gietvloeren

Coatingvloer.nl hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom bieden we ook duurzame gietvloeren zoals de Blending Nature en de BIO Lavasteen Gietvloer. Deze gietvloeren zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen die lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. Bovendien worden ze geproduceerd met aandacht voor energie-efficiëntie en minimalisering van afval. Met een duurzame gietvloer van Coatingvloer.nl kunt u niet alleen genieten van de voordelen van een prachtige vloer, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Waarom steeds meer mensen voor gietvloeren kiezen

In vergelijking met andere vloeropties hebben gietvloeren van Coatingvloer.nl verschillende voordelen. Ze zijn duurzaam, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot tapijt houden ze geen stof vast, wat ze ideaal maakt voor mensen met allergieën. In vergelijking met houten vloeren zijn gietvloeren ook onderhoudsvriendelijk en bestand tegen krassen. Bovendien bieden gietvloeren een naadloze afwerking die tegels en laminaat niet kunnen bieden.

Installatieproces van uw gietvloer in Culemborg

Het installatieproces van een gietvloer bij Coatingvloer.nl is zorgvuldig en professioneel. We beginnen met een grondige inspectie van uw ondervloer om eventuele problemen aan het licht te brengen. Indien nodig egaliseren we de ondergrond. Vervolgens brengen we de primer aan om een goede hechting te garanderen. Daarna brengen we het vloersysteem aan in meerdere lagen, inclusief de gekozen kleur en afwerking. Het hele proces wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen om een perfect resultaat te garanderen.

Onderhoudstips voor gietvloeren

Om de levensduur en de uitstraling van uw gietvloer te behouden, zijn er enkele aanbevolen onderhoudsadviezen. Regelmatig stofzuigen en vegen helpt bij het verwijderen van vuil en stofdeeltjes. Daarnaast is het aan te raden om de vloer regelmatig te reinigen met een zachte dweil, lauwwarm water en eventueel een mild schoonmaakmiddel. Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en schurende materialen moet u vermijden, omdat deze de vloer kunnen beschadigen.

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Culemborg

In deze unieke woning in Culemborg (zie foto’s onderaan) ligt een betonlook gietvloer van Coatingvloer.nl. De strakke en naadloze gietvloer sluit mooi aan bij de rest van het stijlvolle interieur.

De werking op de gietvloer vind ik erg mooi. De strakke gietvloer staat erg mooi bij de rest van het interieur. Het heeft een veel strakker effect dan bijvoorbeeld tegels.

Moderne woning met gietvloer in Culemborg

Deze prachtige woning is door de bewoners zelf in samenwerking met een architect ontworpen. Er komt veel licht door de ramen en daardoor komt de betonlook gietvloer mooi uit. De lichte grijstint is fris, neutraal en tijdloos. Een populaire keuze! Er is door de bewoners gekozen voor de kleur ‘Chique’. In het interieur is verder ook veel grijs gebruikt. De appelgroene eetkamerstoelen zijn een uitzondering en zijn dan ook echte eye-catchers!

Betonlook gietvloer in Culemborg

Een betonlook gietvloer lijkt erg op een betonnen vloer. Voor de PU gietvloer Green Line mix zijn twee kleuren gebruikt, wat het mooie betonlook effect geeft. Vooral een betonlook gietvloer in een grijstint lijkt spreken op een betonnen vloer. Het is erg interessant om voor een betonlook gietvloer te kiezen, omdat de vloer veel comfortabeler en praktischer is dan een betonnen vloer.

Gietvloer op de begane grond

De gehele begane grond hebben we voorzien van een gietvloer. De PU gietvloer Green Line loopt naadloos over in de verschillende ruimtes, hierdoor brengt de gietvloer eenheid aan in het interieur. In totaal hebben we 146 vierkante meter aan gietvloer aangebracht. Omdat een gietvloer naadloos is, is de vloer erg hygiënisch. De vloer trekt geen vuil of stof aan en het kan ook niet achterblijven in kiertjes.

Heeft u interesse in een gietvloer in Culemborg?

Met de verschillende soorten gietvloeren in Culemborg heeft u de mogelijkheid om een vloer te kiezen die perfect past bij uw behoeften en smaak. Of u nu op zoek bent naar duurzaamheid, stijl of onderhoudsgemak, Coatingvloer.nl biedt hoogwaardige gietvloeren die aan al deze eisen voldoen. Met professionele installatie en onze tips en advies over onderhoud kunt u jarenlang genieten van uw prachtige gietvloer.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor bij u thuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan gietvloeren. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen we u graag meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.