Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren Groningen

Gietvloer Groningen is het adres in Groningen waar u terecht kunt voor de ideale gietvloer. Bij ons is alles onder één dak beschikbaar en dat betekent concreet dat wij u vanaf het eerste advies kunnen bijstaan en dat ons eigen applicatieteam voor de afwerking zorgt met het aanbrengen van de …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloeren Groningen

Gietvloer Groningen is het adres in Groningen waar u terecht kunt voor de ideale gietvloer. Bij ons is alles onder één dak beschikbaar en dat betekent concreet dat wij u vanaf het eerste advies kunnen bijstaan en dat ons eigen applicatieteam voor de afwerking zorgt met het aanbrengen van de vloer. Gietvloer Groningen heeft een ruime expertise, hanteert scherpe prijzen, is betrouwbaar en klantgericht. Bovendien bedienen wij de zakelijke en particuliere markt.

Gietvloer Groningen biedt ruime keuze

Een voordeel dat Gietvloer Groningen u te bieden heeft, is de ruime keuze aan verschillende soorten gietvloeren. Dat houdt in dat er voor ieder project een ideale vloer samengesteld kan worden. Naast de diversiteit in het aanbod is het namelijk ook zo dat Gietvloer Groningen de vloer op maat samenstelt en daarbij rekening houdt met praktische aspecten, technische kenmerken en wensen op het gebied van design, uitstraling en sfeer. Ook hiervoor geldt uiteraard dat onze expertise daarbij uitstekend van pas komt.

gietvloer Groningen met karpet

Gietvloer Groningen voor betaalbare prijzen

De betaalbare prijzen die Gietvloer Groningen hanteert, zijn een extra voordeel. De diversiteit in het aanbod brengt natuurlijk met zich mee dat er ook verschillende prijsklassen beschikbaar zijn voor de uiteenlopende vloeren. De prijsklassen variëren bovendien weer per type gietvloer als er gekeken wordt naar de grootte van ieder project. Het totale oppervlak vormt de basis voor het vaststellen van de betaalbare prijzen en kan aanleiding zijn om een hoge korting per m2 toe te passen.

Advies van Gietvloer Groningen

Het is altijd mogelijk om een passend en professioneel advies te krijgen met betrekking tot het samenstellen van de gietvloer. Gietvloer Groningen nodigt u graag uit om naar de gietvloerenshowroom te komen en daar met onze adviseurs in gesprek te gaan. Dan kunt u ook meteen het resultaat van gietvloeren in het echt bekijken. Of wilt u liever een offerte aanvragen om te zien hoe betaalbaar de prijzen zijn? Gietvloer Groningen heeft online een offerteformulier beschikbaar, die u kunt invullen en naar ons toe kunt sturen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.