Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Contact

Contact opnemen met Coatingvloer.nl is mogelijk via e-mail of telefoon. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gietvloeren, advies over de eindeloze mogelijkheden voor uw pand of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wilt u onze gietvloeren graag in de showroom bekijken? We werken alleen op afspraak, want zo kunnen we voldoende tijd voor u vrijmaken. Bel ons tussen 09.00 en 18.00 uur om een afspraak te maken.

Bezoek onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom heeft u alle tijd om onze gietvloeren in het echt te bekijken. De showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak, zodat we u uitgebreid kunnen helpen met het vinden van de perfecte gietvloer. Komt u met de auto of het openbaar vervoer? Bekijk dan de routebeschrijving naar onze showroom.

Meer informatie over gietvloeren

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan