Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Polyurea vloer

Een polyurea vloer is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een sterk en vloeistofdicht vloersysteem en die bij het leggen ervan zo weinig mogelijk bedrijfshinder willen ondervinden. De uithardtijd van een polyurea vloer van Coatingvloer.nl bedraagt slechts twee uur. U kunt uw bedrijfswerkzaamheden zo weer heel snel hervatten. Na de uithardtijd is de vloer namelijk weer direct volledig te belasten. De kunststofvloer voldoet bovendien aan de vele eisen en is wat dat betreft te vergelijken met epoxy. Het verschil is de snelle droogtijd.

Klik op de oranje knop (rechtsboven), vul het formulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Wanneer u gaat voor een polyurea vloer van Coatingvloer.nl profiteert u van:

 • Keuze uit vele soorten polyurea vloeren
 • De perfecte bedrijfsvloer die snel uitgehard is
 • Het gehele project één vast aanspreekpunt
 • Specialisten met veel ervaring komen uw vloer leggen
 • Kom langs in onze showroom om het aanbod te bekijken

Assortiment polyurea vloer

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw pand. We vinden het dan ook van groot belang dat de vloer volledig past bij uw wensen en interieur. Bij Coatingvloer.nl heeft u de keuze uit een grote collectie polyurea vloeren. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van dit type vloer.

Kenmerken van vloercoatings

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Belasting Prijs €/m2
Polyurea vloer HACCP, industrie(hallen), grootkeukens, werkplaatsen Naadloos, vloeistofdicht, duurzaam, slijtvast, eenvoudig in onderhoud en snel te leggen Polyurea hars 60 2 mm – 3 mm Vanaf € 57,22,- per m2

Neem voor meer informatie over een polyurea vloer gerust contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Amsterdam. Hier bekijkt u ons gehele assortiment vloeren.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto’s recente projecten

Wat is een polyurea vloer?

Een polyurea vloer van Coatingvloer.nl is veelzijdig en snel weer belastbaar. Dat is ook een reden dat dit type vloersysteem voor de meest uiteenlopende toepassingen wordt gebruikt. Aangezien de vloer voldoet aan de normen voor HACCP en ook geschikt is voor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening maakt dat de vloer nog veelzijdiger. De polyurea vloer brengen we dan ook in verschillende soorten ruimtes aan. Van ziekenhuizen en verzorgingshuizen tot bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie en kantoren. Ook magazijnen, laboratoria, archieven, drukkerijen, parkeergarages en bakkerijen profiteren van de voordelen van dit type vloersysteem. Het is zelfs zo dat deze vloer eveneens aangebracht kan worden op hellingbanen, brugdekken en laadplatforms.

De belangrijkste voordelen van een polyurea vloer

Ontdek meer over de voordelen en eigenschappen van de unieke polyurea vloer:

 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Slijtvast
 • Taai elastisch (instelbaar)
 • Duurzaam
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Toe te passen met een andere kunststofvloerafwerking
 • Tegen een groot aantal chemicaliën bestand
 • Leverbaar in RAL-, NCS- en Sikkens-kleuren

Kosten polyurea vloer

De prijs van de polyurea vloer die supersnel uithardt is voordeliger in vergelijking met andere naadloze vloeren die Coatingvloer.nl aanbiedt. Bij ieder project bekijken we een aantal factoren die uiteindelijk de exacte prijs bepalen. Zo spelen onder andere de oppervlakte (aantal m2), de materiaalkeuze, speciale afwerking en arbeidsuren een rol.

De gemiddelde prijs voor een polyurea vloersysteem

Bij ons geldt de regel, hoe groter de oppervlakte hoe lager de prijs per m2. Voor een polyurea vloer van 151 m2 of meer betaalt u bijvoorbeeld een lagere m2 prijs dan voor dezelfde vloer die aangebracht wordt in een ruimte met een oppervlak van 40 m2. Ook betaalt u minder voor een ruimte die weinig hoeken bevat. Dit in verband met de complexiteit van de bewerking. In onderstaand tabel ontdekt u de gemiddelde kosten van een polyurea vloer. Vraag voor een exacte prijsberekening een vrijblijvende offerte aan.

Polyurea vloer prijs m2 excl. btw Prijs (excl. btw)
Polyurea vloer 20 – 50 m2 Vanaf € 3.750 ,-
Polyurea vloer 51 – 100 m2 € 90,78 per m2
Polyurea vloer 101 – 150 m2 € 62,89 per m2
Polyurea vloer 151 – 200 m2 € 57,22 per m2

“Tijdens de verbouwing aan mijn showroom heb ik gekozen voor een polyurea vloer. En tot op de dag van vandaag geen spijt van. De vloer is zeer praktisch en was heel erg snel gelegd. Top!”– Dennis uit Amstelveen

Bent u op zoek naar een praktische vloer voor uw bedrijf?

Materiaalkeuze bij een polyurea vloer

Wanneer u kiest voor een polyurea vloer staat het basismateriaal in principe vast. Polyurea hars is namelijk de kunststof die de basis vormt voor de vloer. Er zijn daarentegen wel verschillende opties voor de afwerking mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We leggen u de diverse mogelijkheden inclusief kosten graag uit.

Het aanbrengen van een polyurea vloer

Het aanbrengen van een polyurea vloer neemt in verhouding tot andere soorten naadloze vloeren weinig tijd in beslag. Het materiaal wordt in een dunne laag aangebracht die vervolgens snel kan uitharden en drogen. Uiteraard is het mogelijk om specifieke eigenschappen aan deze vloer te geven tijdens het aanbrengen ervan. U kunt dan onder meer denken aan antislip. Hierdoor wordt de vloer stroever en nog veiliger. De gradatie varieert van redelijk glad tot extra ruw.

Een offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een vloer voor uw bedrijf en vraagt u zich af of een polyurea vloer de beste keuze is? We helpen u graag aan de perfecte vloer. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom in Amsterdam. Hier bekijkt u onze gehele collectie gietvloeren en polyurea vloeren. Ook kunt u via onderstaande button een vrijblijvende prijsberekening aanvragen.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Onze gietvloer showroom

Onze gietvloer showroom

Bezoek onze showroom in Amsterdam

Kom onze collectie polyurea vloeren in het echt bekijken in de showroom. Hier leggen we u graag alles over dit type vloer en helpen we u bij het nemen van de juiste keuze. Ook ontvangt u een prijsindicatie. Maak vooraf even een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Bekijk showroom

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Na ontvangst van uw offerte nodigen we u uit voor een afspraak in onze showroom. We zijn op kantoortijden geopend van maandag tot en met zaterdag.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.