Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
De MMA vloer als bakkerijvloer
De MMA vloer als bakkerijvloer

Een MMA® vloer is uitstekend bestand tegen aantasting door vloeistoffen en zuren, en voldoet aan de HACCP-normen. Dat maakt hem tot de ideale bakkerijvloer.

De MMA vloer als antislipvloer
De MMA vloer als antislipvloer

De MMA® vloer is heel geschikt voor toepassing in werkplaatsen en magazijnen. Omdat natte plekken voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen, kunnen we uw vloer bovendien antislip afwerken.

De MMA vloer als bedrijfsvloer
De MMA vloer als bedrijfsvloer

Ook als in uw bedrijfspand regelmatig zwaar materieel rondrijdt, is de MMA® vloer heel geschikt als bedrijfsvloer. Deze vloer kan namelijk prima tegen een stootje.

De MMA vloer als HACCP vloer
De MMA vloer als HACCP vloer

De MMA® vloer is uitstekend op zijn plaats in ruimten waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld. Zoekt u een vloer die voldoet aan de HACCP-normen, dan is de MMA® vloer precies wat u nodig heeft.

De MMA vloer als magazijnvloer
De MMA vloer als magazijnvloer

Belasting door zware machines en door het verschuiven van stellingen en pallets is voor een MMA® vloer geen enkel probleem. Daardoor is een MMA® vloer ideaal als magazijnvloer.

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

MMA vloer

De MMA vloer van Coatingvloer.nl is de beste keuze als u het bedrijfsproces niet te lang wilt stilleggen. Deze vloerafwerking droogt al binnen twee uur hard uit en is dan ook zeer snel te belasten. De beperkte uithardtijd van maximaal twee uur wordt gegarandeerd doordat de MMA vloer met reactieve harsen worden aangebracht. Uw bedrijfsvoering kan dan ook weer heel snel doorgang vinden met zo weinig mogelijk hinder. De afkorting staat overigens voor Methyl Meth Acrylaat en is een kunststof met bijzondere eigenschappen. Het vloersysteem nivelleert zichzelf en is duurzaam en hygiënisch.

 

MMA vloer voor brede toepassing

Een MMA vloer is voor een brede toepassing geschikt. Het betreft hier dan ook een zeer complete kunststofvloer die al decennia lang in vele ruimtes toegepast wordt. De keuze voor deze vloer wordt onder meer gemaakt als er bijvoorbeeld aan HACCP-normen voldaan moet worden of als er een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening is vereist. De MMA vloer wordt onder meer vaak toegepast bij bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Indien er voldaan moet worden aan hoge normen op het gebied van hygiëne is deze vloer verder toe te passen in onder meer ziekenhuizen, verzorgingshuizen, laboratoria en scholen. De lijst kan nog veel langer worden, want ook in drukkerijen, kantoren, opslagruimtes, archieven, keukens en stofvrije technische ruimtes wordt vaak voor deze vloer gekozen. De voordelen zijn dan ook groot:

 • Uithardtijd van 2 uur
 • Snel belastbaar
 • Taai elastisch
 • Slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Hygiënisch
 • Duurzaam
 • Praktisch
 • Afwerking op maat
 • Veilig
 • Bestand tegen zware belasting
 • Leverbaar in vele kleuren

De MMA® vloer in de praktijk

De MMA® vloer is een naadloze industriële vloer die u alle voordelen van een epoxy gietvloer biedt, maar dan gecombineerd met een zeer snelle droogtijd. De vloer kent bovendien verschillende antislip-gradaties: de structuur kan variëren van geheel glad tot zeer ruw, afhankelijk van uw wensen.

Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een bedrijfsvloer, en daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. De MMA® vloer is geschikt voor zware belasting, zowel chemisch als mechanisch.

Opties voor afwerking

De MMA vloer kan helemaal naar wens worden afgewerkt, zodat u met meerdere aspecten rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met de gewenste kleur. U kunt bij Coatingvloer.nl bijvoorbeeld een keuze maken uit alle RAL-kleuren. Daarnaast zijn alle NCS-kleuren eveneens beschikbaar net als de mogelijkheid om voor een Sikkens-kleur te kiezen. Tot de opties voor een afwerking op maat behoren ook het toekennen van technische eigenschappen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om de MMA vloer met antislipgradatie naar keuze af te werken.

MMA vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een MMA vloer gebeurt door het eigen applicatieteam van Coatingvloer.nl dat professioneel en ervaren is. Een groot voordeel van het aanbrengen van een MMA vloer is dat u de vloer direct na de uithardtijd alweer kunt belasten. Wij informeren u uiteraard uitgebreid over de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Bovendien plannen wij in overleg met u een datum, zodat uw bedrijfsvoering er echt zo weinig mogelijk hinder en belemmering van ondervindt.

Prijzen

De prijzen van een MMA vloer bepalen wij aan de hand van standaard kenmerken, zoals het oppervlak, materiaalkeuze en verdere werkzaamheden die uitgevoerd worden, zoals het aanbrengen van antislip.

Oppervlakte

Voor het aanbrengen van MMA vloeren in grote ruimtes geldt dat de m2 prijs voordeliger is. Deze daalt namelijk als het oppervlak van het project toeneemt. De korting stijgt daarbij steeds verder.

Materiaalkeuze

Bij de keuze voor een MMA vloer is de keuze voor het materiaal al bepaald. Met betrekking tot de afwerking geldt uiteraard dat er nog meer keuzes gemaakt kunnen worden. Deze kunnen de prijs dan ook verhogen.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is in heel Nederland actief en is specialist in het aanbrengen van MMA vloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het aanvragen van een offerte is direct online mogelijk of naar aanleiding van uw bezoek aan onze showroom. U kunt bellen voor een afspraak als u naar onze showroom in Amsterdam wenst te komen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-8452650. Wilt u online een offerte aanvragen? Dan kunt u het aanvraagformulier gebruiken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan