Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer van Coatingvloer.nl staat garant voor een optimale bodembescherming. Het is dus niet alleen een waterdichte vloer, maar een vloer die bestand is tegen alle vloeistoffen. Schadelijke stoffen die op de grond belanden, kunnen schade aanrichten, zoals olie of chemicaliën. Bovendien kunnen er bij het lekken van vloeistoffen …

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer van Coatingvloer.nl staat garant voor een optimale bodembescherming. Het is dus niet alleen een waterdichte vloer, maar een vloer die bestand is tegen alle vloeistoffen. Schadelijke stoffen die op de grond belanden, kunnen schade aanrichten, zoals olie of chemicaliën. Bovendien kunnen er bij het lekken van vloeistoffen …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam
Home » Vloeistofdichte vloer

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer van Coatingvloer.nl staat garant voor een optimale bodembescherming. Het is dus niet alleen een waterdichte vloer, maar een vloer die bestand is tegen alle vloeistoffen. Schadelijke stoffen die op de grond belanden, kunnen schade aanrichten, zoals olie of chemicaliën. Bovendien kunnen er bij het lekken van vloeistoffen lelijke plekken op de vloer ontstaan. Bij de vloeistofdichte vloer die wij in verschillende variaties beschikbaar hebben, gebeurt dat niet. Deze laat namelijk geen vloeistof door en is bovendien hygiënisch door het naadloze karakter. Onze vloeren die desgewenst met holle plint uitgevoerd kunnen worden, zijn tevens geschikt om in aanmerking te komen voor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening die voorheen de PVB-verklaring werd genoemd.

vloeistofdichte troffelvloer

Brede toepassing vloeistofdichte vloer

Er zijn ruimtes waar het verplichting is om een vloeistofdichte vloer aan te leggen. Er zijn tevens ruimtes waar die verplichting niet aanwezig is, maar waar het zeker wel wenselijk is dat voor een vloeistofdichte vloer wordt gekozen. De brede toepassing maakt dat Coatingvloer.nl allerlei verschillende projecten uitvoert in uiteenlopende branches. Onze vloeistofdichte vloerafwerking is onder meer bij uitstek geschikt voor garagebedrijvenchemische bedrijfsruimteshorecagelegenhedenESD-zoneswerkplaatsen, wasstraten en in vele andere soorten ruimtes. Extra voordeel is dat ons vloersysteem sterk is en zwaar belastbaar is op chemisch en mechanisch vlak.

Voordelen van onze vloeistofdichte vloer

Er zijn vele voordelen op te noemen als het gaat om de vloeistofdichte vloer van Coatingvloer.nl. Iedere situatie is weer anders en wij bieden de mogelijkheid van een afwerking op maat met keuze voor antislip, geluiddemping, antistatische afwerking en kleuropties. Er kan zelfs een bedrijfslogo in worden verwerkt net als belijning, kleurvakken, pictogrammen of een tekst. Verder geldt dat de volgende voordelen standaard van toepassing zijn op de vloeistofdichte vloeren die wij in het assortiment hebben, zoals:

  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Hygiënisch
  • Chemisch en mechanisch belastbaar
  • Veilig en slijtvast
  • Betaalbare prijzen
  • Vele kleuropties

Aanbrengen vloeistofdichte vloer

Op het moment dat de keuze voor een vloeistofdichte vloer is gemaakt, worden er uiteraard afspraken gemaakt voor de dag waarop de werkzaamheden zullen starten. Vooraf vindt er aan de zijde van Coatingvloer.nl eerst nog een projectbezoek plaats om de laatste details door te spreken. Vanaf begin tot eind vindt er trajectbegeleiding plaats en er worden altijd vaste stappen doorlopen bij het aanbrengen van een vloeistofdichte vloer. De werkwijze is in de basis uiteraard hetzelfde, maar de stappen kunnen variëren al naar gelang het type vloer waarvoor u heeft gekozen.

Prijzen van vloeistofdichte vloeren

De prijzen van vloeistofdichte vloeren lopen uiteen en dat komt doordat de oppervlakte en de materiaalkeuze daarin een rol spelen. Wij zijn uiteraard transparant en verstrekken graag een offerte op maat. Eerst meer lezen over prijzen voor u een offerte aanvraagt? Bekijk ons complete overzicht met gietvloer prijzen om een idee te krijgen over de prijs van een vloeistofdichte vloer.

Oppervlakte vloeistofdichte vloer

De oppervlakte van de ruimte speelt een grote rol en zelfs een belangrijke rol om in aanmerking te komen voor een korting op de m2 prijs van de vloeistofdichte vloer. De korting wordt gestapeld verstrekt en kan toenemen bij een toenemend oppervlak. Naast het schaalvoordeel van een groot vloeroppervlak, is het van belang om te weten dat ook voor extreem grote ruimtes vloeren volledig vloeistofdicht aangelegd kunnen worden. Ongeacht het formaat van vloer zorgen we voor een vloeistofdicht resultaat.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is zeker ook een aspect dat meetelt als het gaat om het berekenen van de kosten van een vloeistofdichte vloer. Dat biedt meteen ook een voordeel, want zo kunt u tevens rekening houden met het projectbudget als het gaat om de keuze voor het materiaal.

Veiligheid van vloeistofdichte vloeren

Een 100% vloeistofdichte vloer draagt bij aan een veilige leef- en werkomgeving. Hoe? Allereerst heeft een vloeistofdichte vloer gezondheidsvoordelen. Doordat onze gegoten vloeren geen vocht doorlaten kan er geen schimmelvorming onder het oppervlak van de vloer ontstaan. Bovendien is het oppervlak gemakkelijk te reinigen, wat ook bijdraagt aan een schone omgeving. Een tweede veiligheid verhogend kenmerk van de vloeistofdichte vloer is dat dit vloertype tevens brandvertragend werkt. Daardoor zijn vloeistofdichte vloeren geschikt voor woningen, scholen, werkplaatsen, garages, winkels en horecabedrijven.

Waterdichte vloer

Een waterdichte vloer is niet hetzelfde als een vloeistofdichte vloer. Waterdichte vloeren laten geen water door, maar kunnen mogelijk wel beschadigd raken door chemische vloeistoffen. In principe kunnen we iedere soort gietvloer waterdicht maken, maar niet ieder materiaal is geschikt voor een vloeistofdichte vloer. Daarom is het van belang dat u zich goed laat informeren over deze kwaliteiten in verschillende soorten vloeren. Wanneer u een vrijblijvende offerte opvraagt kunt u onder andere invullen voor welke toepassing u een vloer wil laten aanleggen. Denk bijvoorbeeld aan een garage, een inloopdouche of een bedrijfskeuken. Wilt u meer weten over de verschillen tussen vloeistofdichte vloeren en waterdichte vloeren? Neem contact op met een van onze gietvloeradviseurs.

Verklaring Vloeistofdichte Voorziening

Voorheen heette de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening anders, dit was de PBV-verklaring vloeistofdichte vloer. De naam is veranderd, maar het concept blijft hetzelfde. De VVV-verklaring is certificaat dat aantoont dat een vloeistofdichte vloer (of andere voorziening) aan de richtlijnen van de SIKB voldoet. Zo’n certificaat ontvangt u wanneer een erkende inspectie-instelling uw vloeistofdichte vloer goedkeurt. Na goedkeuring ontvangt u de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening in het inspectierapport van uw vloeistofdichte vloer. Over het algemeen is de verklaring zes jaar geldig. Bedrijven die met bodembedreigende vloeistoffen werken zijn vaak verplicht om een gekeurde vloeistofdichte vloer te hebben.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl treedt als leverancier van vloeistofdichte vloeren op in heel Nederland. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt voor meer informatie of advies vrijblijvend contact opnemen via 020-845265. Wij bieden tevens de mogelijkheid om via deze website online een offerte voor een vloeistofdichte vloer aan te vragen. Op afspraak kunt u onze showroom bezoeken, waar u kennis kunt maken met alle voordelen en eigenschappen van onze vloeistofdichte vloeren. Bovendien profiteert u dan direct van de expertise van Coatingvloer.nl en kunt u op een professioneel advies rekenen.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.