Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Vloeistofdichte vloeren
Vloeistofdichte vloeren
Vloeistofdichte vloercoating
Vloeistofdichte vloercoating
CUR vloeistofdichte vloer
CUR vloeistofdichte vloer
Vloeistofdichte coating
Vloeistofdichte coating

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer van Coatingvloer.nl staat garant voor een optimale bodembescherming. Schadelijke stoffen die op de grond belanden, kunnen schade aanrichten, zoals olie of chemicaliën. Bovendien kunnen er bij het lekken van vloeistoffen lelijke plekken op de vloer ontstaan. Bij de vloeistofdichte vloer die wij in verschillende variaties beschikbaar hebben, gebeurt dat niet. Deze laat namelijk geen vloeistof door en is bovendien hygiënisch door het naadloze karakter. Onze vloeren die desgewenst met holle plint uitgevoerd kunnen worden, zijn tevens geschikt om in aanmerking te komen voor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening die voorheen de PVB-verklaring werd genoemd.

Brede toepassing vloeistofdichte vloer

Er zijn ruimtes waar het verplichting is om een vloeistofdichte vloer aan te leggen. Er zijn tevens ruimtes waar die verplichting niet aanwezig is, maar waar het zeker wel wenselijk is dat voor een vloeistofdichte vloer wordt gekozen. De brede toepassing maakt dat Coatingvloer.nl allerlei verschillende projecten uitvoert in uiteenlopende branches. Onze vloeistofdichte vloerafwerking is onder meer bij uitstek geschikt voor garagebedrijven, chemische bedrijfsruimtes, horecagelegenheden, ESD-zones, werkplaatsen, wasstraten en in vele andere soorten ruimtes. Extra voordeel is dat ons vloersysteem sterk is en zwaar belastbaar is op chemisch en mechanisch vlak.

Voordelen van onze vloeistofdichte vloer

Er zijn vele voordelen op te noemen als het gaat om de vloeistofdichte vloer van Coatingvloer.nl. Iedere situatie is weer anders en wij bieden de mogelijkheid van een afwerking op maat met keuze voor antislip, geluiddemping, antistatische afwerking en kleuropties. Er kan zelfs een bedrijfslogo in worden verwerkt net als belijning, kleurvakken, pictogrammen of een tekst. Verder geldt dat de volgende voordelen standaard van toepassing zijn op de vloeistofdichte vloeren die wij in het assortiment hebben, zoals:

  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Hygiënisch
  • Chemisch en mechanisch belastbaar
  • Veilig en slijtvast
  • Betaalbare prijzen
  • Vele kleuropties

Aanbrengen vloeistofdichte vloer

Op het moment dat de keuze voor een vloeistofdichte vloer is gemaakt, worden er uiteraard afspraken gemaakt voor de dag waarop de werkzaamheden zullen starten. Vooraf vindt er aan de zijde van Coatingvloer.nl eerst nog een projectbezoek plaats om de laatste details door te spreken. Vanaf begin tot eind vindt er trajectbegeleiding plaats en er worden altijd vaste stappen doorlopen bij het aanbrengen van een vloeistofdichte vloer. De werkwijze is in de basis uiteraard hetzelfde, maar de stappen kunnen variëren al naar gelang het type vloer waarvoor u heeft gekozen.

Prijzen

De prijzen van vloeistofdichte vloeren lopen uiteen en dat komt doordat de oppervlakte en de materiaalkeuze daarin een rol spelen. Wij zijn uiteraard transparant en verstrekken graag een offerte op maat.

Oppervlakte

De oppervlakte van de ruimte speelt een grote rol en zelfs een belangrijke rol om in aanmerking te komen voor een korting op de m2 prijs van de vloeistofdichte vloer. De korting wordt gestapeld verstrekt en kan toenemen bij een toenemend oppervlak.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is zeker ook een aspect dat meetelt als het gaat om het berekenen van de kosten van een vloeistofdichte vloer. Dat biedt meteen ook een voordeel, want zo kunt u tevens rekening houden met het projectbudget als het gaat om de keuze voor het materiaal.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl treedt als leverancier van vloeistofdichte vloeren op in heel Nederland. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt voor meer informatie of advies vrijblijvend contact opnemen via 020-845265. Wij bieden tevens de mogelijkheid om via deze website online een offerte voor een vloeistofdichte vloer aan te vragen. Op afspraak kunt u onze showroom bezoeken, waar u kennis kunt maken met alle voordelen en eigenschappen van onze vloeistofdichte vloeren. Bovendien profiteert u dan direct van de expertise van Coatingvloer.nl en kunt u op een professioneel advies rekenen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.