Magazijnvloer: bestand tegen zware belasting
witte gietvloer

Witte gietvloer

Epoxy gietvloer

Designbeton gietvloeren

Vloercoating

Gietvloer winkel

Vloercoating snel belastbaar

Gietvloer betonlook

Garagevloer gietvloer

Gietvloer strong white

Gietvloer kantoor

Design betonvloeren woning

 • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 172 beoordelingen
 • Hoge kwaliteit vloeren op maat
 • Ruime keuze aan gietvloeren
 • Showroom in Amsterdam

Magazijnvloer

Een kunststof magazijnvloer vervult in een magazijn een belangrijke rol. Er wordt iedere werkdag met heftrucks of andere voertuigen gereden. Dat is een zware belasting voor de vloer net als dat er constant kratten of pallets verschoven moeten worden om het werk uit te voeren. Afhankelijk van het type magazijn kan het ook nog zo zijn dat er vloeistoffen als olie of chemicaliën op de vloer terechtkomen. Dan mag het duidelijk zijn dat er in de basis sprake moet zijn van een hele sterke magazijnvloer om al de werkzaamheden en belasting aan te kunnen. Bij Coatingvloer.nl kunt u voor de beste vloeroplossing voor uw magazijn terecht. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden beschikbaar.

magazijnvloer als epoxyvloer
magazijnvloer

Altijd de ideale magazijnvloer

Coatingvloer.nl heeft voor u altijd de ideale magazijnvloer beschikbaar. Naast dat er keuze wordt geboden uit verschillende typen is er ook veel ruimte voor een specifieke afwerking. Uiteraard begeleiden wij u met ons deskundige team om tot de beste keuzes te komen. De keuze komt onder meer tot stand op basis van het gebruik van de ruimte, maar sluit uiteraard ook aan bij persoonlijke wensen en natuurlijk bij het budget dat u beschikbaar heeft. Met betrekking tot het type magazijnvloer wordt er onder meer een onderscheid gemaakt tussen gietvloeren en vloercoatings.

Magazijnvloer met sterke eigenschappen

De magazijnvloer moet uiteraard beschikken over sterke eigenschappen om de dagelijkse belasting in brede zin van het woord aan te kunnen. Ongeacht het type magazijnvloer geldt dat Coatingvloer.nl altijd vloeren biedt voor magazijnen die aan de hoogste eisen voldoen en zelfs een extreme belastbaarheid aankunnen. De magazijnvloeren die wij aanbieden, zijn namelijk naadloos en slijtvast, maar ook vloeistofdicht, sterk en duurzaam. Met betrekking tot het onderhoud wordt het u bovendien gemakkelijk gemaakt. De vloer is zo samengesteld dat er sprake is van een vuil- en stofwerende werking. Bij Coatingvloer.nl mag u altijd op de volgende voordelen en unieke kenmerken rekenen als het om magazijnvloeren gaat:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Snel te belasten
 • Stofvrij
 • Vloeistofdicht
 • Onderhoudsvriendelijk
 • In vele kleuren leverbaar

Magazijnvloer aanbrengen

Het aanbrengen van uw magazijnvloer gebeurt door ons eigen ervaren team van applicatiemedewerkers. Dit team beschikt over een uitgebreid ervaring en werk nauwkeurig en efficiënt. Voor uw bedrijf is het uiteraard van belang dat de werkzaamheden in het magazijn niet te lang stil komen te liggen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om een magazijnvloer te kiezen die snel te belasten is. Een afwerking in iedere gewenste kleur is mogelijk net als dat er belijning kan worden aangebracht of op een andere manier met kleur wordt gewerkt. Veiligheid op de werkvloer is van belang en daarom kunt u bij ons ook de keuze maken voor een antislipuitvoering.

Prijzen

De prijzen van een magazijnvloer variëren niet alleen per soort, maar ook per aantal m2. Er zijn dan ook meerdere aspecten die de kosten van de vloer in uw magazijn bepalen. Uiteraard kan rekening gehouden worden met uw budget.

Oppervlakte

Doorgaans kennen magazijnen een groot oppervlak en als dat in uw situatie ook zo is, profiteert u meteen van een groot voordeel. Coatingvloer.nl biedt namelijk een oplopende korting op het moment dat het oppervlak toeneemt.

 

Materiaalkeuze

Bij een magazijnvloer die als epoxy gietvloer wordt gelegd, worden er meer materialen gebruik in vergelijking met een epoxy coating. De materiaalkeuze ziet u dan ook terug in de totale prijs.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is leverancier van magazijnvloeren in heel Nederland. Wij werken in alle provincies en plaatsen en zijn dan ook onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offere aanvraag?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw magazijnvloer bij Coatingvloer.nl. Of bel ons op 020-845265 om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl