Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Utrecht

Coatingvloer Utrecht heeft een uitgebreide ervaring met het aanbrengen van coating. Daarbij gaat het om zowel kleinere als grotere projecten voor bedrijven, particulieren en organisaties. Het toepassingsgebied van de vloeren van Coatingvloer Utrecht is namelijk groot en dat maakt dat er sprake is van veel diversiteit als het gaat om …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Utrecht

Coatingvloer Utrecht heeft een uitgebreide ervaring met het aanbrengen van coating. Daarbij gaat het om zowel kleinere als grotere projecten voor bedrijven, particulieren en organisaties. Het toepassingsgebied van de vloeren van Coatingvloer Utrecht is namelijk groot en dat maakt dat er sprake is van veel diversiteit als het gaat om de uitvoering van uiteenlopende soorten projecten. Wij vervullen ook voor u graag een rol van betekenis als u op zoek bent naar de ideale vloer met coating als basis.

Coatingvloer Utrecht voor vloeren op maat

De rol van betekenis die Coatingvloer Utrecht graag wil vervullen, kan al beginnen bij het eerste advies dat u kunt ontvangen. Het luistert bij de keuze voor een dergelijk vloersysteem namelijk nauw als het gaat om het gebruiksdoel, de ruimte zelf en uw eigen wensen. Dat zijn al drie aspecten waarmee rekening gehouden moet worden. Door met deze verschillende aspecten rekening te houden, kan Coatingvloer Utrecht een vloer op maat realiseren die uiteraard tot in de perfectie is afgewerkt.

Prijzen bij Coatingvloer Utrecht

De prijzen variëren uiteraard per project, want Coatingvloer Utrecht bepaalt voor elk project afzonderlijk de prijs. Het is niet alleen een kwestie van het aantal vierkante meters, hoewel dat uiteraard wel een belangrijke rol speelt. Andere factoren die invloed hebben op de prijzen van de vloeren van Coatingvloer Utrecht zijn onder meer mogelijke voorbereidende werkzaamheden aan de ondergrond en specifieke afwerkopties. Overigens kunnen wij u wel vertellen dat afhankelijk van de omvang van het project een korting van toepassing is. Het betreft een zogenoemde staffelkorting.

Professioneel advies van Coatingvloer Utrecht

Coatingvloer Utrecht wil u graag van professioneel advies voorzien. Door advies te geven en uw wensen te bespreken, waarbij het gebruiksdoel en de ruimte in het oog worden gehouden, bent u namelijk van het beste resultaat verzekerd. Het professionele advies verstrekken wij in de showroom van Coatingvloer Utrecht waar u voor een bezoek een afspraak voor kunt maken. U kunt ons daarvoor telefonisch bereiken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.