Betoncoating: zeer hard en vloeistofdicht – Coatingvloer.nl
witte gietvloer

Witte gietvloer

Epoxy gietvloer

Designbeton gietvloeren

Vloercoating

Gietvloer winkel

Vloercoating snel belastbaar

Gietvloer betonlook

Garagevloer gietvloer

Gietvloer strong white

Gietvloer kantoor

Design betonvloeren woning

Beton Coating

beton-coating
beton-coating

Beton coating is een uitstekende afwerking voor vloeren in onder meer garages, werkplaatsen, kelders en magazijnen. Het is een duurzaam vloersysteem dat gevormd wordt door een toplaag die op basis van een mix van hoogwaardige tweecomponenten harsen tot stand komt. Hierdoor ontstaat een keiharde laag. Dat is een extra voordeel als de situatie vereist dat de vloer tegen een stootje bestand moet zijn. De voordelen zijn echter nog veel groter. Zo is beton coating ook goed tegen chemicaliën, vocht en zuren bestand.

Beton coating voor kaal beton

Beton coating is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, maar is uiteraard speciaal ontwikkeld voor de toepassing op een ondergrond van beton. Er wordt met het aanbrengen van beton coating een beschermende laag gecreëerd. De vloer wordt naadloos aangebracht en door de speciale samenstelling van materiaal ontstaat er een vloeistofdicht oppervlak. Bovendien is het ook een veilige vloer als er sprake is van een antislipgradatie die in verschillende variaties beschikbaar is. Daarnaast profiteert u nog van het onderhoudsvriendelijke karakter.

Beton coating naar wens afgewerkt

In de eerste plaats is beton coating uiteraard bijzonder functioneel en is er zelfs sprake van multifunctionele eigenschappen. Praktisch en technisch gezien, is dit vloersysteem voor vele situaties een uitstekende oplossing. Voor wat betreft de uitstraling geldt dat er ook nogal wat mogelijkheden zijn, waarbij rekening gehouden kan worden met de persoonlijke voorkeuren. Beton coating kan namelijk in een kleur naar keuze worden aangebracht. Is kleur niet wenselijk of is het juist de bedoeling om de ondergrond te blijven zien dan kan er voor een transparantie uitvoering gekozen worden.

Beton coating aanbrengen

Het aanbrengen van beton coating dient op een schone vloer te gebeuren. Het is dan ook belangrijk dat de ondergrond schoon, vetvrij en droog is. De vloer kan bovendien geschuurd worden om een zo strak mogelijk resultaat te bewerkstelligen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van beton coating van Coatingvloer.nl kunt u contact opnemen. Er is een online aanvraagformulier beschikbaar dat u kunt invullen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl