Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Beton Coating
Beton Coating
Beton Coating
Beton Coating
Beton Coating
Beton Coating
Beton Coating
Beton Coating

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Coating

Beton coating is een uitstekende afwerking voor vloeren in onder meer garages, werkplaatsen, kelders en magazijnen. De coating betonvloer van Coatingvloer.nl is een ideale keuze als het gaat om  bescherming van de ondergrond. Het is een duurzaam vloersysteem dat gevormd wordt door een toplaag die op basis van een mix van hoogwaardige tweecomponenten harsen tot stand komt. Hierdoor ontstaat een keiharde laag. Dat is een extra voordeel als de situatie vereist dat de vloer tegen een stootje bestand moet zijn. De voordelen zijn echter nog veel groter. Zo is beton coating ook goed tegen chemicaliën, vocht en zuren bestand.

Betonvloer coaten voor een betere bescherming

Ervan uitgaande dat kaal beton vloeistoffen kan opnemen en de ondergrond verontreinigd kan worden, biedt een betonvloer coaten alleen in dat opzicht al een uitstekend perspectief. Na betonvloer coaten is er namelijk sprake van een vloersysteem dat bestand is tegen onder meer zuur, olie, vet en chemicaliën. Indien er sprake is van gebruik van zware voertuigen of zware machines profiteert u eveneens van de coating want die is extreem belastbaar als het gaat om mechanische belasting.

Beton coating voor kaal beton

Beton coating is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, maar is uiteraard speciaal ontwikkeld voor de toepassing op een ondergrond van beton. Er wordt met het aanbrengen van beton coating een beschermende laag gecreëerd. De vloer wordt naadloos aangebracht en door de speciale samenstelling van materiaal ontstaat er een vloeistofdicht oppervlak. Bovendien is het ook een veilige vloer als er sprake is van een antislipgradatie die in verschillende variaties beschikbaar is. Daarnaast profiteert u nog van het onderhoudsvriendelijke karakter. Een vloer van beton waar niets aan is gedaan, beschikt niet over deze beschermende eigenschappen. Bovendien ziet beton er kaal ook niet aantrekkelijk uit en daar kan met coating betonvloer uiteraard ook een fraaie draai aan worden gegeven.

beton-coating

Coating voor de betonvloer van uitstekende kwaliteit

Het is uiteraard van belang dat er bij de toepassing van een coating betonvloer van materialen gebruik wordt gemaakt die over een uitstekende kwaliteit beschikken. Die garantie heeft u bij Coatingvloer.nl. De coating betonvloer die toegepast wordt, bestaat namelijk uit een mix van hoogwaardige harsen. Dat zorgt ervoor dat er een slijtvaste en stevige vloer ontstaat die bestand is tegen zware belasting. De uitstekende kwaliteit maakt bovendien dat er een vloer wordt gelegd die vele jaren gebruiksgemak biedt.

Betonvloer coaten naar uw wens

In de eerste plaats is beton coating uiteraard bijzonder functioneel en is er zelfs sprake van multifunctionele eigenschappen. Praktisch en technisch gezien, is dit vloersysteem voor vele situaties een uitstekende oplossing. Voor wat betreft de uitstraling geldt dat er ook nogal wat mogelijkheden zijn, waarbij rekening gehouden kan worden met de persoonlijke voorkeuren. Beton coating kan namelijk in een kleur naar keuze worden aangebracht. Is kleur niet wenselijk of is het juist de bedoeling om de ondergrond te blijven zien? Dan kan er voor een transparantie uitvoering gekozen worden. Niet alleen qua kleur, maar ook qua afwerking is er veel mogelijk. Denk hierbij aan een antislip-, geluiddempende of antistatische vloer. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Beton coating aanbrengen: snel belastbaar

Voor veel bedrijven is het natuurlijk belangrijk dat de coating betonvloer in een kort tijdsbestek wordt aangebracht en dat er met een beperkte droogtijd rekening gehouden kan worden. Coatingvloer.nl biedt met de coating betonvloer verschillende oplossingen aan en de vloer kan dan ook zeer snel belastbaar zijn.

Het aanbrengen van beton coating dient op een schone vloer te gebeuren. Het is dan ook belangrijk dat de ondergrond schoon, vetvrij en droog is. De vloer kan bovendien geschuurd worden om een zo strak mogelijk resultaat te bewerkstelligen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van beton coating van Coatingvloer.nl kunt u contact opnemen. Er is een online aanvraagformulier beschikbaar dat u kunt invullen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan