Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton ciré badkamer

8x inspiratietips voor beton ciré in uw badkamer 1. Een volledige beton ciré badkamer Het is mogelijk om een vloer van beton ciré aan te laten brengen, maar u kunt ook uw muren en badkamermeubels met beton ciré af laten werken. Omdat beton ciré zo sterk is, is het op erg veel plekken …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton ciré badkamer

Beton ciré is geweldig materiaal om te gebruiken voor vloeren en wanden in de badkamer. Het is namelijk slijtvast, hygiënisch en ook nog eens erg mooi. Bij beton ciré is er geen sprake van voegen, zoals u die wel heeft bij tegels. Hierdoor kan er geen schimmel ontstaan en is uw badkamer onderhoudsarm. Ook is beton ciré erg sterk waardoor u jarenlang van een strakke afwerking geniet.

Coatingvloer.nl is een familiebedrijf met ruim 13 jaar ervaring als gietvloerspecialist. Omdat gietvloeren onze core business is, bieden we alleen beton ciré afwerking aan in aanvulling op uw nieuwe gietvloer. Benieuwd wat het kost om beton ciré in uw woning te realiseren? Klik op de oranje offerteknop (rechtsboven) en u ontvangt binnen 24 uur een begroting in uw mailbox.

8x inspiratietips voor beton ciré in uw badkamer

1. Een volledige beton ciré badkamer

Het is mogelijk om een vloer van beton ciré aan te laten brengen, maar u kunt ook uw muren en badkamermeubels met beton ciré af laten werken. Omdat beton ciré zo sterk is, is het op erg veel plekken te gebruiken. Laat bijvoorbeeld een inloopdouche afwerken met beton ciré zodat uw volledige badkamer een mooi geheel wordt.

2. Combineer beton ciré met kiezelstenen

Beton ciré in combinatie met kiezelstenen geeft een natuurlijke uitstraling. U kunt voor een vloer met kiezelstenen kiezen of de kiezelstenen op andere plekken verwerken, zoals bij de wasbakken. Deze combinatie van biologische materialen zorgt voor een authentieke en robuuste uitstraling.

3. Beton ciré: mysterieuze aardetinten

Badkamers waren een lange tijd vaak wit. Maar met beton ciré zijn er veel kleuren mogelijk waaronder verschillende aardetinten. Zoals u ziet op de foto geeft dit een smaakvol en mysterieus effect, zeker als u het combineert met gouden accenten. Het resultaat is een rijke en warme uitstraling.

4. Romantische badkamer

Beton ciré kan strak en stoer zijn, maar crèmekleurig beton ciré is in combinatie met hout en de juiste accessoires juist heel romantisch en zacht. Door de fijne tinten waant u zich in een oase van Italiaanse rust. Dolce far niente.

5. Badkamermeubels van beton ciré

Het fijne aan beton ciré is dat u er gemakkelijk de complete badkamer mee ‘inricht’. Maak bijvoorbeeld uw wasmeubel en wandplanken met mdf en laat deze ook met beton ciré bekleden. Dit zorgt voor een luxueus geheel.

6. Zwart-wit beton ciré

Voor liefhebbers van contrasten en strakke interieurs is dit een echte aanrader. De zwarte onderdelen steken schitterend af tegen het witte of lichtgrijze beton ciré. U realiseert gemakkelijk hetzelfde effect met beton ciré in een lichte, maar iets warmere zandtint.

7. Kies voor kleur

Naast klassieke en aardetinten is gekleurd beton ciré ook elegant. Zoals deze authentieke, donkergroene badkamer van beton ciré. Wanneer u eens lekker wilt badderen, geeft een donkere badkamer veel meer rust. U hoeft alleen nog wat kaarsjes aan te steken en laat de rust maar over u heenkomen.

8. Gietvloer x beton ciré

Onze specialiteit. Een gave gietvloer is een prachtige combinatie met beton ciré wanden. Zo creëert u een compleet naadloze badkamer. Uw eigen wellness aan huis.

Uw betonspecialist

We combineren uw beton ciré wanden met de PU Gietvloer Green Line. Deze gietvloer voelt zacht aan en is volledig waterdicht. Bij uw inloopdouche zorgen we voor een antisliplaag voor extra grip. We werken het compleet af met douchegoot. We brengen de gietvloer naadloos aan over uw volledige (boven)verdieping: van uw badkamer tot aan uw slaapkamer.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag een vrijblijvende offerte aan door (rechtsboven) op de oranje knop te drukken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.