Brochure

U kunt hier een brochure naar keuze downloaden. We bieden u verschillende brochures voor uiteenlopende situaties. Hierin kunt u informatie vinden over de toepassing, eigenschappen, voordelen en unieke kenmerken van onze vloeren. Mocht u naar aanleiding van het lezen van de brochure nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wilt u onze vloeren graag in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Onze laatste projecten

Lees meer over onze recente projecten op onze nieuwspagina. Of scrol op uw gemak door onze galerij en bekijk de foto's van de door ons aangebrachten vloeren.

NieuwsGalerij

Gietvloer inspiratie | Brochure 2020

Bekijk hier digitaal onze nieuwste uitgave van de Gietvloer inspiratie brochure.

Met deze brochure kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloer en kunt u ons bedrijf beter leren kennen. Heeft u interesse in een gietvloer of bent u gewoon nieuwschierig naar onze vloeren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ervaar hier onze vloeren op groot formaat. In de showroom hebben we de Gietvloer inspiratie brochure voor u klaarliggen zodat u hem ook mee naar huis kan nemen.

Download de Brochure

Gietvloer industrie | Brochure 2018

Bekijk hier onze laatste uitgave van de Gietvloer industrie brochure. Binnenkort een geheel nieuwe brochure beschikbaar!

Een gietvloer is een perfecte bedrijfsvloer. In de brochure leest u er meer over. Heeft u interesse in een gietvloer voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ervaar onze vloeren op groot formaat. Deze brochure hebben we in de showroom ook voor u klaarliggen.

Download de Brochure

Meer informatie

Heeft u na het lezen over Coatingvloer en het zien van de foto's meer vragen, of wilt u graag de vloeren in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom! Hier vertellen we u graag meer over onze vloeren. Wij nemen graag de tijd voor u en daarom is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, of vraag eerst een offerte aan.

vrijblijvende offertebel: 020 845 2650