Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Brochure
Brochure

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Brochure

U kunt hier een brochure naar keuze downloaden. We bieden u verschillende brochures voor uiteenlopende situaties. Hierin kunt u informatie vinden over de toepassing, eigenschappen, voordelen en unieke kenmerken van onze vloeren. Mocht u naar aanleiding van het lezen van de brochure nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wilt u onze vloeren graag in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Onze laatste projecten

Lees meer over onze recente projecten op onze nieuwspagina. Of scrol op uw gemak door onze galerij en bekijk de foto’s van de door ons aangebrachten vloeren.

NieuwsGalerij

Woonbrochure 2021

Laat u inspireren door onze mooiste projecten

Bent u aan het oriënteren op een gietvloer? We heten u van harte welkom bij Team Coatingvloer. Blader door onze nieuwste brochure heen voor een eerste kennismaking met de gezichten achter ons bedrijf. Indien u een goed gevoel bij ons bedrijf heeft, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak in onze showroom in Amsterdam. In onze showroom ontdekt u verschillende typen gietvloeren en kleuren. Daarnaast begeleidt een van onze deskundigen u in uw keuze op zowel het technische, als het esthetische vlak.

Download de brochure

Industriebrochure 2021

De mogelijkheden waren nog nooit zo breed

Ontdek de mogelijkheden voor een gietvloer in uw kantoor, magazijn of garage. In onze brochure vindt u voorbeelden van een aantal van onze projecten van het afgelopen jaar. Op deze manier krijgt u een beter beeld van een gietvloer in uw bedrijf. Geinteresseerd? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. We helpen u graag verder en vertellen u ter plekke meer over de mogelijkheden.

Download de brochure

Woonbrochure 2020

Ontdek de laatste woontrends

Met deze brochure kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloer en leert u ons bedrijf beter kennen. Heeft u interesse in een gietvloer of bent u gewoon nieuwsgierig naar onze vloeren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ervaar hier onze vloeren op groot formaat. In de showroom hebben we de Gietvloer inspiratie brochure voor u klaarliggen zodat u hem ook mee naar huis kan nemen.

Download de brochure

Industriebrochure 2018

De ideale basis voor de industrie

Een gietvloer is een perfecte bedrijfsvloer. In de brochure leest u er meer over. Heeft u interesse in een gietvloer voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ervaar onze vloeren op groot formaat. Deze brochure hebben we in de showroom ook voor u klaarliggen.

Download de brochure

Meer informatie

Heeft u na het lezen over Coatingvloer en het zien van de foto’s meer vragen, of wilt u graag de vloeren in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom! Hier vertellen we u graag meer over onze vloeren. Wij nemen graag de tijd voor u en daarom is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, of vraag eerst een offerte aan.

vrijblijvende offertebel: 020 845 2650

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan