Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
De troffelvloer als HACCP vloer
De troffelvloer als HACCP vloer

Stelt u hoge eisen aan de hygiëne van uw vloer? Kies dan voor een Troffelvloer HQ: die is namelijk HACCP-goedgekeurd

De ijzersterke troffelvloer
De ijzersterke troffelvloer

De Troffelvloer HQ is een ijzersterke vloer die vooral tot zijn recht komt in industriële omgevingen. U vindt hem dan ook in o.a. werkplaatsen, horecabedrijven, bouwmarkten en magazijnen.

De troffelvloer als bedrijfsvloer
De troffelvloer als bedrijfsvloer

De Troffelvloer HQ is uitermate geschikt als bedrijfsvloer. Supersterk en slijtvast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, en natuurlijk leverbaar in elke gewenste kleur of kleurencombinatie.

De troffelvloer als bakkerijvloer
De troffelvloer als bakkerijvloer

Een bakkerijvloer moet hygiënisch en sterk zijn, en ook goed bestand tegen vloeistoffen en zuren. De Troffelvloer HQ heeft deze en nog meer eigenschappen.

De troffelvloer als antislipvloer
De troffelvloer als antislipvloer

Natte vloeren kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Onze Troffelvloer HQ kunnen we dan ook in diverse antislip-gradaties leveren.

Supersterk als bedrijfsvloer: de troffelvloer
Supersterk als bedrijfsvloer: de troffelvloer

De Troffelvloer HQ is praktisch en robuust, maar ook zeer duurzaam: hij gaat jaren mee, hoe zwaar u hem ook belast. Dat maakt hem tot de ideale bedrijfsvloer.

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Troffelvloer

De troffelvloer is op het gebied van industriële vloeren een echt paradepaardje van Coatingvloer.nl. De vloerafwerking bestaat uit grind gemengd met kunsthars. Bij een industriële toepassing kiezen we voor epoxy, omdat deze kunsthars over zeer sterke eigenschappen beschikt. De troffelvloer kan ook in polyurethaan uitgevoerd worden om meer comfortabele eigenschappen te creëren. Op die manier is er sprake van een unieke woonvloer. Coatingvloer.nl is gevestigd in Amsterdam, maar levert troffelvloeren in heel Nederland. In de praktijk zijn het vooral bedrijven in de industriële sector die voor deze vloerafwerking kiezen. En dat is niet gek, gezien de vele voordelen.

Kies voor een troffelvloer van Coatingvloer.nl in Amsterdam en profiteer van onze voordelen:

 • Troffelvloer exact afgestemd op uw wensen en ruimte
 • Altijd één vast aanspreekpunt gedurende het project
 • Veel ervaring in het aanbrengen van troffelvloeren
 • Showroom met uitgebreid assortiment gietvloeren


Assortiment troffelvloeren

Natuurlijk wilt u dat de vloer precies past bij uw ruimte en wensen. En dat willen wij ook. Daarom heeft u bij ons de keuze uit veel verschillende opties en kleuren. Om zeker te weten dat u de goede keuze maakt, vindt u hieronder de belangrijkste kenmerken van een troffelvloer.

Belangrijkste kenmerken troffelvloer

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Vloerverwarming Prijs €/m2
Troffelvloer Industriële sector (bedrijfsvloer, garagevloer, fabrieksvloer, werkplaatsvloer, keukenvloer en bakkerijvloer) Zwaar belastbaar, vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk, naadloos, duurzaam en praktisch 100% epoxy 50 4,0 mm – 6,0 mm Ja Vanaf € 57,22

Neem voor vragen of meer informatie over een troffelvloer gerust contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier bekijkt u ons gehele assortiment vloeren.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto’s recente projecten

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer is een gietvloer die bestaat uit fijngemalen grind gemengd met kunsthars. In de meeste gevallen gaat dit om epoxy, omdat deze kunsthars zeer sterke eigenschappen heeft. Dit is dan ook direct de reden waarom een troffelvloer heel populair is in de industriële sector. De vloer is geschikt voor zware belasting, is vloeistofdicht en zeer onderhoudsvriendelijk.

Voordelen van een troffelvloer

Een troffelvloer brengt veel voordelen met zich mee. Ontdek de belangrijkste:

 • Zwaar belastbaar
 • Vloeistofdicht
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Naadloos
 • Afwerking op maat
 • Multifunctioneel
 • Holle plinten mogelijk
 • Fraaie uitstraling
 • Duurzaam en praktisch

Bredere toepassing troffelvloer

Dankzij de unieke eigenschappen van de troffelvloer is er sprake van een brede toepassing. Er is bijvoorbeeld een afwerking mogelijk met holle plinten. Dat maakt deze vloer in het bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige en sanitaire ruimtes. De troffelvloer passen we bij Coatingvloer.nl in uiteenlopende bedrijven en ruimtes toe, zoals in grootkeukens, slagerijen, garagebedrijven, koelcellen, werkplaatsenhorecagelegenheden, productiehallen, winkels en bouwmarkten. Deze vloer is in alle opzichten multifunctioneel en is behalve praktisch in gebruik, ook nog eens schitterend om te zien. De uitstraling passen we geheel aan uw wensen en ruimte aan. Daarom is een troffelvloer ook toepasbaar in moderne interieurs van woningen. De vloer is minder gevoelig voor krassen dan andere gietvloeren en kan uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming.

Uitstraling troffelvloer

Het is in de eerste plaats belangrijk dat de troffelvloer voldoet aan hoge standaarden op praktisch en technisch gebied. Er zijn meerdere opties mogelijk om tot een unieke afwerking te komen. Zo bieden we meerdere antislipgradaties aan voor het creëren van een extra veilige vloer. Daarnaast zal de uitstraling natuurlijk in het ene bedrijf belangrijker zijn dan in het andere bedrijf. Indien gewenst leveren we de troffelvloer in elke mogelijke kleur, al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erin verwerkt.

Prijs

De prijs van een troffelvloer komt tot stand door een aantal factoren. Denk hierbij aan de oppervlakte, materiaal, arbeidsuren, de voorbereiding van de ondergrond en eventuele extra opties, zoals een antislipuitvoering. We werken bij Coatingvloer.nl in Amsterdam met lagere prijzen zodra de oppervlakte toeneemt. Door de troffelvloer op een groot oppervlakte aan te brengen, profiteert u dus van een voordeligere prijs per m2. De prijs scheelt namelijk aanzienlijk per m2 als het een oppervlakte betreft van 200 m2 in vergelijking met bijvoorbeeld 30 m2.

Gemiddelde prijs voor een troffelvloer

In onderstaand tabel bekijkt u de gemiddelde prijs voor een troffelvloer per m2. Benieuwd naar de exacte kosten in uw situatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Troffelvloer prijs Prijs per m2 (excl. btw)
Troffelvloer 20 – 50 m2 Vaste prijs € 3.750,-
Troffelvloer 51 – 100 m2 € 90,78 per m2
Troffelvloer 101 – 150 m2 € 62,89 per m2
Troffelvloer 151 – 200 m2 € 57,22 per m2

Prijzen troffelvloer

Materiaalkeuze

Een troffelvloer die om industriële redenen wordt aangeschaft, brengen we aan in combinatie met epoxy. Dit is de beste materiaalkeuze voor industriële toepassingen, omdat het sterke eigenschappen heeft.

“In onze werkplaats kozen we voor een troffelvloer. Geen moment spijt van. De vloer is bestemd tegen zware objecten en zeer onderhoudsvriendelijk.”– Jacob uit Amsterdam

Hoe kunnen wij u helpen

Troffelvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een troffelvloer doen we in stappen. De vloer is geschikt voor iedere ondervloer die vormvast, droog en vetvrij is. De ondervloer hoeft niet helemaal egaal te zijn en mag zelfs beschadigd zijn. De troffelvloer trekt namelijk ook een slechte ondergrond strak en vlak. We zorgen voor een optimale projectbegeleiding, waarbij we de stappen met u doornemen en voorafgaand langskomen voor een projectbezoek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag meer weten over een troffelvloer? Neem contact met ons op of maak telefonisch eenvoudig een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Amsterdam. Hier vindt u een uitgebreid assortiment gietvloeren, waaronder troffelvloeren. Via onderstaande button vraagt u direct een gratis prijsberekening aan.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

 

Bezoek onze showroom in Amsterdam

Benieuwd hoe een troffelvloer er in het echt uitziet en voelt? Breng een bezoek aan onze showroom in Amsterdam. We laten u graag onze collectie vloeren zien, voorzien u van passend advies en geven u een prijsindicatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent. We hebben in Amsterdam talloze vloeren tentoongesteld, zodat u een bron van inspiratie heeft voor uw nieuwe vloer. Maak vooraf een afspraak, dan kunnen we u uitgebreid adviseren. Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Onze gietvloer showroom

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken per e-mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 94 waarderingen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan