Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Bakkerijvloer

Een bakkerijvloer van een hoogwaardige kwaliteit die aan alle gestelde eisen voldoet en deze zelfs overtreft als het gaat om het esthetische aspect. Dat is een vloer die Coatingvloer.nl in het assortiment beschikbaar heeft en die wij voor uw bakkerij volledig op maat samenstellen. Een bakkerijvloer van kunststof is een uitstekende optie en wel om meerdere redenen. In de eerste plaats uiteraard omdat er mee aan de hygiëneregels kan worden voldaan. In de tweede plaats omdat deze vloer van Coatingvloer.nl veilig is en in de derde plaats omdat het schoonmaakgemak ongekend groot is.

bakkerijvloer met antislip afwerking

Bakkerijvloer met antislip afwerking

Bakkerijvloer op maat

Een bakkerijvloer die helemaal op maat gemaakt wordt en zo aangepast dat er optimale van alle voordelen geprofiteerd wordt, is uiteraard de meest ideale situatie. Deze ideale situatie creëren wij graag voor u. Coatingvloer.nl is namelijk niet alleen door het brede assortiment en afwerkopties in staat om een bakkerijvloer op maat te leveren, maar juist ook door de expertise die door de jaren heen is ontwikkeld. Wij hebben namelijk ervaring in het aanbrengen van vloeren in bakkerijen en weten wat belangrijk is en waarmee rekening gehouden moet worden. Deze combinatie van mogelijkheden en ervaring vormt dan ook de echte basis voor het realiseren van de perfecte vloerafwerking in uw bakkerij.

Toepassing bakkerijvloeren

U denkt misschien dat de bakkerijvloer van Coatingvloer.nl expliciet geschikt is om in een bakkerij toegepast te worden. De toepassing kan echter breder worden getrokken, want door de unieke kenmerken van onze vloeren zijn er meerdere ruimtes geknipt voor dit vloersysteem. U kunt daarbij onder meer denken aan verwerkingsruimten, verpakkingsruimten, koelcellen, diepvriescellen, bereidingsruimten en kookruimten. Er kan met onze bakkerijvloeren aan praktische, technische en wettelijke eisen worden voldaan, maar uiteraard is er ook alle ruimte voor persoonlijke wensen als het gaat om de kleur en uitstraling.

Daar komt bij dat u van nog veel meer voordelen en eigenschappen van onze bakkerijvloeren profiteert, zoals:

  • Naadloos en veilig
  • Hygiënisch
  • Slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Sterk
  • Krasbestendig
  • HACCP goedgekeurd
  • In alle kleuren beschikbaar
  • Op maat afgewerkt

Aanbrengen bakkerijvloer

Tijdens het aanbrengen van de bakkerijvloer worden de bakkerijwerkzaamheden uiteraard stilgelegd. Het is echter mogelijk om de keuze te maken voor een bakkerijvloer die zeer snel te belasten is. Het gaat dan om een vloer op basis van acrylaatharsen. Deze vloer is na een dag namelijk al volledig belastbaar. Op deze manier kunnen de werkzaamheden in uw bakkerij weer snel worden aangevangen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor uitvoering in het weekend te kiezen of op een feestdag als de bakkerij gesloten is.

Prijzen

De prijzen van een bakkerijvloer zijn afhankelijk van de totaalomvang van het vloerproject. Daarbij speelt onder meer de oppervlakte een rol, maar uiteraard ook de materiaalkeuze en de toevoegingen die op basis van maatwerk tot stand komen.

Oppervlakte

Als een bakkerijvloer een relatief groot oppervlak kent, profiteert u al snel van een korting op de m2 prijs. Deze wordt namelijk lager bij een groter oppervlak. De korting wordt overigens nog weer groter naarmate de omvang van het project verder toeneemt.

Materiaalkeuze

Bij de keuze voor een bakkerijvloer zijn er meerdere opties mogelijk bij Coatingvloer.nl als het gaat om het soort materiaal dat toegepast wordt. De materialen kennen uiteenlopende prijzen en daar wordt rekening mee houden.

Heel Nederland als werkgebied

Coatingvloer.nl is actief in alle provincies van Nederland en is specialist in het aanbrengen van bakkerijvloeren. Zo werken wij onder meer in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt heel eenvoudig online een offerte voor een bakkerijvloer bij Coatingvloer.nl aanvragen. Indien u advies wenst, kunt u een afspraak maken. Wij ontvangen u dan graag in onze showroom. Voor vragen en informatie zijn wij telefonisch te bereiken via 020-845265.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan