Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Coatingvloer Rotterdam

Coatingvloer Rotterdam biedt u de beste opties om uw ruimte van een topvloer te voorzien. Zo heeft Coatingvloer Rotterdam voor bedrijven, organisaties en particulieren verschillende soorten coating en meerdere afwerkopties beschikbaar. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt en streeft naar een optimale service als het gaat om klantgerichtheid. Vanzelfsprekend combineren wij de dienstverlening met coatingvloeren van de beste kwaliteit en een applicatieteam dat verantwoordelijk is voor de perfecte afwerking van de vloer.

Coatingvloer Rotterdam voor de meest uiteenlopende projecten

De vloeren van Coatingvloer Rotterdam bieden uitkomst voor de meest uiteenlopende projecten. Heeft u een kale betonnen vloer in uw garage? Of een kunststofvloer die slijtage vertoont en een nieuwe beschermlaag verdient? Of bent u voor uw fabriek, werkplaats of parkeergarage op zoek naar een slijtvaste en extreem sterke vloeroplossing die ook nog eens budgetvriendelijk is? Dergelijke vloerprojecten worden door Coatingvloer Rotterdam uitgevoerd doordat de vloer nu eenmaal breed toepasbaar is.

Vloeren in kleur van Coatingvloer Rotterdam

Coatingvloer Rotterdam biedt de coatings in alle mogelijke kleuren aan. Dat betekent dat u uw ruimte met de keuze voor deze vloer er ook nog eens veel beter uit kunt laten zien. Het is namelijk een groot verschil of u tegen een kale betonnen vloer aankijkt of dat u een coating ziet in de kleur van uw voorkeur die naadloos en strak is afgewerkt. Dat is een wereld van verschil en Coatingvloer Rotterdam heeft alle kleuren beschikbaar. Wilt u graag weten welke kleuren daarmee bedoeld worden? De kleurenkaart biedt al een eerste uitgebreide indruk van de mogelijkheden.

Prijsopgave van Coatingvloer Rotterdam

Iedere prijsopgave van Coatingvloer Rotterdam komt stand door met meerdere factoren rekening te houden. De coatings zijn scherp geprijsd en vormen een budgetvriendelijke vloeroplossing. De kosten kunnen echter nog lager uitvallen als u profiteert van de korting die Coatingvloer Rotterdam te bieden heeft. Die wordt namelijk geboden op het moment dat het project een bepaald aantal minimale vierkante meters kent.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.