Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Rotterdam

Coatingvloer Rotterdam biedt u de beste opties om uw ruimte van een topvloer te voorzien. Zo heeft Coatingvloer Rotterdam voor bedrijven, organisaties en particulieren verschillende soorten coating en meerdere afwerkopties beschikbaar. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt en streeft naar een optimale service als het gaat …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Rotterdam

Coatingvloer Rotterdam biedt u de beste opties om uw ruimte van een topvloer te voorzien. Zo heeft Coatingvloer Rotterdam voor bedrijven, organisaties en particulieren verschillende soorten coating en meerdere afwerkopties beschikbaar. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt en streeft naar een optimale service als het gaat om klantgerichtheid. Vanzelfsprekend combineren wij de dienstverlening met coatingvloeren van de beste kwaliteit en een applicatieteam dat verantwoordelijk is voor de perfecte afwerking van de vloer.

Coatingvloer Rotterdam voor de meest uiteenlopende projecten

De vloeren van Coatingvloer Rotterdam bieden uitkomst voor de meest uiteenlopende projecten. Heeft u een kale betonnen vloer in uw garage? Of een kunststofvloer die slijtage vertoont en een nieuwe beschermlaag verdient? Of bent u voor uw fabriek, werkplaats of parkeergarage op zoek naar een slijtvaste en extreem sterke vloeroplossing die ook nog eens budgetvriendelijk is? Dergelijke vloerprojecten worden door Coatingvloer Rotterdam uitgevoerd doordat de vloer nu eenmaal breed toepasbaar is.

Vloeren in kleur van Coatingvloer Rotterdam

Coatingvloer Rotterdam biedt de coatings in alle mogelijke kleuren aan. Dat betekent dat u uw ruimte met de keuze voor deze vloer er ook nog eens veel beter uit kunt laten zien. Het is namelijk een groot verschil of u tegen een kale betonnen vloer aankijkt of dat u een coating ziet in de kleur van uw voorkeur die naadloos en strak is afgewerkt. Dat is een wereld van verschil en Coatingvloer Rotterdam heeft alle kleuren beschikbaar. Wilt u graag weten welke kleuren daarmee bedoeld worden? De kleurenkaart biedt al een eerste uitgebreide indruk van de mogelijkheden.

Prijsopgave van Coatingvloer Rotterdam

Iedere prijsopgave van Coatingvloer Rotterdam komt stand door met meerdere factoren rekening te houden. De coatings zijn scherp geprijsd en vormen een budgetvriendelijke vloeroplossing. De kosten kunnen echter nog lager uitvallen als u profiteert van de korting die Coatingvloer Rotterdam te bieden heeft. Die wordt namelijk geboden op het moment dat het project een bepaald aantal minimale vierkante meters kent.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.