Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Beton Cire
Beton Cire

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire

Met Beton Cire bent u verzekerd van een unieke vloer of wand die bovendien uitermate kras- en slijtvast is. Ook is Beton Cire volledig waterdicht, wat hem de uitstekende vloer maakt voor onder andere sanitaire ruimtes. Onze ervaren specialisten brengen het beton met de hand in vegende bewegingen aan. Zo is geen enkele vloer of wand hetzelfde. Dankzij de pure en warme look staat Beton Cire schitterend in elke ruimte van uw woning.

Kies voor een vloer of wand van Beton Cire bij Coatingvloer.nl en profiteer van onze voordelen:

 • Ruime keuze in Beton Cire
 • Vloer of wand die volledig voldoet aan uw wensen
 • De volledige beheerder van uw vloerproject
 • Jarenlange ervaring met gietvloeren en Beton Cire
 • Een ruime showroom om onze vloeren en wanden te bekijken en belopen

Direct naar

Assortiment Beton Cire

In ons assortiment vindt u Beton Cire in talloze kleuren. Zo stemt u de vloer of wand eenvoudig af op uw wensen en interieur. Om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze, zetten we de belangrijkste kenmerken van Beton Cire graag voor u op een rijtje.

Belangrijkste kenmerken van Beton Cire

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Vloerverwarming Prijs €/m2
Beton Cire Sanitaire ruimtes Prachtige schakeringen 20% polyurethaan en 80% beton 30 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 73,00

Neem voor vragen over Beton Cire contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om ons aanbod in het echt te bekijken.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto’s recente projecten

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een eeuwenoude techniek van het afwerken van vloeren en wanden die we tegenwoordig in steeds meer woningen zien. Het is gewreven en gewaxt beton dat op vloeren, muren, aanrechtbladen en douchewanden kan worden aangebracht. Beton Cire is een natuurlijk product met een unieke en pure uitstraling. Het materiaal is zo geliefd om de warme look en het levendig patroon. Daarnaast heeft het als voordeel dat het vochtwerend en antibacterieel is. Niet verrassend dus dat Beton Cire niet meer weg te denken is uit het interieur van nu.

Waaruit bestaat Beton Cire?

Beton Cire is een mix van vloeibare hars, cementpoeder, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Daarnaast worden er voor de afwerking ook andere materialen gebruikt, zoals een primer en een impregneermiddel.

Beton Cire, betonstuc en gewreven beton

Beton Cire wordt ook wel ‘betonstuc’ genoemd. De Romeinen en de Grieken maakten al gebruik van Beton Cire en bruggen en viaducten werden met dit beton afgewerkt. Beton Cire is de moderne variant van het eeuwenoude product. De moderne variant kent zijn oorsprong in Frankrijk. De naam Beton Cire betekent in het Frans dan ook ‘gewreven beton’.

Beton Cire geschikt voor alle ondergronden

Het is niet alleen het uiterlijk en het karakter van Beton Cire dat deze afwerking zo populair maakt. Het veelzijdige materiaal is namelijk geschikt om op bijna alle ondergronden toe te passen. Het maakt niet uit of er bij u sprake is van een ondergrond van hout of gips. Beton Cire kan er overheen worden aangebracht.

Beton Cire over tegels

Beton Cire over tegels? Ook dat is een optie. Een belangrijk aspect is wel dat er sprake moet zijn van een vormvaste en vlakke vloer. Beton Cire is van zichzelf waterdicht en dat is dan ook de reden waarom het vaak wordt toegepast in badkamers. Ook in woningen, winkels en kantoren zien we dit type vloer vaak terug.

De voordelen van Beton Cire

Beton Cire is een materiaal met veel voordelen:

 • Naadloos en slijtvast
 • Vloeistofdicht en vuilafstotend
 • Een van de meest hygiënische vloeren
 • Antibacterieel en onderhoudsvriendelijk
 • Vele kleuren beschikbaar
 • Unieke uitstraling
 • Comfort en gemak
 • Krasbestendige en stofvrij
 • Volgens het ambacht met de hand aangebracht

De veelzijdige toepassingen van Beton Cire

Beton Cire is een veelzijdig toepasbaar materiaal. In woningen kan het bijna overal worden toegepast. Doordat Beton Cire aan veel ondergronden hecht, kunt u echt alle kanten op. Bij Coatingvloer.nl kunt u terecht voor het laten aanbrengen van een Beton Cire wand of vloer. We brengen al jarenlang Beton Cire aan in woningen en bedrijfspanden. Beton Cire is ook een geweldige optie voor een vloer in een winkel showroom of kantoorpand.

Beton Cire kleuren

Elke Beton Cire muur of vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, omdat we het met de hand in wrijvende bewegingen aanbrengen. Beton Cire is in een groot aantal natuurlijke kleuren verkrijgbaar. Door kleurpigmenten aan de mortel toe te voegen, kunnen we zeer veel kleuren maken. U kunt kiezen uit wel meer dan vijftig kleuren. Grijstinten en warme tinten als bruin of een zandkleur zijn erg populair. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom kunt u de verschillende kleuren bekijken en geven onze adviseurs u passend advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.

Kosten Beton Cire

De prijs van Beton Cire is van meerdere factoren afhankelijk. De oppervlakte is een van de belangrijkste factoren. Uiteraard geldt hoe groter de oppervlakte, hoe hoger de totaalprijs. Maar bij Coatingvloer.nl bieden we u lagere prijzen per vierkante meter aan, zodra de oppervlakte toeneemt. Daardoor is het interessant om Beton Cire op grotere oppervlakten te laten aanbrengen. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn het eventueel voorbereiden van de ondergrond en de arbeidsuren.

Gemiddelde Beton Cire prijs

In onderstaande tabel bekijkt u de gemiddelde prijs van een vloer van Beton Cire. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie voor een wand of vloer van Beton Cire naar uw wensen.

Beton Cire prijs m2 excl. btw Prijs (excl. btw)
Beton Cire 20 – 50 m2 vaste prijs € 4.675,-
Beton Cire 51 – 100 m2 € 96,83 per m2
Beton Cire 101 – 150 m2 € 80,15 per m2
Beton Cire 151 – 200 m2 € 72,66 per m2

Prijzen Beton Cire

We vinden de vloer er erg mooi uitzien. Het is leuk om te zien dat de vloer er door het licht er elk moment van de dag anders uitziet. Ook zijn we erg blij met het feit dat de vloer van Beton Cire slijtvast is.
– Joep uit Amstelveen

Wij helpen u graag!

Recente Beton Cire projecten

Coatingvloer.nl past regelmatig Beton Cire toe bij diverse klanten. Om u een beeld te geven van het verloop van een dergelijk project lichten we een aantal voorbeelden toe.

Project 1: Beton Cire in moderne nieuwbouwwoning

Project 1: Beton Cire in moderne nieuwbouwwoning

In deze moderne nieuwbouwwoning in Amersfoort hebben we een Design Betonvloer ECO geplaatst. Zowel op de benedenverdieping als op de eerste verdieping ligt nu een naadloze betonvloer. In totaal op 150 vierkante meter. Foto’s

Lees meer
Project 2: Beton Cire in Alphen aan den Rijn

Project 2: Beton Cire in Alphen aan den Rijn

Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Of wilt u uw huidige woning renoveren? Dan is het goed om een vloer van Beton Cire te overwegen. Beton Cire kan over veel type ondervloeren worden aangebracht. Het is bovendien een schitterend materiaal voor een unieke vloer. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren. Bij een nieuwbouwwoning…

Lees meer
Project 3: Beton Cire nieuwbouw en renovatie

Project 3: Beton Cire nieuwbouw en renovatie

In een nieuwbouwwoning met een geweldig weids uitzicht in Alphen aan den Rijn hebben we op de volledige benedenverdieping een Beton Cire vloer geplaatst. In totaal op 140 vierkante meter. Een Beton Cire vloer is een mooie cementgebonden gietvloer die qua uiterlijk overeenkomt met gepolijst beton. Echter heeft een Beton Cire vloer meer voordelen dan authentiek beton.…

Lees meer

Beton Cire aanbrengen

Bij het aanbrengen van Beton Cire op grote oppervlakten komt het op vakwerk aan als het gaat om het realiseren van het perfecte resultaat. De professionals van Coatingvloer.nl hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan en staan garant voor een fantastisch resultaat. Voor het aanbrengen van Beton Cire moet de ondergrond schoon, vetvrij en vlak zijn. Een primer zorgt voor een goede hechting van het materiaal dat uit meerdere componenten bestaat en gemengd wordt. De levendigheid van Beton Cire wordt bepaald door bij het aanbrengen met de spaan grote of kleine bewegingen te maken. Door hierna te schuren, kunnen we er een extra effect aan toevoegen. Het materiaal maken we vervolgens waterdicht door het te impregneren.

Hoelang duurt het aanbrengen van Beton Cire?

Het aanbrengen en laten drogen van een vloer van Beton Cire duurt gemiddeld 2 weken. Hierna kunt u jarenlang van deze kwalitatieve vloer genieten. Het proces duurt meerdere dagen, omdat de vloer in verschillende lagen wordt aangebracht. Elke laag moet enkele dagen drogen voordat de volgende laag kan worden aangebracht. Zo garanderen we een oersterke vloer en profiteert u optimaal van alle voordelen.

Beton Cire in de badkamer

Beton Cire is vooral heel populair in de badkamer. Omdat het materiaal naadloos, vochtwerend, antibacterieel en slijtvast is, is het perfect voor in de badkamer en andere sanitaire ruimtes. Het is mogelijk om zowel de vloer als de wanden van dezelfde tint Beton Cire te voorzien. Dit geeft een mooi effect dat doet denken aan een authentieke Arabische badkamer. Beton Cire is een unieke en pure afwerking die voor veel mensen de voorkeur heeft over tegels. Laat u inspireren door mooie voorbeelden van Beton Cire in de badkamer.

Beton Cire schoonmaken en onderhouden

Beton Cire is vochtwerend en naadloos. Een vloer of wand van Beton Cire is daarom makkelijk schoon te maken. Gebruik een vochtige doek of een dweil en een niet bijtende allesreiniger of groene zeep. Gebruik geen producten met chloor of bleek. Dit kan de vloer of wand beschadigen. We geven u altijd uitgebreid schoonmaakadvies bij de oplevering van de vloer of wand. Lang stilstaand water kan de beschermlaag aantasten. Zorg er daarom altijd voor dat de vloer droog is nadat u bijvoorbeeld gedoucht heeft. Laat een vochtige mat ook niet meerdere dagen op de vloer liggen.

Qua onderhoud is het goed om de vloer regelmatig van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Ook hier geven we u uitgebreid advies over. Bij beschadigingen is het noodzakelijk dat u ons snel inlicht, zodat we de beschadiging kunnen herstellen. Als de vloer beschadigd is, kan hij verder beschadigen, omdat de beschermlaag de vloer niet meer beschermt. Gelukkig is Beton Cire een sterk materiaal dat niet snel beschadigt. Lees meer over onderhoud aan uw gietvloer of Beton Cire.

Veelgestelde vragen over Beton Cire

Voor welke ruimtes is Beton Cire geschikt?

In principe is Beton Cire voor nagenoeg alle ruimtes geschikt, behalve wanneer de vloer zeer zwaar belast wordt of met chemische middelen in aanraking komt. We zien onze Beton Cire vloeren heel vaak terug in woningen, winkels en kantoren vanwege de warme uitstraling en uitermate goede combinatie met vloerverwarming. Een gietvloer die zeer zware belasting beter aankan is een epoxyvloer.

Wat kost Beton Cire?

Normaal gesproken betaalt u tussen de € 90,- en de € 100,- per vierkante meter voor Beton Cire. Maar bij Coatingvloer.nl heeft u al een Beton Cire vloer vanaf € 72,66 per vierkante meter!

Is Beton Cire waterdicht?

Zeker. Beton Cire is volledig waterdicht. Daarom zien we deze vloer- en wandsoort ook vaak terug in de badkamer, keuken en het toilet. Dankzij de warme eigenschappen kunt u natuurlijk ook een Beton Cire woonkamer of slaapkamer creëren.

Welke ondergrond voor Beton Cire?

We kunnen Beton Cire op nagenoeg iedere ondergrond aanbrengen. Zelfs op een ondergrond van hout of gips. Wel moet deze ondergrond vormvast zijn. Wilt u weten of we Beton Cire op uit huidige vloer kunnen aanbrengen? Neem contact met ons op en we leggen de mogelijkheden aan u voor.

Kan Beton Cire met vloerverwarming?

U kunt Beton Cire zeer goed combineren met vloerverwarming. Dankzij de warmtegeleidende eigenschappen van de vloer gaat er geen warmte verloren. De warmteoverdracht blijft dus optimaal. Heeft u nog geen vloerverwarming? Ook daar kunnen we u mee helpen! Lees meer over gietvloeren en vloerverwarming.

Is Beton Cire krasvast?

Ja! Beton Cire is uitermate krasvast. Dit maakt hem zeer populair voor iedereen die een duurzame en onderhoudsarme vloer wil hebben.

Is Beton Cire duurder dan tegels?

Dat ligt helemaal af van de soort tegels die u kiest. Wel is Beton Cire vele malen duurzamer en hygiënischer dan tegels. Vooral in sanitaire ruimtes merken we de voordelen van Beton Cire. Zo zijn er bijvoorbeeld geen voegen waar bacteriën in vast blijven zitten. Beton Cire wordt namelijk volledig naadloos aangebracht. Al met al bent u op de korte termijn met tegels goedkoper uit, maar lopen de kosten op de lange termijn flink op. Beton Cire is een duurzame investering waar u vele jaren heel veel plezier van heeft en die op de lange termijn goedkoper is dan tegels.

Terug naar boven

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem voor meer informatie over een Beton Cire vloer of wand van Coatingvloer.nl telefonisch contact met ons op. U kunt dan ook direct een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. Hier bekijkt u ons gehele assortiment gietvloeren en Beton Cire. Benieuwd naar de prijs van Beton Cire? Via onderstaande button vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende prijsberekening aan.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Onze showroom

Onze showroom

Breng een bezoek aan onze Beton Cire showroom

Benieuwd naar hoe Beton Cire er in het echt uitziet en aanvoelt? Kom langs in onze showroom in Amsterdam. We laten u graag al onze vloeren en wanden zien en geven advies voor de beste optie voor uw pand. Maak vooraf een afspraak, zodat we voldoende tijd en aandacht voor u hebben. Tijdens uw bezoek ontvangt u direct een prijsindicatie. U weet zo direct waar u aan toe bent.
Bekijk showroom

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken per e-mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 94 waarderingen.

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan