Beton Cire

Met Beton Cire bent u verzekerd van een unieke vloer of wand. Onze ervaren specialisten brengen het beton met de hand in vegende bewegingen aan. Zo is geen enkele vloer of wand hetzelfde. Dankzij de pure en warme look staat Beton Cire schitterend in elke ruimte van uw woning.

Kies voor een vloer of wand van Beton Cire bij Coatingvloer.nl en profiteer van onze voordelen:

 • Ruime keuze in Beton Cire
 • Vloer of wand die volledig voldoet aan uw wensen
 • Begeleiding van a tot z: altijd één vast aanspreekpunt
 • Jarenlange ervaring met gietvloeren en Beton Cire
 • Bekijk de vloer of wand in het echt in onze showroom

Assortiment Beton Cire

In ons assortiment vindt u Beton Cire in talloze kleuren. Zo stemt u de vloer of wand eenvoudig af op uw wensen en interieur. Om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze, zetten we de belangrijkste kenmerken van Beton Cire graag voor u op een rijtje.

Belangrijkste kenmerken van Beton Cire

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Vloerverwarming Prijs €/m2
Beton Cire Sanitaire ruimtes Prachtige schakeringen 20% polyurethaan en 80% beton 30 2,0 mm - 3,0 mm Vanaf € 73,00

Neem voor vragen over Beton Cire contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om ons aanbod in het echt te bekijken.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto's recente projecten

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een eeuwenoude techniek van het afwerken van vloeren en wanden, die we tegenwoordig steeds meer in woningen zien. Het is gewreven en gewaxt beton dat zowel op vloeren als op muren, aanrechtbladen en douchewanden kan worden aangebracht. Beton Cire is een natuurlijk product met een unieke en pure uitstraling. Het materiaal is zo geliefd om de warme look en het levendig patroon dat het heeft. Daarnaast heeft het als voordeel dat het vochtwerend en antibacterieel is. Niet verrassend dus dat Beton Cire niet meer weg te denken is uit het interieur van nu.

Waaruit bestaat Beton Cire?

Beton Cire is een mix van vloeibare hars, cementpoeder, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Daarnaast worden er voor de afwerking ook andere materialen gebruikt, zoals een primer en een impregneermiddel.

De herkomst Beton Cire

Beton Cire wordt ook wel ‘betonstuc’ genoemd. De Romeinen en de Grieken maakten al gebruik van Beton Cire en bruggen en viaducten werden met dit beton afgewerkt. Beton Cire is de moderne variant van het eeuwenoude product. De moderne variant heeft zijn oorsprong in Frankrijk. De naam Beton Cire betekent in het Frans dan ook ‘gewreven beton’.

Beton Cire geschikt voor alle ondergronden

Het is niet alleen het uiterlijk en het karakter van Beton Cire dat deze afwerking zo populair maakt. Het veelzijdige materiaal is namelijk geschikt om op bijna alle ondergronden toe te passen. Het maakt niet uit of er bij u sprake is van een ondergrond van hout of gips. Beton Cire kan er overheen worden aangebracht, net als over oude tegels. Een belangrijk aspect is wel dat er sprake moet zijn van een vormvaste en vlakke vloer. Beton Cire is van zichzelf vloeistofkerend en dat is dan ook de reden waarom het vaak wordt toegepast in badkamers. Ook in woningen, winkels en kantoren zien we dit type vloer vaak terug.

De voordelen van Beton Cire

Beton Cire is een materiaal met veel voordelen. Ontdek de voordelen:

 • Naadloos en slijtvast
 • Vloeistofdicht en vuilafstotend
 • Een van de meest hygiënische vloeren
 • Antibacterieel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vele kleuren beschikbaar
 • Unieke uitstraling
 • Comfort en gemak
 • Krasbestendige en stofvrij

Veelzijdige toepassing

Beton Cire is een veelzijdig toepasbaar materiaal. In woningen kan het bijna overal worden toegepast. Doordat Beton Cire aan veel ondergronden hecht, kunt u echt alle kanten op. Bij Coatingvloer.nl kunt u terecht voor het aanbrengen van Beton Cire op vloeren en wanden. We brengen al jarenlang Beton Cire aan in woningen en bedrijfspanden. Beton Cire is ook een geweldige optie voor een vloer in een winkel, showroom of kantoorpand.

Beton Cire kleuren

Elke vloer of wand van Beton Cire heeft een unieke en levendige uitstraling. Beton Cire is in een groot aantal natuurlijke kleuren verkrijgbaar. Er wordt kleur aan de mortel aangebracht door er pigment aan toe te voegen. U kunt kiezen uit wel meer dan vijftig kleuren. Grijstinten en warme tinten als bruin of een zandkleur zijn erg populair. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom kunt u de verschillende kleuren bekijken en geven onze adviseurs u passend advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.

Moss
Sky Grey
Mouse
Onyx
Pepper
Slate
Putty
Chocolat

De prijs van Beton Cire

De prijs van Beton Cire is van meerdere factoren afhankelijk. De oppervlakte is een van de belangrijkste factoren. Uiteraard geldt hoe groter de oppervlakte, hoe hoger de totaalprijs. Maar bij Coatingvloer.nl bieden we u lagere prijzen per vierkante meter aan zodra de oppervlakte toeneemt. Daardoor is het interessant om Beton Cire op grotere oppervlakten te laten aanbrengen. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn het eventueel voorbereiden van de ondergrond en de arbeidsuren.

Gemiddelde prijs voor Beton Cire:

In onderstaand tabel bekijkt u de gemiddelde prijs van een vloer van Beton Cire. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie voor een wand of vloer van Beton Cire naar uw wensen.

Beton Cire prijs m2 excl. btw Prijs (excl. btw)
Beton Cire 20 – 50 m2 vaste prijs € 4.675,-
Beton Cire 51 – 100 m2 € 96,83 per m2
Beton Cire 101 – 150 m2 € 80,15 per m2
Beton Cire 151 – 200 m2 € 72,66 per m2

Prijzen Beton Cire

We vinden de vloer er erg mooi uitzien. Het is leuk om te zien dat de vloer er door het licht er elk moment van de dag anders uitziet. Ook zijn we erg blij met het feit dat de vloer van Beton Cire slijtvast is.
- Joep uit Amstelveen

Wij helpen u graag!

Beton Cire aanbrengen

Bij het aanbrengen van Beton Cire op grote oppervlakken komt het op vakwerk neer als het gaat om het realiseren van het perfecte resultaat. De professionals van Coatingvloer.nl hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan en staan garant voor een fantastisch resultaat. Voor het aanbrengen van Beton Cire moet de ondergrond schoon, vetvrij en vlak zijn. Een primer zorgt voor een goede hechting van het materiaal dat uit meerdere componenten bestaat en gemengd wordt. Het effect van de levendigheid wordt bepaald door bij het aanbrengen met de spaan grote of kleine bewegingen te maken. Door hierna te schuren, kan er een extra effect gecreëerd worden. Het materiaal maken we vervolgens waterdicht door het te impregneren.

Hoe lang duurt het aanbrengen van Beton Cire?

Het aanbrengen en het laten drogen van een vloer van Beton Cire duurt gemiddeld 2  weken. Hierna kunt u jarenlang van de kwalitatieve vloer genieten. Het proces duurt meerdere dagen, omdat de vloer in verschillende lagen wordt aangebracht. Elke laag moet enkele dagen drogen voordat de volgende laag kan worden aangebracht.

Beton Cire in de badkamer

Beton Cire is vooral heel populair in de badkamer. Omdat het materiaal naadloos, vochtwerend, antibacterieel en slijtvast is, is het perfect voor in de badkamer. Het is mogelijk om zowel de vloer als de wanden van dezelfde tint Beton Cire te voorzien. Dit geeft een mooi effect dat doet denken aan een authentieke Arabische badkamer. Beton Cire is een unieke en pure afwerking die voor veel mensen de voorkeur heeft over tegels. Laat u inspireren met mooie voorbeelden van Beton Cire in de badkamer.

Beton Cire schoonmaken en onderhouden

Beton Cire is vochtwerend en naadloos is. Een vloer of wand van Beton Cire is daarom makkelijk schoon te maken. Gebruik een vochtige doek of een dweil en niet bijtende allesreiniger of groene zeep. Gebruik geen producten met chloor of bleek. Dit kan de vloer of wand beschadigen. We geven u altijd een uitgebreid schoonmaakadvies bij de levering van de vloer of wand. Lang stilstaand water kan de beschermlaag aantasten. Zorg er daarom altijd voor dat de vloer droog is nadat u bijvoorbeeld gedoucht heeft. Laat een vochtige mat bijvoorbeeld niet meerdere dagen op de vloer liggen.

Qua onderhoud is het goed om de vloer regelmatig van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Ook hier geven we u uitgebreid advies over. Bij beschadigingen is het noodzakelijk dat u ons snel inlicht, zodat we de beschadiging kunnen herstellen. Als de vloer beschadigd is, kan hij verder beschadigen omdat de beschermlaag de vloer niet meer beschermt. Gelukkig is Beton Cire een sterk materiaal dat niet snel beschadigt.

Recente Beton Cire projecten

Coatingvloer.nl past regelmatig Beton Cire toe bij diverse klanten. Om u een beeld te geven van het verloop van een dergelijk project lichten we een aantal voorbeelden toe.

Project 1: Beton Cire in moderne nieuwbouwwoning

In deze moderne nieuwbouwwoning in Amersfoort hebben we een Design betonvloer ECO geplaatst. Zowel op de benedenverdieping als op de eerste verdieping ligt nu een naadloze betonvloer. In totaal op 150 vierkante meter.

Project 2: Beton Cire in Alphen aan den Rijn

In een nieuwbouwwoning met een geweldig weids uitzicht in Alphen aan den Rijn hebben we op de volledige benedenverdieping een Beton Cire vloer geplaatst. In totaal op 140 vierkante meter. Een Beton Cire vloer is een mooie cementgebonden gietvloer die qua uiterlijk overeenkomt met gepolijst beton. Echter heeft een Beton Cire vloer meer voordelen dan authentiek beton.

Beton Cire nieuwbouw en renovatie

Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Of wilt u uw huidige woning renoveren? Dan is het goed om een vloer van Beton Cire te overwegen. Beton Cire kan over veel type ondervloeren worden aangebracht. Het is een schitterend materiaal voor een unieke vloer. U heeft de keuze uit een groot aantal kleuren. Bij een nieuwbouwwoning is het vaak mogelijk dat we de vloer van Beton Cire een week voor de oplevering aanbrengen. Zo kunt u meteen van de vloer genieten als u de sleutel heeft!

Gietvloer in nieuwbouwwonign

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem voor meer informatie over een Beton Cire vloer of wand van Coatingvloer.nl telefonisch contact met ons op. U kunt dan ook direct een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. Hier bekijkt u ons gehele assortiment gietvloeren en Beton Cire vloeren en wanden. Benieuwd naar de prijs van Beton Cire? Via onderstaande button vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende prijsberekening aan.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Onze showroom

Breng een bezoek aan onze Beton Cire showroom

Benieuwd hoe Beton Cire er in het echt uitziet en aanvoelt? Kom langs in onze showroom in Amsterdam. We laten u graag al onze vloeren en wanden zien en geven advies voor de beste optie in uw situatie. Maak vooraf een afspraak, zodat we voldoende tijd en aandacht voor u hebben. Tijdens uw bezoek ontvangt u direct een prijsindicatie. U weet zo direct waar u aan toe bent.
Bekijk showroom

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom bezoekt u uitsluitend op afspraak. Maak direct een afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Ook mag u altijd een e-mail sturen naar info@coatingvloer.nl.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 94 waarderingen.