Beton Cire: naadloos en slijtvast op uw vloer of wand

Beton Cire

Beton Cire is uniek materiaal dat voor vele toepassingen geschikt is, zoals voor vloeren in winkels, showrooms en kantoren, maar eveneens ideaal als woonvloer. Beton Cire wordt naast als vloertoepassing ook veel gebruikt als wandafwerking. Puur en authentiek zijn de kenmerken die van toepassing zijn op de natuurlijke uitstraling. U ervaart niet het kille gevoel dat echt beton wel kan uitstralen. Door de originele manier van afwerking ontstaat er een natuurlijk en levendig patroon dat puurheid uitstraalt en de ruimte een unieke look geeft met een warme sfeer. Dat is de kracht van de ambacht, waar bij het resultaat uiteraard afhankelijk is van de kwaliteit en het vakmanschap. Wat dat betreft zit u goed bij Coatingvloer.nl.

beton cire badkamer

Beton Cire geschikt voor alle ondergronden

Het is niet alleen het uiterlijk en karakter van Beton Cire dat deze veelzijdige afwerking zo populair maakt. Het materiaal is namelijk geschikt om toe te passen op alle ondergronden. Het maakt niet uit of er bij u sprake is van een ondergrond van hout of gips. Beton Cire kan daarover worden aangebracht net als over oude tegels. Een belangrijk aspect is wel dat er sprake is van een vormvaste en vlakke vloer. Het materiaal is zelfs waterdicht en dat is ook een reden dat deze afwerking vaak ook wordt toegepast in badkamers. Ook in keukens doet deze afwerking het goed. Er is namelijk sprake van een hoog-alkalische afwerking. Dat houdt onder meer in dat bacteriën die u met het blote oog niet ziet en zichtbare schimmels hierop geen kans krijgen. Beton Cire van Coatingvloer.nl biedt altijd de volgende voordelen:

  • Naadloos en slijtvast
  • Vloeistofdicht en hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vele kleuren beschikbaar
  • Unieke uitstraling
  • Comfort en gemak
  • Krasbestendig en stofvrij

Veelzijdige toepassing

De toepassing is echt veelzijdig te noemen, want niet alleen vloeren en wanden kunnen worden voorzien van Beton Cire. In interieurs kunt u Beton Cire ook terugzien in meubels en aanrechtbladen, maar de specialiteit van Coatingvloer.nl is gelegen in het afwerken van grote oppervlakken. U weet nu echter wel dat deze unieke betonstuc voor vele doeleinden geschikt is. Voor wat betreft de uitstraling in bijvoorbeeld uw winkel, kantoor, woning of showroom heeft u vele mogelijkheden om uit te kiezen. De levendigheid in de vorm van hoe druk of rustig de look moet zijn, bepaalt u namelijk zelf.

Beton Cire aanbrengen

Bij het aanbrengen van Beton Cire op grote oppervlakken komt het wel op vakwerk neer als het gaat om het realiseren van het perfecte resultaat. De professionals van Coatingvloer.nl hebben een ruime ervaring opgebouwd en staan garant voor een fantastisch resultaat. Voor het aanbrengen van Beton Cire moet de ondergrond uiteraard schoon, vetvrij en vlak zijn. Een primer zorgt voor een goede hechting voor het materiaal dat uit meerdere componenten bestaat en gemengd wordt. Het effect van de levendigheid wordt bepaald door bij het aanbrengen met de spaan grote of kleine bewegingen te maken. Door hierna te schuren, kan er een extra effect gecreëerd worden. Het materiaal wordt vervolgens waterdicht door het te impregneren.

Prijzen

Beton Cire is prijstechnisch gezien zeker aantrekkelijke als afwerking voor vloeren en wanden, maar de prijzen zijn uiteraard wel van meerdere factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van het oppervlak, maar uiteindelijk ook van de materialen die gebruikt worden net als de arbeidsuren die erin worden gestoken.

Oppervlakte

Een groter oppervlak waar Beton Cire op wordt aangebracht, biedt u voordeel in de vorm van een korting op de m2 prijs. Beton Cire is overigens zowel geschikt voor toepassing als kleine en grote oppervlakken.

Materiaalkeuze

Beton Cire is uniek materiaal met meerdere componenten, zoals vloeibare hars, cementpoeder en pigment. Daarnaast worden er uiteraard ook andere materialen gebruikt, zoals primer en impregneermiddel.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl heeft heel Nederland als werkgebied en is specialist in het aanbrengen van Beton Cire. Zo zijn wij onder meer actief in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Wij stellen u graag in de gelegenheid om een persoonlijke offerte aan te vragen. De offerte is online aan te vragen, maar u kunt uiteraard eerst ook een bezoek aan onze showroom brengen. Hiervoor kunt u via 020-8452650 een afspraak maken.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl