Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wat kost Beton Ciré?

Één van de eerste vragen die de meeste mensen wel zullen hebben wanneer ze overwegen iets nieuws te proberen in de bouw of inrichting van hun huis, is natuurlijk hoeveel het uiteindelijk zal kosten. Wanneer u leest over een speciaal materiaal met allerlei geweldige voordelen en talloze verschillende toepassingen, denkt u vast al snel aan een hogere prijs. Bij beton ciré hangt de prijs per vierkante meter af van een aantal verschillende factoren. Zo is bijvoorbeeld het oppervlakte waarop de betonstuc moet worden geplaatst een grote factor in het bepalen van de totale kosten. Ook heeft natuurlijk het soort beton ciré invloed op de uiteindelijke prijs.

Naast de hoeveelheid betonstuc die nodig is om de ondergrond te bedekken en het soort beton ciré dat zal worden gebruikt, is ook de kostenberekening een belangrijke factor tijdens de voorbereiding. Als de ondergrond schoon en vrij van eventuele oude tegels of verf is, zal de voorbereiding minder werk vereisen. Voor het egaliseren en het aanbrengen van de primer kunnen plaatsvinden, is het uiteraard nodig om de vloer eerst netjes schoon en opgeruimd te maken. Wanneer er meer opruimwerk te doen is door de aanwezigheid van oude tegels of vloerbedekking zal de voorbereiding langer duren en daardoor ook meer kosten.

Naast de hoeveelheid betonstuc die nodig is om de ondergrond te bedekken en het soort beton ciré dat zal worden gebruikt, is ook de kostenberekening een belangrijke factor tijdens de voorbereiding. Als de ondergrond schoon en vrij van eventuele oude tegels of verf is, zal de voorbereiding minder werk vereisen.

Voor het egaliseren en het aanbrengen van de primer kunnen plaatsvinden, is het uiteraard nodig om de vloer eerst netjes schoon en opgeruimd te maken. Wanneer er meer opruimwerk te doen is door de aanwezigheid van oude tegels of vloerbedekking zal de voorbereiding langer duren en daardoor ook meer kosten.

wat kost beton cire

Verder spelen de arbeidskosten en de kwaliteit van het beton ciré natuurlijk nog een grote rol. Laat uw vloer plaatsen door echte vakmensen voor het beste, meest duurzame resultaat. Zo zorgt u ervoor dat u werkelijk jaren van uw beton ciré vloer kunt genieten zonder zorgen. Een echt vakmens zal een hoogwaardige primer, betonstuc en toplaag gebruiken om de vloer zo net en mooi mogelijk af te werken. Natuurlijk zal onderhoud voor slijtage altijd wel nodig blijven, maar met vakwerk heeft u op de lange termijn toch minder slijtage en beschadigingen. Die toplaag en afwerking is toch echt belangrijk voor een duurzame vloer!

In sommige gevallen kan beton ciré duurder zijn dan het alternatief, maar er zijn ook zat gevallen waarin het de goedkopere optie is. Zo is het bijvoorbeeld goedkoper om uw douche af te werken met een laag beton ciré dan het zou zijn om uw douche te laten betegelen. Bent u op zoek naar een duurzaam en goedkoop alternatief op een betonnen vloer? Met een beton ciré vloer heeft u die authentieke betonlook die vrijwel niet te onderscheiden valt van echt beton. Voor een betaalbare prijs heeft u dan dus een betonlook vloer zonder naden of voegen, wat schoonmaak en onderhoud erg eenvoudig maakt. Bovendien is de vloer water- en olieafstotend, dus kleine ongelukjes zijn geen reden voor paniek. De vloer houdt het hierdoor lang vol en hoeft dus niet erg regelmatig te worden onderhouden of vervangen, wat uiteraard op de lange termijn kostenbesparend werkt.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.