Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Winkelvloer

Winkelvloer die de uitstraling van uw winkel versterkt Een winkelvloer die aan uw eisen tegemoet komt en de uitstraling van uw winkel versterkt is de beste vloer. Coatingvloer.nl biedt u wat dat betreft verschillende mogelijkheden om uit te kiezen als het gaat om de perfecte winkelvloer. Bovendien kan iedere vloer …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Winkelvloer

U wilt toch dat uw winkelvloer er fantastisch uitziet? Aansluit bij de sfeer en stijl van uw winkel en bovendien ook nog eens comfortabel, praktisch en slijtvast is? Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw winkel dan heeft Coatingvloer.nl de perfecte vloeroplossing voor u beschikbaar. U kunt bij ons slagen in de keuze voor een winkelvloer die stijlvol en duurzaam is.

Wij bieden u een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit en daarnaast profiteert u standaard van een groot aantal voordelen en unieke eigenschappen. Onze winkelvloeren zijn namelijk altijd:

  • Naadloos
  • Stijlvol
  • Slijtvast
  • Praktisch
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veilig
  • Aantrekkelijk geprijsd
winkelvloer vloercoating

Winkelvloer die de uitstraling van uw winkel versterkt

Een winkelvloer die aan uw eisen tegemoet komt en de uitstraling van uw winkel versterkt is de beste vloer. Coatingvloer.nl biedt u wat dat betreft verschillende mogelijkheden om uit te kiezen als het gaat om de perfecte winkelvloer. Bovendien kan iedere vloer verder volledig naar wens worden afgewerkt.

Uw huisstijl terug in de vloer? Of uw bedrijfslogo erin verwerkt? Het kan allemaal bij Coatingvloer.nl die bovendien technische eigenschappen kan toevoegen om de vloer nog een stukje veiliger te maken. Bijvoorbeeld als er regen mee naar binnen wordt gelopen. Onze vloer kan namelijk antislip worden gemaakt. Iedere stijl is en sfeer is te realiseren. Daar zorgen onze deskundige adviseurs wel voor, waarna ons applicatieteam de vloer op professionele wijze aanbrengt.

Verschillende soorten winkelvloeren

Het is uiteraard belangrijk dat de winkelvloer qua materiaal en uitstraling bij uw winkel aansluit. Ons assortiment is wat dat betreft veelzijdig, zodat u met uw voorkeur voor een bepaald materiaal, zoals een kunststof vloer of cementgebonden vloer rekening kunt houden. Uiteraard kan er met de mate van belasting van de winkelvloer rekening gehouden worden en met de uitstraling.

Onze adviseurs beschikken wat dat betreft over een uitgebreide expertise. Meerdere van onze winkelvloeren zijn al binnen twee dagen uitgehard en te belasten. U hoeft de winkel dan ook niet langdurig te sluiten en omzet mis te lopen.

Welke vloer past het beste bij uw winkel?

Als u op zoek bent naar een geschikte vloer voor uw winkel, dan wilt u er zeker van zijn dat de vloer niet alleen mooi oogt, maar ook functioneel en duurzaam is. Er zijn verschillende typen vloeren beschikbaar die zeer geschikt zijn als winkelvloer, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hieronder zetten we enkele van de meest populaire typen vloeren en hun eigenschappen op een rij.

PU Gietvloer Green Line

Met de PU Gietvloer Green Line kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke optie voor uw winkelvloer. Deze vloer is gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare materialen. Hierdoor is deze vloer veel minder belastend voor het milieu dan veel andere typen vloeren. De PU Gietvloer Green Line is bovendien erg hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij ook uitermate geschikt is voor winkels die voedsel verkopen.

gietvloer voor woning en bedrijf

Design beton in uw winkel

Een design betonvloer is een vloertype dat eruitziet als beton, maar veel meer voordelen biedt. Deze vloer is namelijk slijtvast, naadloos en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de Design Beton vloer verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u een unieke en moderne uitstraling kunt creëren die past bij uw winkel.

BIO Lavasteen winkelvloer

Wilt u het beste van twee werelden als het gaat om uw winkelvloer? Met een BIO Lavasteen gietvloer profiteert u van de uitzonderlijke krasvastheid van natuurlijke lavasteen in combinatie met de praktische en hygiënische eigenschappen van een gietvloer. Dit vloertype oogt niet alleen stijlvol, maar is ook zeer duurzaam. Het eenvoudige onderhoud en de unieke uitstraling maken de Lavasteen vloer een aantrekkelijke keuze voor uw winkel.

verschil gietvloer betonvloer
gietvloer keuken

Blending Nature

Wilt u voor de groenste optie van allemaal gaan? Blending Nature vloer is een gietvloertype dat is geïnspireerd op de natuur én gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals wonderboomolie en kwarts. Het resultaat is een milieuvriendelijke vloer met een prachtige, unieke uitstraling. Blending Nature is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat u uw winkelvloer precies kunt laten aansluiten op de stijl van uw winkel.

Epoxy vloercoating

Wilt u liever een slijtvaste toplaag over uw huidige winkelvloer aanbrengen? Kies dan voor epoxy vloercoating. Deze coating is in alle mogelijke kleuren én transparant beschikbaar. Hiermee creëert u een tijdloze en onderhoudsvriendelijke vloer waar u jarenlang plezier van heeft. Een coating van epoxy is bovendien bestand tegen zwaar industrieel gebruik, zodat u uw winkelvloer met een gerust hart intensief kunt belasten.

Uw nieuwe winkelvloer uitkiezen

Het kiezen van de juiste vloer voor uw winkel is een belangrijke beslissing. Naast de esthetische aspecten is het belangrijk om rekening te houden met de duurzaamheid en functionele eigenschappen van de vloer. Elk van de bovengenoemde typen vloeren biedt unieke voordelen, dus kies de vloer die het beste past bij uw winkel en uw specifieke behoeften. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onderhoud van de winkelvloer

Het gemak van het onderhouden van de winkelvloer van Coatingvloer.nl is een andere reden waarom onze vloeren populair zijn bij winkeliers. Onze vloeren hebben geen grote onderhoudsbeurten nodig, maar hoeven alleen maar schoongemaakt te worden. De schoonmaak is weer heel gemakkelijk uit te voeren, want stof en vuil hechten zich niet en zijn dus eenvoudig te verwijderen.

Mocht er wel sprake zijn van hardnekkig vuil dan is de schoonmaak met een beetje water of met onze speciale vloerenreiniger voldoende om te gebruiken. Overigens zijn onze winkelvloeren vochtbestendig.

Prijzen

De prijzen van onze winkelvloeren zijn niet voor elk type vloer gelijk. Bovendien bepaalt het oppervlak in de winkelruimte hoeveel m2 er aangebracht moet worden. De kosten voor het materiaal en het oppervlak zijn twee bepalende factoren voor de prijs.

Oppervlakte

Elke winkel heeft uiteraard weer een andere oppervlakte. Wij nemen de oppervlakte van uw winkel als uitgangspunt voor de kostenberekening. Bij ons profiteert u standaard van een korting bij een toenemend oppervlak en dat is al vanaf 51 m2 van toepassing. Bij grotere projecten kan het voordeel nog hoger worden.

Materiaalkeuze

Aangezien wij meerdere winkelvloeren in het assortiment hebben, bepaalt het materiaal voor een deel de hoogte van de prijs. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en als u op zoek bent naar een goedkope winkelvloer dan hebben wij deze uiteraard ook voor u beschikbaar.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is door heel Nederland actief en is specialist in het aanbrengen van winkelvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Mocht u een offerte voor een winkelvloer willen aanvragen dan kunt u dat online regelen en wij sturen u dan binnen vijf werkdagen een offerte toe. Indien u advies wenst of wat meer informatie wilt over onze winkelvloeren kunt u telefonisch contact opnemen via 020-8452650. Voor een bezoek aan de showroom kunt u een afspraak maken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.