Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Hoogglans witte vloer
Hoogglans witte vloer

Een hoogglans witte vloer in uw winkel zorgt ervoor dat uw winkel lichter en ruimer oogt, ook als er nauwelijks daglicht aanwezig is.

Witte epoxyvloer
Witte epoxyvloer

Een witte epoxyvloer is ijzersterk en dus geschikt voor zware belasting. Doordat hij eenvoudig schoon te maken is, hoeft u niet bang te zijn dat stof en vuil snel zichtbaar zijn.

PU Gietvloer
PU Gietvloer

Een PU gietvloer geeft uw winkel of showroon een strakke uitstraling en is leverbaar in elke kleur of kleurencombinatie.

Coatingvloer
Coatingvloer

Een coatingvloer is de ideale winkelvloer. Hij ziet er strak uit, is goed bestand tegen vuil en vocht en is heel eenvoudig in onderhoud, waardoor hij er altijd in een handomdraai weer tiptop uitziet.

Museumvloer
Museumvloer

Coating Vloer & Company levert iij gietvloeren aan musea. Onze museumvloeren zijn heel geschikt om route-pictogrammen, logo’s of tekst in te verwerken.

Winkelvloer

U wilt toch dat uw winkelvloer er fantastisch uitziet? Aansluit bij de sfeer en stijl van uw winkel en bovendien ook nog eens comfortabel, praktisch en slijtvast is? Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw winkel dan heeft Coatingvloer.nl de perfecte vloeroplossing voor u beschikbaar. U kunt bij ons slagen in de keuze voor een winkelvloer die stijlvol en duurzaam is. Wij bieden u een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit en daarnaast profiteert u standaard van een groot aantal voordelen en unieke eigenschappen. Onze winkelvloeren zijn namelijk altijd:

  • Naadloos
  • Stijlvol
  • Slijtvast
  • Praktisch
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veilig
  • Aantrekkelijk geprijsd

winkelvloer
winkelvloer

Winkelvloer die de uitstraling van uw winkel versterkt

Een winkelvloer die aan uw eisen tegemoet komt en de uitstraling van uw winkel versterkt is de beste vloer. Coatingvloer.nl biedt u wat dat betreft verschillende mogelijkheden om uit te kiezen als het gaat om de perfecte winkelvloer. Bovendien kan iedere vloer verder volledig naar wens worden afgewerkt. Uw huisstijl terug in de vloer? Of uw bedrijfslogo erin verwerkt? Het kan allemaal bij Coatingvloer.nl die bovendien technische eigenschappen kan toevoegen om de vloer nog een stukje veiliger te maken. Bijvoorbeeld als er regen mee naar binnen wordt gelopen. Onze vloer kan namelijk antislip worden gemaakt. Iedere stijl is en sfeer is te realiseren. Daar zorgen onze deskundige adviseurs wel voor, waarna ons applicatieteam de vloer op professionele wijze aanbrengt.

Verschillende soorten winkelvloeren

Het is uiteraard belangrijk dat de winkelvloer qua materiaal en uitstraling bij uw winkel aansluit. Ons assortiment is wat dat betreft veelzijdig, zodat u met uw voorkeur voor een bepaald materiaal, zoals een kunststof vloer of cementgebonden vloer rekening kunt houden. Uiteraard kan er met de mate van belasting van de winkelvloer rekening gehouden worden en met de uitstraling. Onze adviseurs beschikken wat dat betreft over een uitgebreide expertise. Meerdere van onze winkelvloeren zijn al binnen twee dagen uitgehard en te belasten. U hoeft de winkel dan ook niet langdurig te sluiten en omzet mis te lopen.

Onderhoud van de winkelvloer

Het gemak van het onderhouden van de winkelvloer van Coatingvloer.nl is een andere reden waarom onze vloeren populair zijn bij winkeliers. Onze vloeren hebben geen grote onderhoudsbeurten nodig, maar hoeven alleen maar schoongemaakt te worden. De schoonmaak is weer heel gemakkelijk uit te voeren, want stof en vuil hechten zich niet en zijn dus eenvoudig te verwijderen. Mocht er wel sprake zijn van hardnekkig vuil dan is de schoonmaak met een beetje water of met onze speciale vloerenreiniger voldoende om te gebruiken. Overigens zijn onze winkelvloeren vochtbestendig.

Prijzen

De prijzen van onze winkelvloeren zijn niet voor elk type vloer gelijk. Bovendien bepaalt het oppervlak in de winkelruimte hoeveel m2 er aangebracht moet worden. De kosten voor het materiaal en het oppervlak zijn twee bepalende factoren voor de prijs.

Oppervlakte

Elke winkel heeft uiteraard weer een andere oppervlakte. Wij nemen de oppervlakte van uw winkel als uitgangspunt voor de kostenberekening. Bij ons profiteert u standaard van een korting bij een toenemend oppervlak en dat is al vanaf 51 m2 van toepassing. Bij grotere projecten kan het voordeel nog hoger worden.

Materiaalkeuze

Aangezien wij meerdere winkelvloeren in het assortiment hebben, bepaalt het materiaal voor een deel de hoogte van de prijs. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en als u op zoek bent naar een goedkope winkelvloer dan hebben wij deze uiteraard ook voor u beschikbaar.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is door heel Nederland actief en is specialist in het aanbrengen van winkelvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Mocht u een offerte voor een winkelvloer willen aanvragen dan kunt u dat online regelen en wij sturen u dan binnen vijf werkdagen een offerte toe. Indien u advies wenst of wat meer informatie wilt over onze winkelvloeren kunt u telefonisch contact opnemen via 020-8452650. Voor een bezoek aan de showroom kunt u een afspraak maken.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.