Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Antislip vloercoating

Antislip vloercoating is een noodzaak in ruimtes waar de vloer nat kan worden. Iedere vloer met een glad oppervlak die nat wordt, kan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Ongelukjes als valpartijen en glijpartijen zitten wat dat betreft in een klein hoekje en kunnen maar beter worden voorkomen. Zeker ook als het een werkvloer betreft waar medewerkers geacht worden in een veilige omgeving te kunnen werken. Of in ruimtes waar bezoekers in- en uitlopen. Coatingvloer.nl heeft met de antislip vloercoating daarvoor de perfecte oplossing in huis.

Antislip vloercoating in verschillende gradaties

Antislip vloercoating kan worden aangebracht met keuze uit verschillende gradaties. Op deze manier kan er een hele stroeve vloer tot stand worden gebracht. Of een wat minder stroeve, maar wel veilige vloer. U kunt uiteraard uitgebreid geïnformeerd worden over de mogelijkheden en verschillende gradaties als het gaat om het aanbrengen van antislip vloercoating. Wij bieden een uitermate betaalbare oplossing om in elke ruimte een veilige vloer neer te leggen waarop ongelukken door valpartijen vrijwel tot nul gereduceerd kunnen worden.

Antislip vloercoating in kleur naar keuze

De kracht van antislip vloercoating is uiteraard de specifieke functionaliteit waar sprake van is doordat de veiligheid wordt verhoogd. Er is echter nog een voordeel bij de keuze voor antislip vloercoating en dat is dat u een kleur kunt uitkiezen die volledig aan uw smaak tegemoetkomt. Of heel goed aansluit bij de kleuren die al in de ruimte zijn toegepast. Qua kleurmotief zijn er ook opties. In parkeergarages is een antislipvloer uiteraard ideaal, maar is het ook perfect als bezoekers de weg wordt gewezen via pijlen en pictogrammen die in de vloer zijn opgenomen.

Sterke eigenschappen van antislip vloercoating

Antislip vloercoating beschikt over meer sterke eigenschappen. Het is namelijk ook een vloertype dat vloeistofdicht en slijtvast is, maar ook prima te onderhouden is. Het oppervlak is namelijk naadloos en dat vormt een prima basis voor schoonmaakgemak. Mocht u meer informatie wensen over antislip vloercoating dan kunt u contact opnemen met Coatingvloer.nl. Wij hebben de expertise in huis om u van het beste advies te voorzien. Er is een aanvraagformulier beschikbaar, waarmee u online een offerte kunt aanvragen.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan