Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Antislip vloercoating

Antislip vloercoating is een noodzaak in ruimtes waar de vloer nat kan worden. Iedere vloer met een glad oppervlak die nat wordt, kan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Ongelukjes als valpartijen en glijpartijen zitten wat dat betreft in een klein hoekje en kunnen maar beter worden voorkomen. Zeker ook als …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Antislip vloercoating

Antislip vloercoating is een noodzaak in ruimtes waar de vloer nat kan worden. Iedere vloer met een glad oppervlak die nat wordt, kan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Ongelukjes als valpartijen en glijpartijen zitten wat dat betreft in een klein hoekje en kunnen maar beter worden voorkomen. Zeker ook als het een werkvloer betreft waar medewerkers geacht worden in een veilige omgeving te kunnen werken. Of in ruimtes waar bezoekers in- en uitlopen. Coatingvloer.nl heeft met de antislip vloercoating daarvoor de perfecte oplossing in huis.

Antislip vloercoating in verschillende gradaties

Antislip vloercoating kan worden aangebracht met keuze uit verschillende gradaties. Op deze manier kan er een hele stroeve vloer tot stand worden gebracht. Of een wat minder stroeve, maar wel veilige vloer. U kunt uiteraard uitgebreid geïnformeerd worden over de mogelijkheden en verschillende gradaties als het gaat om het aanbrengen van antislip vloercoating. Wij bieden een uitermate betaalbare oplossing om in elke ruimte een veilige vloer neer te leggen waarop ongelukken door valpartijen vrijwel tot nul gereduceerd kunnen worden.

Antislip vloercoating in kleur naar keuze

De kracht van antislip vloercoating is uiteraard de specifieke functionaliteit waar sprake van is doordat de veiligheid wordt verhoogd. Er is echter nog een voordeel bij de keuze voor antislip vloercoating en dat is dat u een kleur kunt uitkiezen die volledig aan uw smaak tegemoetkomt. Of heel goed aansluit bij de kleuren die al in de ruimte zijn toegepast. Qua kleurmotief zijn er ook opties. In parkeergarages is een antislipvloer uiteraard ideaal, maar is het ook perfect als bezoekers de weg wordt gewezen via pijlen en pictogrammen die in de vloer zijn opgenomen.

Sterke eigenschappen van antislip vloercoating

Antislip vloercoating beschikt over meer sterke eigenschappen. Het is namelijk ook een vloertype dat vloeistofdicht en slijtvast is, maar ook prima te onderhouden is. Het oppervlak is namelijk naadloos en dat vormt een prima basis voor schoonmaakgemak. Mocht u meer informatie wensen over antislip vloercoating dan kunt u contact opnemen met Coatingvloer.nl. Wij hebben de expertise in huis om u van het beste advies te voorzien. Er is een aanvraagformulier beschikbaar, waarmee u online een offerte kunt aanvragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.